Safet Sušić - Pape

adriano_leite
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la adriano_leite » 09 nov 2012, 13:49

Dylan Dog je napisao/la:Vidim ponovno se pojavljuje izabrana ekipa za koju znaš unaprijed da će braniti svaku Sušićev potez,čak su počeli braniti i postupke i saveza jer su u ovom slučaju jednako odgovorni.
Evo de mi reci jel normalno nekom igracu ganjati papire ako taj igrac se sam ne javi da zeli da igra za BiH? Je li moguce da igrac koji zeli da igra za BiH se toliko obraduje pozivu Svicarske? Je li moguce da igrac koji zeli da igra za BiH i razgovarao je sa selektorom, te mu selektor rekao da ga zeli u BiH kad sredi papire, taj isti ne kontaktira potrebno osoblje koje mu moze pomoci za ganjanje istih?
Ajde odgovori mi ovo molim te, pa mi reci da li je moguce nekom izvaditi papire za bilo sta u zivotu ako isti ne zeli?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 09 nov 2012, 13:51

:cry:
Samo cu reci STETA VELIKA.. Hajrovic nije bilo koji igrac, pa da nam bude svejedno. Bojim se da smo izgubili igraca koji ce u dogledno vrijeme da vrijedi desetine miliona eura..
15.10 - 15.06 ...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 09 nov 2012, 13:51

Mah njima je Pape kriv i kad nije kriv. Još od imenovanja. Kao i Hajrovića, ko ih ****.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 nov 2012, 13:51

Ja sam misljenja da je nas Izet vukao za nos, da je on zaista htjeo da igra za nas davno bi on sredio te papire.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 nov 2012, 13:52

adriano_leite je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Vidim ponovno se pojavljuje izabrana ekipa za koju znaš unaprijed da će braniti svaku Sušićev potez,čak su počeli braniti i postupke i saveza jer su u ovom slučaju jednako odgovorni.
Evo de mi reci jel normalno nekom igracu ganjati papire ako taj igrac se sam ne javi da zeli da igra za BiH? Je li moguce da igrac koji zeli da igra za BiH se toliko obraduje pozivu Svicarske? Je li moguce da igrac koji zeli da igra za BiH i razgovarao je sa selektorom, te mu selektor rekao da ga zeli u BiH kad sredi papire, taj isti ne kontaktira potrebno osoblje koje mu moze pomoci za ganjanje istih?
Ajde odgovori mi ovo molim te, pa mi reci da li je moguce nekom izvaditi papire za bilo sta u zivotu ako isti ne zeli?
Zaboravio si dodati "a de mi molim te odgovori kako to kad je Sušić tako loš što ga Osim podržava jel to hoćeš reći i da Osim ne valja!?"
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 09 nov 2012, 13:54

Elegant je napisao/la:Ja sam misljenja da je nas Izet vukao za nos, da je on zaista htjeo da igra za nas davno bi on sredio te papire.
Ama đe'š to pomislit, Pape je zajebo. Sjebo mu dječački san da zaigra za Bosnu, sad hudnik mora za Švicu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 nov 2012, 13:56

Elegant je napisao/la:Ja sam misljenja da je nas Izet vukao za nos, da je on zaista htjeo da igra za nas davno bi on sredio te papire.
Ma brate poenta je da on nije ni rekao nikome da zeli da igra za BiH i da mu je BiH prva opcija. Govorio je da jos nije siguran. Kako onda takvog igraca pozvata i staviti u sastav repke, kad nista s njim nije sigurno. Da je uostalom zelio da igra, rekao bi on Susicu, ja sam vas, kome da se obratim za rjesavanje papira, posto ne znam to sam da uradim. Susic bi ga vjerovatno uputio na pravu adresu i to je to. Jednostavno momak nije zelio, zato je sve anemicno posmatrao i cekao Hitzfeldov poziv. Dobio ga je, sretan je, sretni mu babo i mama i svi zajedno mozemo biti sretni, osim hejtera koji moraju da hejtaju bilo sta. Susic je kriv i za lokalne izbore koji su bili u oktobru.

@Dylan Dog ne trabunjaj u prazno, kad mi odgovoris na pitanja, onda mozemo pricati dalje. Ocigledno ti odgovori ne odgovaraju jer onda ne mozes da hejtas.

