U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

edinjo-bih
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la edinjo-bih » 08 nov 2012, 21:54

ja sam cuo da je on povrijedjen, a ako nije jos bolje. mislim da je i civa igrao za juniore umjesto imamovica, kakav je on? i kakav je onaj hairlahovic iz kaiserslautern-a? od ovih koji jos nisu pod nasim zastavom da pitam kakav je terzic iz pomladka dortmunda, znam da je bio kapiten u U18 BvB-a i da je onda bio povrijedjen... steta sto je odpao hodzic.

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 08 nov 2012, 21:55

redarmy0 je napisao/la:slika

Zasto bi Kolasinac igrao za mladu reprezentaciju Bosne kada vec igra za U20 Njemacke??

Kola je za A-reprezentaciju, pogotovo sto igra na pozicijama gdje smo deficirani.
Aha, upravo na toj slici se vidi koliko igra..

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 08 nov 2012, 21:57

edinjo-bih je napisao/la:ja sam cuo da je on povrijedjen, a ako nije jos bolje. mislim da je i civa igrao za juniore umjesto imamovica, kakav je on? i kakav je onaj hairlahovic iz kaiserslautern-a? od ovih koji jos nisu pod nasim zastavom da pitam kakav je terzic iz pomladka dortmunda, znam da je bio kapiten u U18 BvB-a i da je onda bio povrijedjen... steta sto je odpao hodzic.
Ja sam cak jednom gledao tog Terzica uzivo kad sam bio u posjeti u Njemackoj i nako je solidan. Al trebao je Jagodic da stupi u kontakt sa Arslanagicem ( Standard) i Dumicem (Brondby) obojica su stoperi i rijesili bi sve probleme u odbrani.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 nov 2012, 21:59

Ajde, ne s.e.rite, sada zato što ne igra to bi trebao da bude razlog da ga se ne zove, ja lično sam neutralan, nek' radi šta hoće Pape, al pogledajte naše reprezentativce, standardne i one u prvih 11 koliko igraju ?
Nemojte to kao izgovor tražiti, nije ni Bešić bio standardan u Hamburgu kada je dobio poziv u " A " repku, pa je opet dobio šansu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 08 nov 2012, 22:15

ja mislim da ce se ovako (odprilike) igrati:

-------------------------------JAJALO------------------------------
?--------KOVACEVIC/PETROVIC----------BEVAB------MARKOVIC
--------------------------ZOLOTIC/GRAHOVAC---------------------
CAJIC---------------TRAVANCIC----------CERIMAGIC/ZAKARIC/DULJEVIC
--------------------MALETIC------MESANOVIC---------------------

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 08 nov 2012, 22:44

brzi21 je napisao/la:
redarmy0 je napisao/la:slika

Zasto bi Kolasinac igrao za mladu reprezentaciju Bosne kada vec igra za U20 Njemacke??

Kola je za A-reprezentaciju, pogotovo sto igra na pozicijama gdje smo deficirani.
Aha, upravo na toj slici se vidi koliko igra..
Na ovoj se bolje vidi

slika

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 08 nov 2012, 22:56

hajde mostarac nezezaj molim te. ti indirektno omalovazavas nasu repku naspram neklog ko nema ni jednu cijelu utakmicu u nogama na profesionalnom nivou. on jeste veliki talent ali neka se i on i svi koji ga toliko hvala malo spuste na zemlju.

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 08 nov 2012, 23:07

edinjo-bih je napisao/la:hajde mostarac nezezaj molim te. ti indirektno omalovazavas nasu repku naspram neklog ko nema ni jednu cijelu utakmicu u nogama na profesionalnom nivou. on jeste veliki talent ali neka se i on i svi koji ga toliko hvala malo spuste na zemlju.
moram te ispraviti. igrao je cijelu utakmicu kupa DFB Pokal :mrgreen:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 nov 2012, 23:10

Ma kakav Schalke, dajte nam jos nekog iz Ajduka.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 nov 2012, 23:13

Principatus je napisao/la:Ma kakav Schalke, dajte nam jos nekog iz Ajduka.
Sad si dirnuo gdje ne treba.Sad ces cuti kako je Hajdukovac imao veliku utakmicu protiv Intera :lol: :lol:
Ovo Kolasinca je sve zbunjujuce i lose sa stranu saveza.Momku moraju otici na noge,bas kao sto su i Hrvati otisli Hrgoti i uvjerili ga da igra za njih.Mi olako prepustamo sve slucaju,zato gubimo kvalitente igrace,a pozive dobijaju oni koji ne bi imali mjesta ni u reprezentaciji Luxemburga :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 08 nov 2012, 23:13

evo dio mog posta sa drugog foruma i da sa tim makar ja zavrsim sa ovom temom:

i jos nesto: radi se o UFURANOSTI tih talenta. ibrahimovic je imao poziv da igra za A2 reprezentaciju za koju je medju ostalom igrao u to vrijeme barbarez. barbarez je tad bio 3 puta bolji od 17-godosnjaka iz svedske lige! ali zlatan nedodje na okupljanje, jer valja glumiti zvijezdu. i neglume samo prave zvijezde (ibrahimovic) zvijeze, nego to cine i "zvijezde". pa anel dzaka je glumio nekoga i glumio njemaca pa nije htjeo da cuje o dresu BiH pa onda onaj nas iz rl ahlena (denis omerbegovic) koji je njemcima govorio:" ja sam njemac i zelja mi je da u dresu elf-a postanem novi podolski". i kako heroh rade zoranovic govori u dokumentarnom filmu "Vanzemaljci iznad Sarajeva": "DRZAVA JE STARIJA OD SVAKOG NAS". mozda bi ove "zvjezdice" trebale da pogledaju taj dokumentarni film i da sta nauce iz toga!!!

