Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

legenda reala
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la legenda reala » 08 nov 2012, 15:44

Niti je taj Porto bio prosječna ekipa tada, niti je bio toliko jak, kao što ga vi predstavljate ;)
Koje očekivao 2004 da će osvojiti LP, niko pored jakih Reala,Manchestera,Milana,Juventusa,Chelsea,Arsenala,Bayerna sve su ove ekipe tada bile za klasu jače od Porta.
To je sezona koja se desila jednom i koja se više nikad neće ponoviti, po meni je čak i Monaco individualno bio kvalitetnija ekipa od Porta, al se njima te sezone sve poklopilo, imali su i mnogo sreće favoriti su se sastajali u međusobnim duelima, tako da je njima ostao samo Mančo kojeg su jako sretno izbacili.

Raul_64 je napisao/la:--------------------------Viktor Baia-------------------------------

---Fereira/Bosingwa--------Karvaljo------Andrade--------Nuno Valente-------

-------------------------Maniche-------Costihna---------------------------

-----------Derlei-------------Deco-----------------Alenichev-----

-------------------------------McCarty---------------------
Carlos Alberto je bio tada prva postava, a Aleinichev rezerva ;)
Kao i Beny McCarty većinom je ulazio kao joker, Derlei najistureniji, Bosingva je tad bio anonimus.
Kapiten i stoper uz Carvala je bio Costa ;) Andrade nije bio u toj ekipi nikako ja mislim, nije igrao tad za Porto ;)

Realno osim Deca i Carvalja niko nije napravio neku vrhunsku karijeru, da je bio naj na svojoj poziciji, svi su ostali neka sredina evropskog nogometa ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 08 nov 2012, 15:45

legenda reala je napisao/la: Koje očekivao 2004 da će osvojiti LP, niko pored jakih Reala,Manchestera,Milana,Juventusa,Chelsea,Arsenala,Bayerna sve su ove ekipe tada bile za klasu jače od Porta.
To je sezona koja se desila jednom i koja se više nikad neće ponoviti, po meni je čak i Monaco individualno bio kvalitetnija ekipa od Porta, al se njima te sezone sve poklopilo, imali su i mnogo sreće favoriti su se sastajali u međusobnim duelima, tako da je njima ostao samo Mančo kojeg su jako sretno izbacili.
Pa šta ja trubim ovdje ima po' dana? Samo si ti to malo drukčije rekao sve :lol:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 nov 2012, 15:49

@ripper brate kapiram o čemu pričaš ali se pomalo gubiš u svojim konstatacijama i argumentima. Niko ne osporava da je Porto u to vrijeme bio klasa već samo da je malo ko očekivao da će dogurati do tutule najboljeg u Evropi. Ta klasifikacija koju spominješ i negiraš je ipak relevantna s obzirom da zadnjih godina samo ti klubovi i osvajaju titulu LP.
naprijed rejal

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 08 nov 2012, 16:18

mandraX je napisao/la:
FKKC1932 je napisao/la:Mislim ono, pokušavate svesti najvećeg trenera svijeta na neke niske grane omalovažavajući historijski uspjeh samo iz razloga što vam je sa Interom pokazao kako se igra nogomet i protiv vaših 14 igrača na terenu.

Halo hej, 10 protiv 14?!
U tekmama sa Interom, Barcelona je više oštećena.
Samo niko o tom ne priča, jer pobogu radi se o Barci, kako će oni biti oštećeni.

