Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
NAJBOLJE DA SUŠIĆ RADI KAO SELEKTOR A I KAO MATOKAN (MATIĆAR) 

@bh sport..ok priznajem gresku u vezi nagrade, a ti se malo skuliraj i nauci diskutovati. Tebi ko god ne misli kao ti je glup i nema pojma o zivotu. Ti mislis tako ok, a ja mislim d je iskljucivo do htjenja i zelje igraca
Dao sam ti argumente ali ti opet po svome, ti jedno mislis a argumenti drugo govore, al eto.ZOI84 je napisao/la:@bh sport..ok priznajem gresku u vezi nagrade, a ti se malo skuliraj i nauci diskutovati. Tebi ko god ne misli kao ti je glup i nema pojma o zivotu. Ti mislis tako ok, a ja mislim d je iskljucivo do htjenja i zelje igraca
Da nemas pojma o zivotu skontali smo iz dodjele nagrade, tako da se prvo pripremi za diskusiju prije nego pocnes diskutovati.

A ako vec ides nepripremljen, onda se mozes i skulirati.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Izgleda.KODRO je napisao/la:NAJBOLJE DA SUŠIĆ RADI KAO SELEKTOR A I KAO MATOKAN (MATIĆAR)
Mora se ba pojaviti lično, ne može se Sušić slikati za njegov bh pasoš - karikiram naravno.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Previse branite Susica za njegov realno receno nerad.Vidio je da ce izet biti pozvan od strane Svice,a sta je tu uradio? Nista!.Mogao mu je lijepo upiti poziv za mec sa Alzirom da osjeti atmosferu u reprezentaciji i sl,ako bi taj to odbio onda fkt ne bi imali razloga da blatimo ili nesto pisemo protiv Papeta,Ovako ipak imamo dovoljno razloga da kazemo koju ruznu o njemu,jer nije samo Izet problem ima i drugih igraca koje cemo izgubiti zbog ne rada selektora i saveza.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- TheVerminator
- Kontakt:
Koliko sam ja skontao momak uopšte nema naše državljanstvo?
Ako je tako, ne može njemu Safet papire sređivat. Ako imaš želju da igraš za nas predaj sve potrebno..

Ako je tako, ne može njemu Safet papire sređivat. Ako imaš želju da igraš za nas predaj sve potrebno..

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Dobro, sve je tako kako ti kažesbhsport je napisao/la:Dao sam ti argumente ali ti opet po svome, ti jedno mislis a argumenti drugo govore, al eto.ZOI84 je napisao/la:@bh sport..ok priznajem gresku u vezi nagrade, a ti se malo skuliraj i nauci diskutovati. Tebi ko god ne misli kao ti je glup i nema pojma o zivotu. Ti mislis tako ok, a ja mislim d je iskljucivo do htjenja i zelje igraca
Da nemas pojma o zivotu skontali smo iz dodjele nagrade, tako da se prvo pripremi za diskusiju prije nego pocnes diskutovati.![]()
A ako vec ides nepripremljen, onda se mozes i skulirati.
ma sta ce nam on, imamo mi avdiju. dok je vrsajevica, mi se za poziciju desnog krila ne trebamo brinuti. Zivio Avdija !

Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
Koliko cete puta jos ponovit "Ne moze mu Susic pasos vadit". Pa djeco draga, savez treba da mu pomogne i da ubrza taj proces. I nije samo pitanje o yebenom pasosu, nego treba i dozvola FIFA-e. Je li on treba sve to sam napisat i poslat e-mail na [email protected] ?
Treba dodat da ne znaci nista ako on odigra prijateljsku, jos ce moc igrat za nas, ali jos jednom je dokazano kako nam je jadan savez. A i selektor sa njima.
Treba dodat da ne znaci nista ako on odigra prijateljsku, jos ce moc igrat za nas, ali jos jednom je dokazano kako nam je jadan savez. A i selektor sa njima.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 09 nov 2012, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne znam kako se još niko nije sjetio napraviti pristojan klip sa Avdijinim golovima,asistencijama,prodorima
Evo par prijedloga za naslov klipa,klasika:
"Avdija Vršajević the next big thing"
"Avdija Vršajević skills and goals 2012"
"The new Messi Avdija Vršajević HD"
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Dylan Dog je napisao/la:Ne znam kako se još niko nije sjetio napraviti pristojan klip sa Avdijinim golovima,asistencijama,prodorima

Tesko je ipak pronaci matrijal za to

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Imao je jedan odlican prodor protiv Cibalije. Ne bi se Messi postidio. Skoro dao gol.Dylan Dog je napisao/la:Ne znam kako se još niko nije sjetio napraviti pristojan klip sa Avdijinim golovima,asistencijama,prodorima
- TheVerminator
- Kontakt:
Ja sam rekao za Sušića ne za savez.Cartman je napisao/la:Koliko cete puta jos ponovit "Ne moze mu Susic pasos vadit". Pa djeco draga, savez treba da mu pomogne i da ubrza taj proces. I nije samo pitanje o yebenom pasosu, nego treba i dozvola FIFA-e. Je li on treba sve to sam napisat i poslat e-mail na [email protected] ?

