RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

nem73
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la nem73 » 08 nov 2012, 21:26

to su ti bezkarakterni potezi koji krase našu upravu...i 10 gledalaca po utakmici je mnogo...

da ih jeboo Čolić....a i tebe aleme kad ga tako hvališ

bolje je i dno dan nego ovaki igraći u klubu!!!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 08 nov 2012, 21:42

Ma ja mu nikad necu zaboravit ono slavljenje u Vrapcicima...
Kad god neko spomene njega odmah mi pred ocima ono njegovo slavljenje ko da je osvojio ligu prvaka :twisted:

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 09 nov 2012, 00:10

Da je to neki igrac sa strane koji je igrao u Velezu,pa presao u drugi klub i onako proslavio pogodak mogo bi to nekako svariti .A Cola ,Velezovo djete,Velez ga stvorio,u Velezu se afirmiso kao igrac bio miljenik RA i da onako postupi, nije mi jasan nikako :evil: .U onom momentu bi mu nogu slomio da sam bio na terenu kako mi je zivac bio potego. :cry: :evil: :twisted: Ima nesto vise i od para i od ispadanja iz lige,ja da me neko pita sta mislis o Colinom povratku u Velez rekao bi da je sam guzicom vrata zatvorio i gospodin Colic nije dobro doso u sveti klub.I nije ovo prvi put da je osramotio maticni klub,sjetimo se kad je preso u Celik da je reko da je Celik za Velez MU :? :evil: ,i sta sada trebamo ga opet fino docekati nazad,jos mu i dobrodoslicu pripremiti :roll: Ako se dopusti da se Cola i nakon svega vrati u klub,to ce biti odlican primjer i drugim igracima da oblate klub maksimalno i da poslije svega se opet mogu vratiti u klub.Nema sanse da bi ja takve igrace ikad vise vratio u klub pa da igra ko Ronaldo,mrs :P

FORZA VELEZ.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 09 nov 2012, 00:25

Ovim potezom će sigurno vratiti publiku na stadion.

Fuj, gadi mi se sve.
Who dares, wins !

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 09 nov 2012, 00:48

jovanmaksimovic je napisao/la: Igramo 100. prvenstvenu utakmicu sa Veležom u nedelju.

Evo i statistike

ukupno zvanicnih utakmica: 110 53 25 32 176-136 +40
ukupno prvenstvenih utakmica: 99 48 23 28 155-118 +37

ukupno zvanicnih utakmica kao domacin: 56 41 8 7 120-46 +74
ukupno prvenstvenih utakmica kao domacin: 50 36 8 6 104-36 +68

ukupno zvanicnih utakmica na grbavici: 43 36 8 4 102-34 +68
ukupno prvenstvenih utakmica na grbavici: 39 32 8 4 91-31 +60
Lijepo je cuti i da protiv vas igramo jubilarnu 100. prvenstvenu utakmicu i to jos odmah poslije 100. jubilarnog derbija :)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 09 nov 2012, 01:04

Uzmite im bod preklinjem vas.

Sta ce jadnici, slaviji ponudili 30 milja za 3 i 10 milja ako nam bod uzmu... :lol:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 nov 2012, 01:16

samosarajvo je napisao/la:Uzmite im bod preklinjem vas.

Sta ce jadnici, slaviji ponudili 30 milja za 3 i 10 milja ako nam bod uzmu... :lol:
To za tu nagradu jel to mahalska prica ili stvarno istina ??

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 09 nov 2012, 01:21

Ja se samo sjecam Cole da nas je ostavio u ligi sa svojim golovima jedne sezone a te izjave me ne interesuju nek on pruza dobre partije u Velezovom dresu a sta je izjavljivo prije to nije bitno ako ikoga treba kriviti ljude koji vode Velez zbog glupih odluka da su bili korektni Cola nebi nikad otiso iz Veleza nego je tu bilo ucjenjivanja i ponizavanja a bio je medju boljima u klubu . Durakovica otjerali a i Zolja koji nikad nije imao podrsku u Velezu koju zasluzuje nego je grijao klupu dok je se Mrkva seto po terenu i opet je Zolj bio medu prvim strijelcima u svojoj zadnjoj sezoni u Velez nije dobio minute koje je zasluzio i odlucio promjenuti klub

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 09 nov 2012, 04:22

Čolić, hahahaha, uprava bez glave definitivno !

Puuuuu majku vam jeb-em beskarakternu :!: :!: :twisted:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 09 nov 2012, 04:35