Pisao bih ja o ovome još ovdje, al' nije prava tema za to, a i ne želim (opet) početi priču o je*enim sudijama, na vrh qrca mi je ista.
Naravno da nisu više oštećeni s obzirom da su vrlo rano tok utakmice promijenili u svoju korist smiješnim simuliranjem, a šta drugo i očekivati? Da ne pričam o prvoj utakmici gdje nije dosuđen penal, sviran nepostojeći ofsajd kada je Milito išao sam na golmana, kada je branič Barce kao zadnji igrač faulirao suparnika a nije dobio crveni.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 08 nov 2012, 16:41

Sveti je napisao/la:@ripper brate kapiram o čemu pričaš ali se pomalo gubiš u svojim konstatacijama i argumentima. Niko ne osporava da je Porto u to vrijeme bio klasa već samo da je malo ko očekivao da će dogurati do tutule najboljeg u Evropi. Ta klasifikacija koju spominješ i negiraš je ipak relevantna s obzirom da zadnjih godina samo ti klubovi i osvajaju titulu LP.
Ma OK buraz, ali eto doguraše do samog kraja, uzeše titulu i svima dokazaše svoju klasu... to jest - da nisu ono zašto su ih smatrali i prognozirali...to je poenta sve price ;)...Primjer: mogu ja nekog smatrati (iz svoje subjektivnosti) da je neki tim "underdog", dajem mu male šanse na pocetku bla bla bla - a on me na kraju demantuje sa osvajanjem titule i na kraju ja ispadnem navina budala.... nije bitno kakav su i koliki bili "favoriti" prije same LP, koliko su im neki "strucnjaci" davali šansi prije pocetka i tome slicno...bitno je šta su napravili...a uzeli su titulu....a ovdje vidimo razna razmišlljanja, kako ( tobože) nisu bili toliko kvalitetni :lol: ...jedno je kvalitet tima, a drugo medijska zatupljenost i stavljanje nekakve uloge favorita od strane raznih medija, prognozera, "strucnjaka" itd....ne može slab tim uzeti titulu prvaka Evrope :!: ne može, jednostavno... niti je kad mogao....a to koliko su im razni prognozeri davali šansi za osvajanje je totalo irelevantno u ovo kontekstu price.

Zakljucak, Jozo (koji svakako ima svoj dio zasluge, kao i svaki trener) je imao tad mnogo jak tim (tim jako uigran i sacinjen od reprezentativaca portugala, tim koji je godinu ranije osvojio kup Eufa) a ne Gradinu ili GOŠK, kako mnogi misle i predstavljaju.... pa da se i dan danas raja cudi kako je uzeo sa titulu LP sa "qrcevim timom Porta" kako mnogi vele i da njemu pripisuju sve zasluge za to :lol: i to ispred samih igraca koji su to odradili na terenu....to je falsifikovanje istine i podvala....ta prica ne šljaka, jednostavno

I volio bih (ako vec ne može Barca :mrgreen: ) da titulu uzmu npr. Šahtar , pa da se konacno ta klasifikacija tih strašnih favorita baci pod noge ...jednom za sva vremena.
Ne može City biti nekakav favorit za osvajanje (bez obzira na potrošenih 500 miliona na razna pojacanja u zadnje 3 godine) kad ih redom lupaju i Real i Borusija i Ajax...ne može i vozdra....jer teren je najbolje mjerilo ;) a tu se i Porto 2004 dokazao ;)
City dajem samo kao primjer...i za neke druge timove koji žive na lovorikama stare slave i imena, to isto važi

madridist
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la madridist » 08 nov 2012, 17:12

Ako ima ovdje netko ko sumnja u to da je Portova liga prvaka potpis i djelo Josea on je lud. O tome ja nemam sta dodati vise.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 nov 2012, 17:19

madridist je napisao/la:Ako ima ovdje netko ko sumnja u to da je Portova liga prvaka potpis i djelo Josea on je lud. O tome ja nemam sta dodati vise.
90% Jose, 9% sreća i 1% sudije koje su oštetile United. :D
Realno, Jose je u 2 briljantne godine sa Portom pokazao da će biti jedan od najboljih (ako ne i najbolji) trenera svih vremena. U Chelseaju je bio briljantan (nebitno što je imao platežnu moć), u Intedu također, a i u Realu pokazuje zašto je najplaćeniji trener na svijetu. Onaj ko sumnja u njegove kvalitete je mrzitelj lika i djela Josea Mourinha. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 nov 2012, 17:20

