Football Manager 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
-
zanetti312
- Kontakt:
Re: Football Manager 2013
nista ni danas od cracka

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Yebo vas crack, zivite li vi ikako il samo to cekate ? Tbj..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
živimo još malo samo, dok krek ne izađe, onda se sve zapostavlja, hrana, piće, žene, izlasci, san... i još mnogo togaPapastathopoulos je napisao/la:Yebo vas crack, zivite li vi ikako il samo to cekate ? Tbj..
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- Papastathopoulos
- Kontakt:
- TheVerminator
- Kontakt:
Pa dobro brate, nekom se igrica igra pravo i uživi se u nju.. Imao sam jarana neće izać napolje, pitam ga što, kaže igram finale FA kupa sa Cambridgeom..Papastathopoulos je napisao/la:
Podrzavam vas u svemu tome
Mislim i ja volim igrat FMa al' ne baš toliko
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
-
zanetti312
- Kontakt:
Ipak, nagradu za najvećeg fanatika zasluzuje Adam Kleri, navijač škotskog Hibernijana.
Kada je sa svojim Hibsima ušao u finale UEFA kupa, njegovi roditelju su u tom trenutku krenuli u vikendicu na odmor. Kleri je odlučio da poveže svoj laptop sa televizorom u dnevnoj sobi, koji je bio prikačen na 5.1 sistem ozvučenja.
“Pre nego što sam startovao meč rekao sam sebi: 'Da je utakmica u stvarnosti obukao bih odelo, zar ne?'. I tako sam odlučio da moram da obučem odelo. Sve je bilo OK do poluvremena kada je Volfsburg, uz veliku pomoć sudije, stigao do prednosti”, priseća se svog stresa mladi Škot, “ Prosto sam poludeo, uzeo sam pet minuta odmara na poluvremenu da se smirim. Krenuo sam ofanzivno od samog starta i posle jedne dobre akcije nagrađeni smo penalom. Andi Kerol bio je precizan i izjednačili smo. Urlao sam na sav glas, bio sam presrećan. Deset minuta pre isteka regularnog toka, začuo sam zvono na ulaznim vratima. Otvorio sam vrata, kad ono dva policajca. Kažu da su komšije prijavile buku. Progutao sam ponos I priznao da sam igrao igricu. Jedan policajac me je žestoko izribao, dok me je drugi samo pogledao sa osmehom I rekao: 'Znam druže, sve mi je jasno'. Otišli su, a ja sam došao do trofeja u produžecima”, završava svoju potresnu priču Kleri.
kakvi ima mi smo zlatni
Kada je sa svojim Hibsima ušao u finale UEFA kupa, njegovi roditelju su u tom trenutku krenuli u vikendicu na odmor. Kleri je odlučio da poveže svoj laptop sa televizorom u dnevnoj sobi, koji je bio prikačen na 5.1 sistem ozvučenja.
“Pre nego što sam startovao meč rekao sam sebi: 'Da je utakmica u stvarnosti obukao bih odelo, zar ne?'. I tako sam odlučio da moram da obučem odelo. Sve je bilo OK do poluvremena kada je Volfsburg, uz veliku pomoć sudije, stigao do prednosti”, priseća se svog stresa mladi Škot, “ Prosto sam poludeo, uzeo sam pet minuta odmara na poluvremenu da se smirim. Krenuo sam ofanzivno od samog starta i posle jedne dobre akcije nagrađeni smo penalom. Andi Kerol bio je precizan i izjednačili smo. Urlao sam na sav glas, bio sam presrećan. Deset minuta pre isteka regularnog toka, začuo sam zvono na ulaznim vratima. Otvorio sam vrata, kad ono dva policajca. Kažu da su komšije prijavile buku. Progutao sam ponos I priznao da sam igrao igricu. Jedan policajac me je žestoko izribao, dok me je drugi samo pogledao sa osmehom I rekao: 'Znam druže, sve mi je jasno'. Otišli su, a ja sam došao do trofeja u produžecima”, završava svoju potresnu priču Kleri.
kakvi ima mi smo zlatni
Gledam one komentare ljudi i sve ide ono: pls fix crack itd. A kad samo vidis na nasem: **** vam djecu napravite crack da valja, dajte fix picka vam materina itd 
Hahaha Bošnjo je Bošnjoahmad_tz je napisao/la:Gledam one komentare ljudi i sve ide ono: pls fix crack itd. A kad samo vidis na nasem: **** vam djecu napravite crack da valja, dajte fix picka vam materina itd
Visoko žestoko za Sarajevo grad !
ma nije nikakvo čudo, puca ljude kriza.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa nek odigra finale i nek ide vaniTheVerminator je napisao/la:Pa dobro brate, nekom se igrica igra pravo i uživi se u nju.. Imao sam jarana neće izać napolje, pitam ga što, kaže igram finale FA kupa sa Cambridgeom..Papastathopoulos je napisao/la:
Podrzavam vas u svemu tomePa ebo te dok ti Cambridge uvedeš iz 5-6 lige, život ti prođe
![]()
Mislim i ja volim igrat FMa al' ne baš toliko
'ta ne traje to pola veceri..
- Nail for Real
- Kontakt:
Samo sto kad odigras finale postoji ona opcija Continue...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bas , ovo je vise od igrice definitivno.muXmania je napisao/la:ma nije nikakvo čudo, puca ljude kriza.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Sad bi mujo rek'o: "e to mene yebe druze sudija"Nail for Real je napisao/la:Samo sto kad odigras finale postoji ona opcija Continue...
Hhahahaha, a nije najjaci su nasi ljudi.. S nama se uvijek smijat..ahmad_tz je napisao/la:Gledam one komentare ljudi i sve ide ono: pls fix crack itd. A kad samo vidis na nasem: **** vam djecu napravite crack da valja, dajte fix picka vam materina itd
Zadnja izmjena: soxx, dana/u 08 nov 2012, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dok ne dodje krek ja guram sa Lutonom na 12. U 2020 godini pokusavam opstanak izboriti 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Izasao je crack za MAC OS,nadam se ovom nasem ubrzo
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
I ja cu kao sto gledam nastavit sa Slobodom 2020 godina Liga Europe, probat proc grupuSarajlijc@ je napisao/la:Dok ne dodje krek ja guram sa Lutonom na 12. U 2020 godini pokusavam opstanak izboriti
Što ga duže čekam, više ću ga poželjeti 
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 08 nov 2012, 18:42, ukupno mijenjano 3 puta.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- TheVerminator
- Kontakt:
To je to.Papastathopoulos je napisao/la:Sad bi mujo rek'o: "e to mene yebe druze sudija"Nail for Real je napisao/la:Samo sto kad odigras finale postoji ona opcija Continue...
Da riješim misteriju, na kraju je ipak izašao napolje i osvojio je FA Kup.
Victoria Concordia Crescit
— Tony Adams.
— Tony Adams.
-
zanetti312
- Kontakt:
Football Manager 2013 MACOSX-MONEY
koga onaj Skidrow ****
koga onaj Skidrow ****
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.