Savez mora da nekako ubrza yebeni proces dobijanja državljanstva, a ne selektor..
Victoria Concordia Crescit
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Pa nije samo stvar u Sarajevo bolan, on mora pokrenuti proces u svojoj zemlji. DA bi uopće mogao iko išta u Sarajevo činiti po tom pitanju. Jel to uradio, nije.Cartman je napisao/la:Koliko cete puta jos ponovit "Ne moze mu Susic pasos vadit". Pa djeco draga, savez treba da mu pomogne i da ubrza taj proces. I nije samo pitanje o yebenom pasosu, nego treba i dozvola FIFA-e. Je li on treba sve to sam napisat i poslat e-mail na [email protected] ?
Ko ga ****.
- adriano_leite
- Kontakt:
Nisu mi normalne neke vase izjave, ali fkt. Pa covjek kad hoce igrati za jednu repku, nema veze sto ga zove neko drugi, on ce odbiti poziv i cekati poziv druge repke. To tako ide, ne zelis da igras za Svicarsku, nemoj onda govoriti da ti je cast i da jedva cekas i da se nadas da ces zaigrati protiv Tunisa ili koga vec. Znaci momak je znao da zeli igrati za Svicarsku i to je to. Dobro mu je dosla ova medijska hajka da sto prije dobije poziv voljene mu zemlje i to je to. Da ga je Pape pozvao, bilo bi nema papire, isto bi se desilo kao sto je sada. Znaci, samo hejterima nije jasno da je mali od samog pocetka za nas izgubljen.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Pa Susic naredi savezu i to je to. A on daje izjave "Oni to moraju sami radit, ne mozemo im mi pomoc". Da su Aco i Harun tako mislili, mi bi ostali bez Wrighta, Nurkica, Sinanovica i jos nekoliko mladih igraca.TheVerminator je napisao/la:Ja sam rekao za Sušića ne za savez.Cartman je napisao/la:Koliko cete puta jos ponovit "Ne moze mu Susic pasos vadit". Pa djeco draga, savez treba da mu pomogne i da ubrza taj proces. I nije samo pitanje o yebenom pasosu, nego treba i dozvola FIFA-e. Je li on treba sve to sam napisat i poslat e-mail na [email protected] ?
Savez mora da nekako ubrza yebeni proces dobijanja državljanstva, a ne selektor..
Ma ne možes ti neke uvjeriti, da prvo i osnovno igrac mora željeti igrati, pa onda sve ostaloadriano_leite je napisao/la:Nisu mi normalne neke vase izjave, ali fkt. Pa covjek kad hoce igrati za jednu repku, nema veze sto ga zove neko drugi, on ce odbiti poziv i cekati poziv druge repke. To tako ide, ne zelis da igras za Svicarsku, nemoj onda govoriti da ti je cast i da jedva cekas i da se nadas da ces zaigrati protiv Tunisa ili koga vec. Znaci momak je znao da zeli igrati za Svicarsku i to je to. Dobro mu je dosla ova medijska hajka da sto prije dobije poziv voljene mu zemlje i to je to. Da ga je Pape pozvao, bilo bi nema papire, isto bi se desilo kao sto je sada. Znaci, samo hejterima nije jasno da je mali od samog pocetka za nas izgubljen.
Vidim ponovno se pojavljuje izabrana ekipa za koju znaš unaprijed da će braniti svaku Sušićev potez,čak su počeli braniti i postupke i saveza jer su u ovom slučaju jednako odgovorni.
Samo se još čeka dolazak velikog vođe,onog kojeg je admin nazvao najvećim trolom Balkana.
Samo se još čeka dolazak velikog vođe,onog kojeg je admin nazvao najvećim trolom Balkana.
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 09 nov 2012, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Samo cekamo glavnog generala.Dylan Dog je napisao/la:Vidim ponovno se pojavljuje izabrana ekipa za koju znaš unaprijed da će braniti svaku Sušićev potez,čak su počeli braniti i postupke i saveza jer su u ovom slučaju jednako odgovorni.
zašto je ovo SUšićev propust?
Zašto nije propust direktora reprezentacije, odnosno administracije? Selektor o administrativnim problemima ne treba da brine.
Zašto nije propust direktora reprezentacije, odnosno administracije? Selektor o administrativnim problemima ne treba da brine.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.