ripper je napisao/la: Ma OK buraz, ali eto doguraše do samog kraja, uzeše titulu i svima dokazaše svoju klasu... to jest - da nisu ono zašto su ih smatrali i prognozirali...to je poenta sve price ;)...Primjer: mogu ja nekog smatrati (iz svoje subjektivnosti) da je neki tim "underdog", dajem mu male šanse na pocetku bla bla bla - a on me na kraju demantuje sa osvajanjem titule i na kraju ja ispadnem navina budala.... nije bitno kakav su i koliki bili "favoriti" prije same LP, koliko su im neki "strucnjaci" davali šansi prije pocetka i tome slicno...bitno je šta su napravili...a uzeli su titulu....a ovdje vidimo razna razmišlljanja, kako ( tobože) nisu bili toliko kvalitetni :lol: ...jedno je kvalitet tima, a drugo medijska zatupljenost i stavljanje nekakve uloge favorita od strane raznih medija, prognozera, "strucnjaka" itd....ne može slab tim uzeti titulu prvaka Evrope :!: ne može, jednostavno... niti je kad mogao....a to koliko su im razni prognozeri davali šansi za osvajanje je totalo irelevantno u ovo kontekstu price.

Zakljucak, Jozo (koji svakako ima svoj dio zasluge, kao i svaki trener) je imao tad mnogo jak tim (tim jako uigran i sacinjen od reprezentativaca portugala, tim koji je godinu ranije osvojio kup Eufa) a ne Gradinu ili GOŠK, kako mnogi misle i predstavljaju.... pa da se i dan danas raja cudi kako je uzeo sa titulu LP sa "qrcevim timom Porta" kako mnogi vele i da njemu pripisuju sve zasluge za to :lol: i to ispred samih igraca koji su to odradili na terenu....to je falsifikovanje istine i podvala....ta prica ne šljaka, jednostavno

I volio bih (ako vec ne može Barca :mrgreen: ) da titulu uzmu npr. Šahtar , pa da se konacno ta klasifikacija tih strašnih favorita baci pod noge ...jednom za sva vremena.
Ne može City biti nekakav favorit za osvajanje (bez obzira na potrošenih 500 miliona na razna pojacanja u zadnje 3 godine) kad ih redom lupaju i Real i Borusija i Ajax...ne može i vozdra....jer teren je najbolje mjerilo ;) a tu se i Porto 2004 dokazao ;)
City dajem samo kao primjer...i za neke druge timove koji žive na lovorikama stare slave i imena, to isto važi
Tu si u pravu. Međutim bili su pod palicom Joze i u par sezona nevjerovatno uznapredovali, nakon njegovog odlaska tim više nije bio isti (naravno plus odlasci još nekih od igrača). Ali htio ti to priznati ili ne, on je igrao veliku ulogu u tim titulama, a najbolje ti je da tu činjenicu uporediš sa današnjim sitijem koji ima igrače svjetske klase i trenera koji ne može sve to da ukomponuje.
naprijed rejal