Rodeni je napisao/la:Ja se samo sjecam Cole da nas je ostavio u ligi sa svojim golovima jedne sezone a te izjave me ne interesuju nek on pruza dobre partije u Velezovom dresu a sta je izjavljivo prije to nije bitno ako ikoga treba kriviti ljude koji vode Velez zbog glupih odluka da su bili korektni Cola nebi nikad otiso iz Veleza nego je tu bilo ucjenjivanja i ponizavanja a bio je medju boljima u klubu . Durakovica otjerali a i Zolja koji nikad nije imao podrsku u Velezu koju zasluzuje nego je grijao klupu dok je se Mrkva seto po terenu i opet je Zolj bio medu prvim strijelcima u svojoj zadnjoj sezoni u Velez nije dobio minute koje je zasluzio i odlucio promjenuti klub
u redu je biti nezadovoljan sa statusom u maticnom klubu i radi toga promjeniti klub,ali nije u redu blatiti maticni klub gdje god da ode.Ako je imo nesto protiv nekoga iz uprave onda nek sa njim rascisti to ,samo ne smije blatiti klub u kojem je ponikao i u kojem se afirmiso,to samo ljudi bez mozga mogu uraditi.U Velezu ipak treba da postoje neki minimalni principi i oni treba da se postuju.Treba da postoji neka granica preko koje se mne moze preci .Fin si krasan si,dobar si igrac majstore Colicu ali nazad nisi dobrodosao,i tacka :roll:
P.S.Tu mu je jos prijatelj (po pivi) Knez,eto imo bi s kim opet lumpovati ko u stare dobre dane.A poznato je i to da mu je vaznije otici igrati turnir u malom fudbalu, nego doci na trening,eto koliko mu je stalo do uspjeha Veleza :roll:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 nov 2012, 09:06

terabajt je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Uzmite im bod preklinjem vas.

To za tu nagradu jel to mahalska prica ili stvarno istina ??
Naravno da je mahalska i da pitari po obicaju sire nebuloze da blate svog rivala na sve strane.

Sto se tice Veleza i povratka Colica, moje misljenje kao nekoga ko je neutralan u svoj toj situaciji je da vam takav igrac ne treba. Prvo sto se vec drugi put vraca u Velez, drugo sto se nekorektno ponasao prilikom slavljenje gola za Zelju, trece sto nije u nekoj formi, cetvrto sto je u godinama itd itd.

Velez nije finanijski jak kao pojedini klubovi u ligi da moze da zadrzi bolje igrace, vecina prelazi u sarajevske klubove, Zeljo, a sada Olimpic vecinom, i dok se to ne promijeni Velez mora samo proizvoditi igrace, a mislim da bi jedan izlazak u europu rijesio ove probleme.

Velez je rasadnik talenata, uvijek bio i ostat ce i zao mi je sto ne igraju znacajniju ulogu u ovakvoj ligi. U svakom slucaju sretno rodjeni u nedelju, nadam se dobroj tekmi pa neka bude 3-2 za Zelju. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

hpolovina
Kontakt:

Post Postao/la hpolovina » 09 nov 2012, 18:34

Nema se tu sta izmisljati i pisati. Kratko i jasno. Samo pogledajte nastupe tih momaka protiv Veleza.

1. Colic - Seljak, mrtvi seljak. Skako vise nego ijedan navijac Zelje kad je gol zabio i jos grb Zelje ljubio.
2. Zolj - nista se nema izdvojiti.
3. Durakovic - Pola stadiona je doveo u plac, zbog svog poteza, pa zamislite samo sta bi mi uradili u Mostaru da neki nas igrac, a npr da je bivsi igrac Zelje ili Sarajeva obuce majcu svog maticnog kluba sto je uradio Djano. Jedini od ove trojice koji NIJE pozeljan u Velezu je COLIC.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 09 nov 2012, 18:41

belgijski Anderleht ozbiljno zainteresovan za Mirzu Ćemalovića, i žele ga angažovati, a šta će biti od toga vidjet ćemo.....

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 nov 2012, 18:42

AlemC85 je napisao/la: Čolić je za naše prilike vrlo dobar igrač, i puno će nam pomoći, naročito u vrhu napada, gdje realno najviše i škripi. Ja sam 2007. godine gledao kup utakmicu između Veleža i sarajeva na koševu kada je bilo 1:1, i kad sam uživo pratio Čolića, pa on je za odbranu sarajeva bio nezaustavljiv
Koja je ovo godina ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 09 nov 2012, 18:52

kao da ja ne znam koja je godina, :evil: pa nije njemu 40 godina, već 26.........kao da je neki deda.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 nov 2012, 18:56

Znam šta hoćeš reći, al od njegova odlaska u Željezničar, i treniranja u tom klubu, ništa više napravio nije.
Da je imalo ozbiljniji bio, davno bi igrao ispred debelog Bešlije, ako ništa ulazio bi mjesto njega u drugom poluvremenu koji mijenja Bekrića.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 09 nov 2012, 18:59

slažem se da je mogao i trebao boje, ali i znaš da svaki igrač Veleža poslije rata koji je prešao u Želju propao je, s izuzetcima dvojice Admira Kajtaza i Admira Vladavića.........

Obad, serdarević i sada Čolić, realno NULA.........a kada se Obad vratio, postao najbolji u VELEŽU, i među najboljima u PL......

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 nov 2012, 19:02

Da Bog da naš svaki povratnik bude među najboljim, al ja lično sam protiv njegova dolaska, a već su mnogi naveli razlog zbog čega.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 09 nov 2012, 19:06

nego zizu, šta bi s onom pričom oko ulaska novih ljudi u UO VELEŽA? znaš da se govorilo da bi jedan od tih trebao navodno biti i Džubur, pa zna li se hoće li nakon polusezone biti skupština kluba? pričali se o tome među rajom?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 nov 2012, 19:09

Tu informaciju nemam, znam da se pričalo, ali nisam upućen, možda neko upućeniji u sve to da se javi ?

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.