Mes Que Un Club!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 nov 2012, 13:58

@adriano_leite slazem se u potpunosti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 nov 2012, 13:59

Ne,ne,ja samo kažem ako Osim podržava ovo ovako to automatski znači da je ovo dobro i ispravno,ti si zadnji za kojeg bi pomislio da se nećeš složiti sa mnom u ovoj tvrdnji.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 09 nov 2012, 13:59

Steta sto gubimo igrace al nije sve ni do saveza ni selektora. Evo ovaj je ko htio igrat za nas i dosta puta je rekao Pape nema papira nek sređuju papire. On ako zeli da igra za BiH mogao je od pocetka kvalifikacija podnijet zahtjev za pasos milion puta i da je to uradio sve novine i portali bi to objavili a i on tim postupkom dao bi do znanja da zeli Bosnu. A sta on radi govori da zeli Bosnu odgovor dobija da mora rijesit papire a ja mislim da on nije ni zahtjev za pasos uzeo a kamoli sta vise i sad ce se odazvati na poziv Svicarske on je meni licemjer.Po nekoj logici on je mozda cekao da ga Pape pozove pa da on vidi koje su mu sanse hocel igrat il sjedit na klupi i onda poslije prijateljske bi vadio pasos,ako su mu slabe sanse za igru on bi mogao opet igrat za Švicarsku i to je to. On da zeli Bosnu dosad bi sve papire zavrsio poslo bi zahtjev FIFi i 100% bi ga sad u Alziru gledali al momak zeli na dvije stolice da sjedi

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 nov 2012, 14:01

Dylan Dog je napisao/la:Ne,ne,ja samo kažem ako Osim podržava ovo ovako to automatski znači da je ovo dobro i ispravno,ti si zadnji za kojeg bi pomislio da se nećeš složiti sa mnom u ovoj tvrdnji.
Mozes li mi odgovoriti na pitanja? Ako ne onda vozdrica.

Mes Que Un Club!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 nov 2012, 14:06

Evo trčim da ulazim u rasprave sa vama.
Mi i da izgubimo od Luksemburga 0:10 ti i ostala kompanija će te se pojaviti i nalaziti kojekakve izgovore,samo da ne bi neko ni slučajno okrivio selektora.
Razlika između mene i vas je što sam ga ja spreman pohvaliti kad zasluži,ali i kritikovati kad je kriv,a to je za vas nepojmljivo.
I ti hoćeš da ja tebi nešto odgovaram?
Uostalom,odgovore na sva tvoja pitanja možeš naći na zadnjih nekoiko stranica,ali istina je zadnje što tebe zanima.

Nadam se da će neko snimiti verziju "uz maršala Papeta" da možete svaku noć uroniti u san uz nju
[youtube][/youtube]

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 nov 2012, 14:25

Dylan Dog je napisao/la:Evo trčim da ulazim u rasprave sa vama.
Mi i da izgubimo od Luksemburga 0:10 ti i ostala kompanija će te se pojaviti i nalaziti kojekakve izgovore,samo da ne bi neko ni slučajno okrivio selektora.
Razlika između mene i vas je što sam ga ja spreman pohvaliti kad zasluži,ali i kritikovati kad je kriv,a to je za vas nepojmljivo.
I ti hoćeš da ja tebi nešto odgovaram?
Uostalom,odgovore na sva tvoja pitanja možeš naći na zadnjih nekoiko stranica,ali istina je zadnje što tebe zanima.

Nadam se da će neko snimiti verziju "uz maršala Papeta" da možete svaku noć uroniti u san uz nju
[youtube][/youtube]
Postavio sam ti pitanja i neces da odgovoris, znaci konkretno te pitam nesto, a odgovoriti se moze vrlo jasno i konkretno. Znaci kada odgovoris na ta pitanja, skontat ces zasto je nemoguce pozvati takvog igraca, te ces uvidjeti da to nije greska selektora nego samog igraca. Ja ne branim slijepo selektora, selektor moze biti ko god zeli, ja pokusavam biti realan. Ciru nikada nisam pljuvao niti bih ga pljuvao jer je bio nas selektor i podigao je repku na visi nivo, kao sto to radi i Pape. Znaci nije u pitanju slijepo branjenje selektora Papeta, nego jednostavno negodovanje teza nekih likova koji misle da znaju sve. Niko se nije rodio da zna sve raditi, pa tako ni vrli forumasi ne znaju sve raditi. Ovdje samo slijepac ne moze da vidi kako je ovo oko Hajrovica najmanje greska Susica, a najvise samog igraca Hajrovica. Toliko... ziv i zdrav ti meni budi.