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 nov 2012, 17:20

Sada Porto ispade neka bezvezna ekipa koja je spletom sretnih okolnosti osvojila tada LP :lol: . A vjerovatno se velika vecina vas nije ni rodila kada je Porto osvojio te sezone LP na maestralan nacin,a vamo pametuje kako to nije bila najjaca ekipa .Porto je bio izvrstan klub, stil igre im je fenomenalan,dobro izbalansirana ekipa na svim pozicijama , masa dobrih driblera a i kontre su im bile savrsene. Jos se tu nasao izvrstan trener koji je tek dolazio . Ne znam po cemu nisu bili najjaci u tom trenutku ? Ne treba zaboraviti da su godinu dana ranije osvojili Uefa Cup ,a pritom tada nije bilo j'benih tajkuna da im pokupuju citav sastav . To se desilo godinu dana kasnije :mrgreen:. Hocu da kazem da su sacuvali kostur ekipe ,nisu rasprodali najbolje igrace kao sto rade danas . Pa ,da su sacuvali onu generaciju sa Falcaom i Hulkom vjerujem da bi bili medju glavnim favoritima za osvajanje LP.Zar ne ? Gore Legenda @ nabroja ekipe koje su kao bile kao jace od Porta ,a zapravo nisu bile jace . Jedino je Super Depor bio jaca ekipa od Porta ,ljudi su sahranili Milana u cetvrfinalu ,nesto ranije su izbacili s dvije rutinske pobjede jedan Juventus .Sto dovoljno govori o jacini Deportiva . Nazalost,protiv Porta se stvorio preveliki pritisak na njih od strane cijele Spanije . U revans susretu uopste nisu licili na sebe . Tako da su izgubili sa 0-1 ...Ako se dobro sjecam golom Deca iz penala . Real je te sezone bio sve samo ne jedan od glavnih favorita za osvajanje . Tadasnji tim je bio skup umisljenih preplacenih zvjezdica koji protiv ozbiljnjih ekipa nisu imali sta traziti . To je bila ona era Zidanes i Pavones . :D Dakle,ljudi su se sprdali s tom ekipom sto dovoljno govori .
Arsenal je bio velik, ali i dalje mislim da bi imali jako velikih problema s ovakvim Portom, Chelsea je bio u stvaranju i sa luzerom Ranierijem dobro su dogurali jos do polufinala .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 08 nov 2012, 17:25

madridist je napisao/la:Ako ima ovdje netko ko sumnja u to da je Portova liga prvaka potpis i djelo Josea on je lud. O tome ja nemam sta dodati vise.
Samo budala ili fudbalska neznalica smatra da je Jozo prosjecan trener...covjek je osvajao titule gdje god je došao i osvajat ce ih i dalje.
Ja sam njegov hejter iz sasvim drugih razloga :mrgreen: :lol: džukac je to ogroman, ali to je sasvim druga prica, nevezana za strucnost i trenersko znanje

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 08 nov 2012, 17:25

L_blancos je napisao/la:Ronaldo MOTM,kakav samo pogled prema Ozilu prije slobodnjaka..To je i presudilo..
Ubio komentar :lol: :lol: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 08 nov 2012, 17:26

juznjak> je napisao/la: A vjerovatno se velika vecina vas nije ni rodila kada je Porto osvojio te sezone LP
pa nije 1984 jbt :mrgreen:
juznjak> je napisao/la: Real je te sezone bio sve samo ne jedan od glavnih favorita za osvajanje .
jok. bio je Real jak , taj isti Porto je nakantao u grupi dva puta.
u prvenstvu su do zadnjih osam kola bili prvi, igrali finale kupa protiv Zaragose..
i sve na kraju ispusli
prije svega zbog Kiroza
ekipa je bila dobra

Porto je bio jak , al bilo je jacih.
ne treba idividualno ih poredit jer tako legendina teza da su Deco i Carvaljo samo napravili respektabilne karijere , stoji..
kolektivno su bili prejaki..
i ono iz prikrajka , golom iz ofsajda na Old trafordu..
Depor i Monaco , dosta okolnosti se potrefilo uz genijalnost Josea zasigurno.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 nov 2012, 17:50

Raul_64 je napisao/la:
juznjak> je napisao/la: A vjerovatno se velika vecina vas nije ni rodila kada je Porto osvojio te sezone LP
pa nije 1984 jbt :mrgreen:
juznjak> je napisao/la: Real je te sezone bio sve samo ne jedan od glavnih favorita za osvajanje .
jok. bio je Real jak , taj isti Porto je nakantao u grupi dva puta.
u prvenstvu su do zadnjih osam kola bili prvi, igrali finale kupa protiv Zaragose..
i sve na kraju ispusli
prije svega zbog Kiroza
ekipa je bila dobra

