ostavit Smigija,a uljudno se zahvalit Cericu?dobra sala svaka cast!JTS je napisao/la:Po mom nekom sudu, sljedeći bi trebali biti Nezić, Muminhodžić ..da bude lakše, trebali bi zadržat Peju, Omića, Memiševića, Šmigija, Gojkovića, Stanu. Sve ostalo treba otjerat', a uljudno se zahvaliti Ceriću, ipak su mu 34 godine, te Mešiću. Trebamo graditi mladu ekipu.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
JTS je napisao/la:Po mom nekom sudu, sljedeći bi trebali biti Nezić, Muminhodžić ..da bude lakše, trebali bi zadržat Peju, Omića, Memiševića, Šmigija, Gojkovića, Stanu. Sve ostalo treba otjerat', a uljudno se zahvaliti Ceriću, ipak su mu 34 godine, te Mešiću. Trebamo graditi mladu ekipu.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Moglo bi onda u Lukavac doći par igrača na zimu što bi bilo odlično......

sto nas bas i ne zanima.sodagrad je napisao/la:Moglo bi onda u Lukavac doći par igrača na zimu što bi bilo odlično......
-
- Kontakt:
A posebno odlicno bi bilo da ti a i ostali lukavcani prestanete da visite na temi slobode sa ´savjetima, prijedlozima´ isl. a narocito sa nasladjivanjem njihovim problemima.sodagrad je napisao/la:Moglo bi onda u Lukavac doći par igrača na zimu što bi bilo odlično......
Vec sam to jednom rekao imamo mi dosta ´smeca´ u svojoj avliji da treba tu prvo ocistit pa onda savjetovati druge.
Na kraju ako mislis da bi neko od bivsih igraca mogao biti pojacanje nama to se iznese na pdf-u FK Radnicki a ne ovdje. Kao sto forumas iznad rece ne vjerujem da to njih nesto posebno interesuje, da su valjali ostali bi il bi otisli u PL a ne bi sansu trazili u prvoj ligi FBiH.
Potpis na ovaj post, uvijek sam podrzavao realne komentare bez obzira odakle je ko i za koga navija.lukavac_21 je napisao/la:A posebno odlicno bi bilo da ti a i ostali lukavcani prestanete da visite na temi slobode sa ´savjetima, prijedlozima´ isl. a narocito sa nasladjivanjem njihovim problemima.sodagrad je napisao/la:Moglo bi onda u Lukavac doći par igrača na zimu što bi bilo odlično......
Vec sam to jednom rekao imamo mi dosta ´smeca´ u svojoj avliji da treba tu prvo ocistit pa onda savjetovati druge.
Na kraju ako mislis da bi neko od bivsih igraca mogao biti pojacanje nama to se iznese na pdf-u FK Radnicki a ne ovdje. Kao sto forumas iznad rece ne vjerujem da to njih nesto posebno interesuje, da su valjali ostali bi il bi otisli u PL a ne bi sansu trazili u prvoj ligi FBiH.
fukara87 je napisao/la:JTS je napisao/la:Po mom nekom sudu, sljedeći bi trebali biti Nezić, Muminhodžić ..da bude lakše, trebali bi zadržat Peju, Omića, Memiševića, Šmigija, Gojkovića, Stanu. Sve ostalo treba otjerat', a uljudno se zahvaliti Ceriću, ipak su mu 34 godine, te Mešiću. Trebamo graditi mladu ekipu.mora da se salis druze, pa Smigalovic je nesposoban dati gol, vidjelo se to protiv Iskre i jos par utakmica, Ceric i ako ima 34 godine dao je 4 gola i najbolji igrac dosad. U ekipi treba ovakvih igraca kao sto je Ceric.
Šmigi je dobar igrač, barem je takav bio u Budućnosti. Ne znam šta mu se desilo u Slobodi, istina je da vrlo rjetko igra, ali ako se popravi i bude onakav kakav može biti, nama bi valjao, bez sumnje. Ceriću svaka čast, sve to stoji, ali ja ne volim 'stare' igrače. Ja sam oduvijek bio fanatik Arsena Wengera i njegove filozofije, nadam se da vam je to odgovor.zla2 je napisao/la:ostavit Smigija,a uljudno se zahvalit Cericu?dobra sala svaka cast!JTS je napisao/la:Po mom nekom sudu, sljedeći bi trebali biti Nezić, Muminhodžić ..da bude lakše, trebali bi zadržat Peju, Omića, Memiševića, Šmigija, Gojkovića, Stanu. Sve ostalo treba otjerat', a uljudno se zahvaliti Ceriću, ipak su mu 34 godine, te Mešiću. Trebamo graditi mladu ekipu.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Arsen Wenger se treba ugledat na Alexa Fergusona, volim i ja mlade igraca al od mladih igraca samo ne mozes postici nista, pa jedan Shcoles ima 36 godina pa igra isto tako i Giggs koji ima skoro pa 40 godina . Al necemo o tome, treba svakako isprobati ove nase igrace iz naseg pogona ali treba tu i iskusnih dobrih igraca da bi se nesto ostvarilo.
Vratimo Jogeta i Tareta i jos 3 ili 4 kvalitetna igraca i to je to. Ja se nadam da ce to pokusati uraditi, ali ne da dovedu recimo dvojicu i kazu to je to. Dzaba im onda pare davat, nece 2 igraca nista promijeniti.
Zna li ko kakav je status Mujke u Pazaru, bil se on vratio
Zna li ko kakav je status Mujke u Pazaru, bil se on vratio