Mes Que Un Club!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 09 nov 2012, 14:26

Da ima stvari koje su do saveza-ima.Da ima stvari koje su do selektotra-ima.

Ali puno vise je do igraca,mi ih cekamo ko ozebo sunce,pljujemo i po Papetu i po Osimu i Jagodicu,pljujemo sve osim tih igraca. A kad malo zastanes vidis sljedece primjere: Halilovic dobio poziv za U 21 i odjednom telefon mu iskljucen,Kolasinac isto -kvar na telefonu,Hajrovic pricao sa Papetom ali nema papire (hocu li mu ja ganjati papire) toliko mu je stalo da nije hurcem mako da vidi sta je sa papirima,a i zabrinuo se sto je dobio poziv Svice (isti nije nicim prisiljen i prihvatiti). Koliko jos ima takvih igraca?

Da li nam trebaju? Svakako. Da li ocekujem bar malo ljubavi prema domovini iz njihovih rijeci?Da,ali i licne ZRTVE,u smislu : oni su me zvali,zele me,zelim i ja da igram,idem uraditi sto je do mene (ganjati papire,odbiti svicu,Hr i ine,cekati) jer zelim osjetiti huk Bilinog,Koseva.

I oni jedini nisu krivi sto ne igraju za nas,krivi su svi ostali samo oni ne. Njima je svejedno za koga ce igrati,bitno je od koga ce samo imati vise hajra,a mi cemo nastaviti da se medjusobno prepucavamo i pljujemo po nasim legendama.
Pitam se cime su nas to Hajrovic,Halilovic i ostali zaduzili,svojim ponasanjem i odnosom prema domovini sigurno nisu!
Sto se mene tice, nije mi problem gledati Pandju,Pjanica i kompaniju kako izgaraju za sveti dres,a to je ono sto je meni bitnije od svega kada gledam reprezentaciju......
Klub se bira i vaga,domovina ne,bar su mene tako naucili.....

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 nov 2012, 14:29

Denizmare je napisao/la:Da ima stvari koje su do saveza-ima.Da ima stvari koje su do selektotra-ima.

Ali puno vise je do igraca,mi ih cekamo ko ozebo sunce,pljujemo i po Papetu i po Osimu i Jagodicu,pljujemo sve osim tih igraca. A kad malo zastanes vidis sljedece primjere: Halilovic dobio poziv za U 21 i odjednom telefon mu iskljucen,Kolasinac isto -kvar na telefonu,Hajrovic pricao sa Papetom ali nema papire (hocu li mu ja ganjati papire) toliko mu je stalo da nije hurcem mako da vidi sta je sa papirima,a i zabrinuo se sto je dobio poziv Svice (isti nije nicim prisiljen i prihvatiti). Koliko jos ima takvih igraca?

Da li nam trebaju? Svakako. Da li ocekujem bar malo ljubavi prema domovini iz njihovih rijeci?Da,ali i licne ZRTVE,u smislu : oni su me zvali,zele me,zelim i ja da igram,idem uraditi sto je do mene (ganjati papire,odbiti svicu,Hr i ine,cekati) jer zelim osjetiti huk Bilinog,Koseva,domovina zove.

I oni jedini nisu krivi sto ne igraju za nas,krivi su svi ostali samo oni ne. Njima je svejedno za koga ce igrati,bitno je od koga ce samo imati vise hajra,a mi cemo nastaviti da se medjusobno prepucavamo i pljujemo po nasim legendama.
Pitam se cime su nas to Hajrovic,Halilovic i ostali zaduzili,svojim ponasanjem i odnosom prema domovini sigurno nisu!
Sto se mene tice, nije mi problem gledati Pandju,Pjanica i kompaniju kako izgaraju za sveti dres,a to je ono sto je meni bitnije od svega kada gledam reprezentaciju......
Svaka cast na postu i veliki potpis!!!

Mes Que Un Club!

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 09 nov 2012, 14:29

Neznam samo zasto se opterecujete s tim Hajrovicem... Momak da je zelio za nas igrati ganjao bi papire... Zasto bi mi njega molili ako on sam ne osjeca potrebu da igra za BiH.... Nek je njemu sa srecom u Svicarskoj, samo je cinjenica da ce on tu uvijek biti stranac cak i da bude najbolji.... Pape, nikog ne treba moliti i dokle god se boris da napreduje ova repka ima ces podrsku onih koji vole ovu zemlju... A sa ovom repkom mi imamo svijetlu buducnost...