Porto je bio jak , al bilo je jacih.
ne treba idividualno ih poredit jer tako legendina teza da su Deco i Carvaljo samo napravili respektabilne karijere , stoji..
kolektivno su bili prejaki..
i ono iz prikrajka , golom iz ofsajda na Old trafordu..
Depor i Monaco , dosta okolnosti se potrefilo uz genijalnost Josea zasigurno.
Kako su samo karijere napravili Karvaljo i Deko? Pa sta je sa Manichea, bio je covjek dio Portugalske repke bez koje se Portugal nije mogao zamisliti, kao i Costinha, uzmi tu Alenicheva koji je ipak imao tada oko 28 godina, Derlei oko 29, tako da je tesko napraviti karijere s tim godinama, da tek tada bljesnes, ali su igrali timski. Tu je jos i Victor Baia koji je sve samo ne neko ko nije imao veliku karijeru. Fereira i Bosingwa oba solidne karijere, ovog drugog je shebala povreda. Nuno Valente nije napravio neki strasan transfer ali i kao takav je bio clan Portugalske repke. Te godine su prosli zahvaljujuci kradji protiv Uniteda, ali eto bila je to jedna respektabilna ekipa, koja je igrala timski i sve se moze za nju reci, samo ne da je bila prosjecna ekipa. Tesko da neki trener moze ostvariti neki dobar rezultat bez dobrih igraca, ne mora to biti puno zvijezda, mogu dobri igraci igrati i timski, ali bez kvalitetnih igraca se ne moze nista uraditi. Ako je Jozo toliko velik da osvoji titulu sa prosjecnim timom i to da njegova titula bude 95%, onda sto ne uzme igrace Realove skole i uzme taj trofej ili makar Primeru, a ne baca stotine miliona na pojacanja? Cuj Jozina titula 95% a igraci su krs, pa eto sto to sve nije preslikavao na Chelsea, Inter i Real, a ne trosio je bruku para na pravljenje tih timova.

Ja ne osporavam Jozu, svaka cast za rezultate, ali reci da je titula njegova a igraci tanki, to je vec nesto previse i vise lici na neku gay vezu, nego na realnost.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 08 nov 2012, 18:03

I šta si bogati nabrojao ? par istrošenih igrača , povrede , šta je sa Beniom i plafon od Blakburna i slicnim.
Kakav crni Costinha , mrtav nakon toga.
Dobro top karijere sto su napravili , vrhunski igraci.
2 vrhunska igraca za titulu

a Maniche je cisto dobar igrac , nikako ne moze u ovu gore kategoriju.
kao Bosingwa koji je sve skupa odradio u vrh glave jednu vrhunsku godinu van Porta..
Fereira se dobro prodao posredstvom Josea Mendesa , al nije da se naigrao..daleko od toga
adriano_leite je napisao/la:ali eto bila je to jedna respektabilna ekipa, koja je igrala timski
sto sam vec rekao..

a sad od Porto na silu napraviti jednog od favorita te godine je smijesno.
dobar kolektiv , Jose izvukao maximum.
uz malo srece i sudija(a kad barcelona to ima ) moze imati i Porto , neophodno je za jednu LP.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 nov 2012, 18:16

Mourinho je vrhunski trener i sigurno ce u historiju uci kao jedan od najboljih svih vremena, a mene je posebno kupio sa izjavom na pitanje sta misli o pritisku koji se stvara prema igracima kada je rekao:

Kakav pritisak ? Oni nisu ni svjesni sta je pritisak, jer ne moraju kao obicni radnici svoje porodice hraniti sa 2000 € mjesecno.