Treba naravno, ekipu treba da čini pola-pola ..dakle iskusni igrači i mladi poletni igrači. Barem ja tako mislim. Eh, sad, iskusni igrači ne moraju imati preko 30 godina, takvi mogu biti i sa 25 godina. Do igrača je i koliko je ozbiljan, tj. zreo. Svima nam je jasno da sa našom djecom ne možemo ništa, ali treba vratiti našu djecu koja su tu nekada igrala. Tare, Joge, Kasap, Grado, Zoletić, dovest još poneko provjereno ime. Dati šansu nekim mlađim momcima, ali ne tipa Musić, kojeg babo gura.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Mislim da ce na kraju polusezone ili nekad skoro Meske za sve lose rezultate krivicu prebacit na Ibraka i njegovu selekciju igraca zato se sad i vrsi cistka, za finansije ce optuzit ranije uprave i najavit ce sjednicu gdje ce sve iznijet na vidjelo al mislim da je i to samo kupovina vremena nista se bajno nece desit. I jos ce dodat da je iznevjeren od onih koji su mu obecali pomoc al nece ih direktno naglasit koji su to i naravno dio krivice ce snosit Fukare jer su morali zbog njih nesto placat i da on zeli pametne navijace. otprilike ce tako ici izjava i onda nastupa jedna opca tisina i nista se nece radit do nekad pred pocetak drugogo dijela sezone tad ce nesto nabrzinu skuckat i patnja ponovo slijedi. sve dok se bude ovako radilo nema nama Pl zadugo
TRUST je napisao/la:Mislim da ce na kraju polusezone ili nekad skoro Meske za sve lose rezultate krivicu prebacit na Ibraka i njegovu selekciju igraca zato se sad i vrsi cistka, za finansije ce optuzit ranije uprave i najavit ce sjednicu gdje ce sve iznijet na vidjelo al mislim da je i to samo kupovina vremena nista se bajno nece desit. I jos ce dodat da je iznevjeren od onih koji su mu obecali pomoc al nece ih direktno naglasit koji su to i naravno dio krivice ce snosit Fukare jer su morali zbog njih nesto placat i da on zeli pametne navijace. otprilike ce tako ici izjava i onda nastupa jedna opca tisina i nista se nece radit do nekad pred pocetak drugogo dijela sezone tad ce nesto nabrzinu skuckat i patnja ponovo slijedi. sve dok se bude ovako radilo nema nama Pl zadugo
potpis!
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
vas par je dojadilo i Bogu i narodu sa povratkom u PL...ja neznam od kad pojedini prate fudbal i Slobodu al sa ovakovom upravom,stanjem kluba i sastavom uz sva dugovanja...oci moje lijepe,nama slijedi borba za opstanak..ono,pobjeda kuci 1 0,poraz na strani...sad su otjerani igraci koji ruku na srce i nisu najgori bili al et..kao neka cistka
..pa jel oni misle da je neko lud...i dobro gore neko napisa..nepismeni mersed ce sad osut baraznu vatru po ibraku,starim upravama,Fukarama naravno..svi smo mi krivi al sto smo ih pustili da ovo urade
..u subotu svi na sjever i 90 minuta bez prestanak....zna se cega...i na kraju..stize novi trans
..odlican i jak...bit ce slike uskoro za ove sto navijaju za Slobodu preko interneta i foruma 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma kakve slike ko hoce da vidi neka dodje na Tusanj!staragarda je napisao/la:vas par je dojadilo i Bogu i narodu sa povratkom u PL...ja neznam od kad pojedini prate fudbal i Slobodu al sa ovakovom upravom,stanjem kluba i sastavom uz sva dugovanja...oci moje lijepe,nama slijedi borba za opstanak..ono,pobjeda kuci 1 0,poraz na strani...sad su otjerani igraci koji ruku na srce i nisu najgori bili al et..kao neka cistka![]()
![]()
..pa jel oni misle da je neko lud...i dobro gore neko napisa..nepismeni mersed ce sad osut baraznu vatru po ibraku,starim upravama,Fukarama naravno..svi smo mi krivi al sto smo ih pustili da ovo urade
..u subotu svi na sjever i 90 minuta bez prestanak....zna se cega...i na kraju..stize novi trans
![]()
![]()
..odlican i jak...bit ce slike uskoro za ove sto navijaju za Slobodu preko interneta i foruma
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sta je sa Grade znal neko jel ima klub jos uvjek posto ga vidjam u gradu cesto ovih dana ?
Sta mislite da napravimo grupu na fb FK Sloboda Tuzla ?
Vi zasluzujete premijer ligu Sloboda i Tuzla kao grad, zelim vam sve najbolje i da se vratite tamo gdje vam je mjesto. Pozdrav iz Bugojna
- Probisvjet
- Kontakt:
Ima grupa na FB http://www.facebook.com/FKSlobodaTuzla?ref=ts&fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;MakeTZ je napisao/la:Sta je sa Grade znal neko jel ima klub jos uvjek posto ga vidjam u gradu cesto ovih dana ?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
MakeTZ je napisao/la:Sta je sa Grade znal neko jel ima klub jos uvjek posto ga vidjam u gradu cesto ovih dana ?
Ja mislim da ima takva, sad ne znam ko je vodi

- SaltCityAttack
- Kontakt:
brate pa imamo mi tu grupu?...koliko nam jos treba grupa u pmMakeTZ je napisao/la:Sta je sa Grade znal neko jel ima klub jos uvjek posto ga vidjam u gradu cesto ovih dana ?

Sto Probisvjet rece ma kakve slike neka dodje na stadion i pomogne klubu, a ne da mu vi servirate nekome slike a izbjegava stadion...i sebe licno tu ukljucujem ko me ebe kad nisam dole

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Mislio sam na facebook grupu ne facebook stranicu.
Ovo kao sto je Riki napravio za Jogeta.
Ovo kao sto je Riki napravio za Jogeta.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.