MrRiccoli je napisao/la:Opet će biti novih kazni. Možda i najveća kazna slijedi zbog tri kretena koji su napali zaštitara na Otoci. Šteta, jer većina ljudi stvarno voli klub i navija srcem.
Ne vjerujem da ce biti kazni za klub zbog incidenta na Otoci..To je vise stvar policije i oraganizatora nego Zelje..Bar ja tako mislim..A za bakljadu hoce,to se znalo unaprijed

Jbg,hajd derbi covjek i moze shvatiti,ali meni ne ide u glavu da se prave bakljade protiv Olimpica,Goska i tako tih klubova..To ne treba stvarno,al eto..[/quote]
Ja se nadam da sam upravu

Ne vidim razloga zasto bi Zeljo trebao biti kaznjen zbog toga..Pa mogla su se pobiti recimo neka dva navijaca Zelje izmedju sebe..Ne kontam..Al eto,mozda bude presudno to sto je u pitanju "gostovanje"

[/quote]
ma nek te ne cudi nista vidis kakvi su kriteriji nacionalizam 6.000, a bakljada 7.000 ono aplauz za te idiotske komisije[/quote]
Slazem se da je ova kazna za Borac smijesna..To je ko zna koji po redu ispad njihovih navijaca..Tu vise novcane kazne ne piju vode cini mi se..Al eto..