Takodjer na RTL-u je jedne prilike bila reportaza o toj pomenutoj generaciji Porta kada je Carvalho izjavio da ga je Mourinho pred uzvratnu utakmicu sa Deportivom kroz pricu ubjedio da je najbolji stoper na svijetu i da mu nema ravnog.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 08 nov 2012, 18:24

Najsmješnije je što svi sad dolaze kao nije im iznenađenje Porto bio, a ja mislim da nisu vjerovali kad je prošle godine jedan Chelsea uzeo ligu prvaka s boljim igračima od Porta tada.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 08 nov 2012, 19:42

Htjeli vi to priznati ili ne , Mourinho je najbolji trener na svijetu a po zavrsetku karijere ce ostati upamcen kao najbolji ikada.
Porto te 2004-te godine nije bio prosjecna ekipa , Mourinho je te igrace ucinio klasama. Odlaskom Mourinha (doduse i par bitnih igraca) Porto je stao .
Na Mourinhov boravak u Interu ne treba previse trositi rijeci , covjek jednostavno osvojio sto se osvojiti moze . Odlaskom Mourinha ista stvar kao sa Portom , Inter je stao !

amerosm je napisao/la:Mourinho je vrhunski trener i sigurno ce u historiju uci kao jedan od najboljih svih vremena, a mene je posebno kupio sa izjavom na pitanje sta misli o pritisku koji se stvara prema igracima kada je rekao:

Kakav pritisak ? Oni nisu ni svjesni sta je pritisak, jer ne moraju kao obicni radnici svoje porodice hraniti sa 2000 € mjesecno.

Takodjer na RTL-u je jedne prilike bila reportaza o toj pomenutoj generaciji Porta kada je Carvalho izjavio da ga je Mourinho pred uzvratnu utakmicu sa Deportivom kroz pricu ubjedio da je najbolji stoper na svijetu i da mu nema ravnog.
haha ovo nisam znao , al' nakon ovog jos mi je vise narastao u ocima :mrgreen:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 nov 2012, 19:45

Raul_64 je napisao/la:I šta si bogati nabrojao ? par istrošenih igrača , povrede , šta je sa Beniom i plafon od Blakburna i slicnim.
Kakav crni Costinha , mrtav nakon toga.
Dobro top karijere sto su napravili , vrhunski igraci.
2 vrhunska igraca za titulu

a Maniche je cisto dobar igrac , nikako ne moze u ovu gore kategoriju.
kao Bosingwa koji je sve skupa odradio u vrh glave jednu vrhunsku godinu van Porta..
Fereira se dobro prodao posredstvom Josea Mendesa , al nije da se naigrao..daleko od toga
adriano_leite je napisao/la:ali eto bila je to jedna respektabilna ekipa, koja je igrala timski
sto sam vec rekao..

a sad od Porto na silu napraviti jednog od favorita te godine je smijesno.
dobar kolektiv , Jose izvukao maximum.
uz malo srece i sudija(a kad barcelona to ima ) moze imati i Porto , neophodno je za jednu LP.
Poenta je da tim nije bio odron i da je tim bio vrlo dobar, niko ih nije vidio favoritima zbog ostalih ekipa koje su tada bile bolje. Medjutim, reci da tim nije top medju ostalim timovima i reci da je tim prosjecan, mnogo je razlicito. Ove igrace sto sam nabrojao tada su bili na igrackom vrhuncu i normalno da nece napraviti neke fantasticne transfere u tim godinama kada su blize kraju karijere nego u nekom cvijetu igracke mladosti. Bilo kako bilo, Jose jeste izvukao maksimum, ali i ekipa je bila i vise nego solidna, ali nema sanse da je Jose "pravio od govana pitu", jer da to prolazi, uradio bi on ono sto sam rekao a ne bi davao stotine miliona eura za pojacanja.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 08 nov 2012, 19:46

U biti svi govore isto a niko se ni s kim ne slaze ..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 nov 2012, 19:53

Arsenal, Real, United, Juventus, Chelsea, Bayern. Raspored nije bitan, ali ovo su ekipe koje su bile veći favoriti od Porta za osvajanje Lige Prvaka.
Raul_64 je napisao/la:U biti svi govore isto a niko se ni s kim ne slaze
:lol:
U jednoj rečenici sažeta diskusija koja se odvijala na posljednje 2 stranice. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.