i jos jedan:

ko hoce taj ce naci put!! najlakse je svaliti krivicu na savez!! ali nije svako PJANIC! i samo zato sto imamo ovakve navijace koji UVIJEK brane igrace koji odbiju repku i uvijek je neko drugi kriv samo ne igrac sam, mi cemo imati takav pristup "zvjezdica". tek kad se napravi KULT reprezentacije to ce se promjeniti i to i same "zvjezdice" znaju!
zivjeli!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 nov 2012, 23:18

Ja ne omalovažavam repku, samo iznosim činjenično stanje.
I ne, nisam njegov fan, ljubitelj i slično, dati šansu ne znači da će igrati svaku utakmicu od početka do kraja kvalifikacija.
Dati šansu podrazumijeva ono što je Bešić dobio, tekmu cijelu, ili poluvrijeme, ili 30 min u prijateljskoj utakmici.
Znači za njegovo pozivanje - da, smatrati ga novom zvijezdom i najvećim talentom bh nogometa - ne

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 09 nov 2012, 02:10

Vremena su se promjenila Pjanić je prije neke 3-4 godine zaigrao za našu repku,danas igrači nisu toliko zainteresovani da sami ganjaju administrativne stvari,jednostavno fudbal je postao igra u kojoj se vrti ogroman novac,a glavni akteri su igrači i zbog toga su naviknuti da budu u centru paznje,da imaju privilegije,svu mogucu uslugu itd itd znači i stav u NSBiH bi se trebao mijenjati po pitanju tih igrača koji igraju vani otići im na utakmicu kluba,popiti kafu u njihovom gradu,popricati s roditeljima itd,jer opet kažem Pjanić je došao prije 3-4 godine,danas su druga vremena..Takođe Pjanić je momak koji svake godine dolazi u Bosnu na odmor,za razliku od ovih momaka koji su odrasli tamo vani,i skoro nikako nisu ovdje,zatim proveli su dosta vremena u omladinskim selekcijama drugih drzava i sigurno da im je nezgodno donijeti vaznu odluku na osnovu telefonskog poziva ja to gledam isto kao mlada kad dolazi u drugu kuću..

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 09 nov 2012, 02:20

edinjo-bih je napisao/la:hajde mostarac nezezaj molim te. ti indirektno omalovazavas nasu repku naspram neklog ko nema ni jednu cijelu utakmicu u nogama na profesionalnom nivou. on jeste veliki talent ali neka se i on i svi koji ga toliko hvala malo spuste na zemlju.
slika

90 minuta protiv Sandhausena u DFB Pokal na lijevom beku.

Gle mu konkurenciju.. Papadopoulos, Howedes, Jones, Escudero..

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 09 nov 2012, 09:28

edinjo-bih je napisao/la:ja mislim da ce se ovako (odprilike) igrati:

-------------------------------JAJALO------------------------------
?--------KOVACEVIC/PETROVIC----------BEVAB------MARKOVIC
--------------------------ZOLOTIC/GRAHOVAC---------------------
CAJIC---------------TRAVANCIC----------CERIMAGIC/ZAKARIC/DULJEVIC
--------------------MALETIC------MESANOVIC---------------------
kralju Bevab ti je lijevi bek :D nikad stopera nije igr'o :) Zagreb trenutno igra 3-5-2, a Bevab ima ulogu k'o Salihovic kod Cire :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 nov 2012, 14:04

@zgembo, ne vjerujem niti da je do toga, to je sve do patriotizma igrača, Pjanić je bio najbolji mladi igrač, veliki potencijal, imao ponudu Francuske na stolu, pa je opet izabrao nas.
Njegovo ljubljenje grba nakon svakog gola i izjave da sve što radi, radi za narod, dovoljno govore.
To je pravo bosansko patriotski odgojeno dijete.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 nov 2012, 17:46

Jagodic treba da izabere izmedju Celika i reprezentacije. Vrlo neozbiljno da je selektor repke i trener u klubu. Naravno da ne moze radit oba posla kako treba.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 09 nov 2012, 17:55

mislim da ce aduti ove repke u ovom ciklusu biti: bevab,travancic i zakaric.

Eborg
Kontakt:

Post Postao/la Eborg » 10 nov 2012, 02:59

Cartman je napisao/la:Jagodic treba da izabere izmedju Celika i reprezentacije. Vrlo neozbiljno da je selektor repke i trener u klubu. Naravno da ne moze radit oba posla kako treba.
Preuzeo je Kozaru i Celik na preporuku Saveza, da bi lakse pratio igrace.

Liscina
Kontakt:

Post Postao/la Liscina » 10 nov 2012, 09:30

----------------------------------------------------------------JAJALO----------------------------------------------------------------

BEVAB--------------------------KOVACEVIC-------------------------------PETROVIC---------------------------MARKOVIC

----------------------------------- ZOLOTIC/DULJEVIC---------------------------GRAHOVAC---------------------------------

PRCIC/TRAVANCIC------------------------------------BESIC/CAJIC------------------------------ZAKARIC/CERIMAGIC--

-------------------------------------------------------MALETIC/MESANOVIC--------------------------------------------------
Ima tu jos i Cimirot,Cemalovic,i jos finih igraca....

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14 i 21 gost.