Samo polako, sve se vraća...znaju oni to dobro.Emir ZENICA je napisao/la:**** jarane , ****
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ma sjecaju se oni dobro bjezanja po CrkvicamamandraX je napisao/la:Samo polako, sve se vraća...znaju oni to dobro.Emir ZENICA je napisao/la:**** jarane , ****

SAMO ČELIK !
Eh,zamolio bi Srbijance da mi nešto objasne
Crnogorci,jel se oni smatraju Srbima,il nekakvom podgrupom Srba,je li im drago kad im kažeš ma ti si Srbin ili bi se našli uvrijeđeni?

Crnogorci,jel se oni smatraju Srbima,il nekakvom podgrupom Srba,je li im drago kad im kažeš ma ti si Srbin ili bi se našli uvrijeđeni?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.vecernji.hr/vijesti/crnogora ... nak-436898" onclick="window.open(this.href);return false;Dylan Dog je napisao/la:Eh,zamolio bi Srbijance da mi nešto objasne![]()
- Ekonomista
- Kontakt:
Pa dobro treba se necim u zivotu baviti a ne glumiti huligana na internetu i pisati gluposti kao sto ti radis.bagrcavi je napisao/la:Jesam li ja spomeno nešto što se nije desilo ? Jesam li ja spomeno nešto što sam ja uradio ? Bavi se ekonomijom lutko moja lijepa, donošenje zaključaka ti ne ide od ruke.Ekonomista je napisao/la:Mora da ih udaraju takvi kao sto si ti,internet huligan.bagrcavi je napisao/la:emir je garant istuko onog stranog državljanina![]()
sad valjda znaš kako je tvojim drugovima hz, samo što njih kad neko zaganja prebije ih usput, vas sreća nisu istamburali.
Bordo bijeli!
Veci deo njih sebe smatra Srbima. Na severu Cg je to izrazenije i u pojedinim primorskim gradovima, a oni na Cetinju npr. oni sebe smatraju kao nacionalno opredeljene Crnogorce .Dylan Dog je napisao/la:Eh,zamolio bi Srbijance da mi nešto objasne![]()
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
legenda reala je napisao/la:kaže povrijeđen je državljanin Australije, pa šta radi on u Mostaru![]()

- Zenichanin
- Kontakt:
ceka da se neko pomarise pa da uleti da se pravi finCasp3r je napisao/la:legenda reala je napisao/la:kaže povrijeđen je državljanin Australije, pa šta radi on u Mostaru![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

EDIT: Dragana je (Y)
Milfusa samo takva

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
1905 - 19.05.
Smatraju se ponositim crnogorcimaDylan Dog je napisao/la:Eh,zamolio bi Srbijance da mi nešto objasne![]()

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Dobra je Dragana pravo bilaZenichanin je napisao/la:ceka da se neko pomarise pa da uleti da se pravi finCasp3r je napisao/la:legenda reala je napisao/la:kaže povrijeđen je državljanin Australije, pa šta radi on u Mostaru![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Milfusa samo takva

SAMO ČELIK !
ma bjez ba debela ja Dragana
al zato Hanka razvalila

al zato Hanka razvalila

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Vise ih je koji se predstavljaju kao Srbi nego kao Crnogorci.I to su veci Srbi nego pola danasnje Srbije.Dylan Dog je napisao/la:Eh,zamolio bi Srbijance da mi nešto objasne![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Mi zezali Emira da su ga priveli (prije nekoliko dana, sedmica) i vidi sad to se i desi
Jbo osnove, elekrotehniku, jbo Teslu
, da on nije te gluposti istrazuivao ja danas ne bi dobio 1

Jbo osnove, elekrotehniku, jbo Teslu

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Da si ti ucio danas ne bi dobio 1.To je tacnija definicija sa stanovista filozofije.likma23 je napisao/la:Mi zezali Emira da su ga priveli (prije nekoliko dana, sedmica) i vidi sad to se i desi![]()
![]()
![]()
Jbo osnove, elekrotehniku, jbo Teslu, da on nije te gluposti istrazuivao ja danas ne bi dobio 1
![]()

- Zenichanin
- Kontakt:
ih kako sam je gled'oViper je napisao/la:Dobra je Dragana pravo bilaZenichanin je napisao/la: ceka da se neko pomarise pa da uleti da se pravi fin
Milfusa samo takva

Jos sam davao intervju za onu njenu televiziju

Ima ona dobrih godina al je i dalje bombasamocelik je napisao/la:ma bjez ba debela ja Dragana![]()
al zato Hanka razvalila![]()
![]()

Hanka razvalila, samo sam molio Boga da se skloni vise

WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
Na cemu si ga tacno pusno, joj kad se ja sjetim tih osnova zamalo neocjenjen osto, iz gluposti jedan dobijao a sad mi smjesno sta nisam znaolikma23 je napisao/la:Mi zezali Emira da su ga priveli (prije nekoliko dana, sedmica) i vidi sad to se i desi![]()
![]()
![]()
Jbo osnove, elekrotehniku, jbo Teslu, da on nije te gluposti istrazuivao ja danas ne bi dobio 1
![]()

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Slazem se. Te iste zadatke uradio na ispravku, sam i bili tacni i prije pismene vjezb'o i znao radit, ali na pismenoj nula bodovaDevil je napisao/la:Da si ti ucio danas ne bi dobio 1.To je tacnija definicija sa stanovista filozofije.likma23 je napisao/la:Mi zezali Emira da su ga priveli (prije nekoliko dana, sedmica) i vidi sad to se i desi![]()
![]()
![]()
![]()

Nisu bile osnove ali dobit cu i iz njih, iz elektronike, zatvaranje kontura, kirhofovi zakoniHeller je napisao/la:Na cemu si ga tacno pusno, joj kad se ja sjetim tih osnova zamalo neocjenjen osto, iz gluposti jedan dobijao a sad mi smjesno sta nisam znaolikma23 je napisao/la:Mi zezali Emira da su ga priveli (prije nekoliko dana, sedmica) i vidi sad to se i desi![]()
![]()
![]()
![]()

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kirhofov zakon,cini mi se da sam radio jedan diplomski iz toga.
To ono bese zbir ulaznih struja jednak je zbiru izlaznih jel' tako ? Kak'e to veze sa Teslom ima ?
To ono bese zbir ulaznih struja jednak je zbiru izlaznih jel' tako ? Kak'e to veze sa Teslom ima ?

- Zenichanin
- Kontakt:
Nikola Tesla ušima vesla 

WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
Ja neki dan na izbornom to radio, zamalo zaplako puce me neka nostalgija i zal sto nisam FE upiso

A Tesla je BOG, mada nije on bio neki pretjerani naučnik više Inžinjer
Devile jes to je prvi, a s Teslom ima veze kolko i ja sa formulom 1

A Tesla je BOG, mada nije on bio neki pretjerani naučnik više Inžinjer

Devile jes to je prvi, a s Teslom ima veze kolko i ja sa formulom 1
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.