AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Claus
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Claus » 08 nov 2012, 19:03

Fakat pretjeruješ s tom pričom da Pep nije dobar taktičar. Ako iko koristi mozak i proučava igru, te odabere odličnu formaciju i taktiku (koju često (uspješno) rotira), onda je to gospodin Pep Guardiola. Et', Allegri je bajan i sjajan taktičar; čovjek nije sposoban upravljati i kontrolisati svoje igrače, koji ga, uzgred, vrte oko malog prsta, a kamoli podići ovu ekipu. Kad vidjeh da je jednom Danieleu Boneri dao KAPITENSKU TRAKU MILANA, tu se po meni priča završava. Mah, da skratimo, Pep je svakako bolji izbor od Maxa. Hvala njemu za sve, al' za mene je ispuc'o sve kredite. Sad bih prist'o da se Pepu obezbijedi 40-50 miliona i da napravi roster po svom ukusu jer vjerujem da ne bi pogriješio i brukao se, te početničke greške pravio kao Allegri. Naravno, pošto škrtica Berlusconi na to ni ne pomišlja (jedino ako mu se posebno "svidi" Don Pepe :mrgreen: ), pokušavam razmotriti i druge opcije kao one što sam već naveo u prijašnjem postu.

Inače, što se tiče trenutne postave, nadam se da Anto, Bonera i Yepes više neće zauzeti mjesta u odbrani u normalnim okolnostima. Mexes, Zapata, Abate, De Sciglio, Constant, Acerbi... su kudikamo bolji od ovih antitalenata i propaliteta. Vidjeli smo protiv Chieva kako je tim već ozbiljniji. Što se daljeg tiče, Bojan mora igrati trequartistu jer se vidi da mu to najviše godi i da mu odgovara da dijeli lopte i ima slobodu u igri i pregledu, dok po krilima trebaju ordinirati brzi Faraone i Patak. Ukoliko bude kad postava sa špicem, svejedno je hoće li to biti Robinho ili Pazzini. Obojica su flopovi žešći, iako je Pazzo tipičniji špic-igrač, Robinho prije neka bude alternativa, kao i Urby. Što se tiče veze, imamo 2 super zadnja vezna - Monto (jadnik, nema s kim ni igrati u ovom Milanu; na prste jedne ruke mogu nabrojati igrače s kojima se "razumije" na terenu) i De Jong - kreator i razbijač. Boateng u Nocerino jedino i samo ako se poprave i uozbilje neka ulijeću - druge nema. Upropastiše više od pola napada svojim "potezima". :shock:

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 08 nov 2012, 19:19

OFFICIAL: Abate will be sidelined for the next 2 weeks due to a muscular injury in his right thigh.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 08 nov 2012, 19:32

Sta je za Pjanica?

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 08 nov 2012, 21:24

valterboy je napisao/la:Sta je za Pjanica?
sutra odma dolazi potpisuje za 22miliona. Bojana smo takođe otkupili a u Romu odlaze Flamini,Mesbah,Bakaye Traore i Luca Antonini ...
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 08 nov 2012, 21:38

meho-medo je napisao/la:Milan's transfer objectives for next season are Guardiola, Yanga-Mbiwa, Strootman and Balotelli/Suarez, according to Corriere dello Sport.
Au, al' se lijepa imena povezuju sa Milanom. :)

I još naš Mire...Bilo bi lijepo. :)

Inače i ja sam od onih koji ne misle da je Milan prop'o. Jes' ovaj Milan puno slabiji od prošlosezonskog i ogromno od ranijeg, al' i dalje sam mišljenja da ovaj Milan ima fine igrače, pogotovo ove mladje. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 08 nov 2012, 21:49

Kevin CONSTANT u timu kola Lige Prvaka ! :D
Svaka čast momčino .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 08 nov 2012, 21:50

francobaresi je napisao/la:Kevin CONSTANT u timu kola Lige Prvaka ! :D
Svaka čast momčino .
Aferim mu bilo, i dabogda igro konstantno tako :D

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 08 nov 2012, 21:55

ma mora konstant biti dobr. koliko je ruzan da bjeze od njeg igraci :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

drughi
Kontakt:

Post Postao/la drughi » 08 nov 2012, 21:56

milanist je napisao/la:ma mora konstant biti dobr. koliko je ruzan da bjeze od njeg igraci :D
jedina pametna koju sam ja od tebe pročitao
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 08 nov 2012, 22:13

slika
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 08 nov 2012, 22:22

Konstant is not impressed

slika
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 08 nov 2012, 22:56

drughi je napisao/la:
milanist je napisao/la:ma mora konstant biti dobr. koliko je ruzan da bjeze od njeg igraci :D
jedina pametna koju sam ja od tebe pročitao
haman da slabo citas 8-)
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 09 nov 2012, 09:19

Arnelinho je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:Milan's transfer objectives for next season are Guardiola, Yanga-Mbiwa, Strootman and Balotelli/Suarez, according to Corriere dello Sport.
Au, al' se lijepa imena povezuju sa Milanom. :)

I još naš Mire...Bilo bi lijepo. :)

Inače i ja sam od onih koji ne misle da je Milan prop'o. Jes' ovaj Milan puno slabiji od prošlosezonskog i ogromno od ranijeg, al' i dalje sam mišljenja da ovaj Milan ima fine igrače, pogotovo ove mladje. ;)
Po meni treba taj jedan perspektivan stoper koji obecava ,e sada nije bitno je li to Yanga Mbiwa ili NKoulou ili neki iskusniji stoper ,takodje dobro bi dosao Strootman u sredinu i na poziciju trequeriste da dodju Pjanic ili Eriksen ,a u napadu je komplikovana situacija kada bi PAto pokazao u ovoj sezoni da je onaj stari Pato onda nam nije potreban napadac.Znaci trebalo bi izdvojiti oko nekih 40 mliona eura za Yanga Mbiwu,Strootmana i Pjanica (Eriksena) ,i po potrebi dati jos jedno 25 miliona za Balotellia
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 09 nov 2012, 12:45

evo procitah jednu salu vezanu za milan. kazu Milan ozbiljno zaintresovan za pepa guardiolu. galliani se sastao sa njegovim bratom a berluskoni sa sestrom :D

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 09 nov 2012, 13:25

Kako bih ja volio Spahicaaa u Milan,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :?

el92
Kontakt:

Post Postao/la el92 » 09 nov 2012, 13:38

slika

DŽIGARA :P

Pazi odbrane :shock:
grande Milan

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 09 nov 2012, 13:43

Bonera i Yepes.....cccccccccc :evil:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 09 nov 2012, 13:45

kad vidim centralne defanzivce dodje mi da placem bgm... razvucat ce nas viole ko nikad. ako odigraju kao protiv juveta ima petardu da nam uvale. sreca pa nece biti jovetica, mada i bez njega su jaki pravo

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 09 nov 2012, 16:24

A što im neće biti Jovetića? Povreda neka, kartoni?
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 09 nov 2012, 17:04

e jeboga vise i bonera i yepes. dok ne umru oni ce igrat , drugcije allegri nece popustit
Sloboda Tuzla !!!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.