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 09 nov 2012, 14:31

Denizmare je napisao/la:Da ima stvari koje su do saveza-ima.Da ima stvari koje su do selektotra-ima.

Da li nam trebaju? Svakako. Da li ocekujem bar malo ljubavi prema domovini iz njihovih rijeci?Da,ali i licne ZRTVE,u smislu : oni su me zvali,zele me,zelim i ja da igram,idem uraditi sto je do mene (ganjati papire,odbiti svicu,Hr i ine,cekati) jer zelim osjetiti huk Bilinog,Koseva.

Potpis svaka cast sad kod nasih diasporasa reprezentaciju gledaju ko klubove pa biraju

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 09 nov 2012, 14:36

Moramo se i za The Doga Dylana potruditi da ga pridobijemo. Steta takvog forumasa izgubiti.. Mada nije jedini, ima tu jos potencijala...Ne branim ja Safeta, i bas me zanima sta ce se desiti u narednim danima, kakve izjave cemo citati... Ali, Hajrovic je svoje rekao. Nadam se da ce mu i brat za Milke igrati, da ih ne gledam nit preko tv-ja...

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 09 nov 2012, 14:45

Vidim od Papeljubaca nemoj doci do rijeci...... Ovdje itekako ima njegove greske i slazem se ovdje sa @Dylanom, hajd pa donekle i shvatam da ga brane iako je i on dobro kriv, al' stititi savez mi nije normalno... jedini koji vrijedi i koji se bori za ovaj savez je Ivica, ovi ostali su lesinari kao i oni prije, pa uhvatili se Osima kao pijan plota, ne bi li sta osicarili od Uefe.... Mrljauzi....
Umalo smo izgubili Pjanica zbog iste situacije, mada ja ne sumnjam u Pjanketov patriotizam i da bi odbio i France samo da igra za nas.... Covjece Savez treba poslati papire i zahtjev za promjenu sportskog drzavljanstava a i traziti da izvadi papire nase od Vijeca Ministara, ako vec i nema nase papire.... Ovaj momak je vec igrao za nasu mladu repku, ja msm i nema sumnje koga bi odabrao samo da ima tu mogucnost da bira..... Sto mu nisu isli na noge da ispitaju teren kao i Hrvati sa nasim covjekom Hrgotom, kojem oni ganjaju promjenu drzavljanstva samo da igra za njih umjesto Svedske.... Nece ljenivci, a Pape kao selektor treba da je jedan od tih zajedno sa koordinatorom Piricem...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 09 nov 2012, 14:52

Hypnose je napisao/la:Vidim od Papeljubaca nemoj doci do rijeci...... Ovdje itekako ima njegove greske i slazem se ovdje sa @Dylanom, hajd pa donekle i shvatam da ga brane iako je i on dobro kriv, al' stititi savez mi nije normalno... jedini koji vrijedi i koji se bori za ovaj savez je Ivica, ovi ostali su lesinari kao i oni prije, pa uhvatili se Osima kao pijan plota, ne bi li sta osicarili od Uefe.... Mrljauzi....
Umalo smo izgubili Pjanica zbog iste situacije, mada ja ne sumnjam u Pjanketov patriotizam i da bi odbio i France samo da igra za nas.... Covjece Savez treba poslati papire i zahtjev za promjenu sportskog drzavljanstava a i traziti da izvadi papire nase od Vijeca Ministara, ako vec i nema nase papire.... Ovaj momak je vec igrao za nasu mladu repku, ja msm i nema sumnje koga bi odabrao samo da ima tu mogucnost da bira..... Sto mu nisu isli na noge da ispitaju teren kao i Hrvati sa nasim covjekom Hrgotom, kojem oni ganjaju promjenu drzavljanstva samo da igra za njih umjesto Svedske.... Nece ljenivci, a Pape kao selektor treba da je jedan od tih zajedno sa koordinatorom Piricem...
Hajde recimo da si djelomicno u pravu,ali odgovori mi da li je npr Hajrovic prisiljen da prihvati poziv Svice ili mu je ovo prilika da saceka jer se eto digla prasina oko njega i da ovi koje ti prozivas nesto poduzmu? A da decko ispuni svoj ,,san,, i zaigra za Bosnu ili mu je dosao primamljiviji san u vidu Svice?

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.