Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
To sam ti i napisao....
Postojeci router -----> novi router WAN Port -----> iz LAN porta kabal u racunare i na kraju wi-fi za mobitel koji aktiviras na novom routeru.
Postojeci router -----> novi router WAN Port -----> iz LAN porta kabal u racunare i na kraju wi-fi za mobitel koji aktiviras na novom routeru.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Al gledaj..ti zelis da kupim obicni a ne wifi ruter, a posto nismo sigurni da li ovaj wifi ruter koji imam dozvoljava slanje wifi signala, sta bi mi onda vrijedio taj novi obicni modem ? Bolje da kupim wifi ruterneo je napisao/la:To sam ti i napisao....
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Pa odakle ti ideja da sam ti rekao da kupis obicni !? Velika vecina routera danas je sa wi-fi, tj ne znam ni jedan koji sam do sada koristio da nema wi-fi. Rekao sam ti da vodis racuna da ima wan port jer je to najbitnije. Kada budes kupovoa, kazes prodavacu da ti treba za to i to, i gotova stvar.
neo je napisao/la:To sam ti i napisao....
- moustapha
- Kontakt:
Kakav je to provider koji ti neda password da nastimas sebi Wi-Fi? Ja bih to odmah mjenjao.
#divovi
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Aha..al vidicu na piku da to uzmem, u radnjama je sve skupo..
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Mah..kakav je takav je..bolje i takav neg da dajem 70 km za prikljucenje adsl-a..moustapha je napisao/la:Kakav je to provider koji ti neda password da nastimas sebi Wi-Fi? Ja bih to odmah mjenjao.
evo i ovdje da upitam
Imam jedan problem oko ovog wi fi na mobitelu.Do danas mi je savršeno ferceralo, i maloprije nešto isključim router, i one kablove iz kompa.Kasnije kad sam sve skopčo, na laptopu internet radi, ali na mobitelu šta god da upišem u pretraživaču izbaci mi stranicu od wi fiKako da riješim ovaj problem ?
DRUG NEBI TI PUNCA
- moustapha
- Kontakt:
Re:
Prikljucak je cener ako je na tebi broj. Ne mora biti BHT ADSL ima sigurno i drugih alternativa.Papastathopoulos je napisao/la:Mah..kakav je takav je..bolje i takav neg da dajem 70 km za prikljucenje adsl-a..moustapha je napisao/la:Kakav je to provider koji ti neda password da nastimas sebi Wi-Fi? Ja bih to odmah mjenjao.
#divovi
neo prekuco temu
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Meni je 70 prikljucak jer nemam fiksnog tel..ma nema veze, cekacu one telecom-ove akcije gdje je prikljucak svega za marku jbgmoustapha je napisao/la:Prikljucak je cener ako je na tebi broj. Ne mora biti BHT ADSL ima sigurno i drugih alternativa.Papastathopoulos je napisao/la:Mah..kakav je takav je..bolje i takav neg da dajem 70 km za prikljucenje adsl-a..moustapha je napisao/la:Kakav je to provider koji ti neda password da nastimas sebi Wi-Fi? Ja bih to odmah mjenjao.

A kakve alternative, mogu prikljucit adsl i ovaj sto imam..sta cu drugo..
Ko je rekao da ti treba fixni !? Tebi samo treba telefonska linija
Bile su akcije za 1KM prikljiucak....
Opet da ti napomenem, mozes imati ADSL bez telefona...

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Kako care, meni je ona radnica u posti rekla da je prikljucak 70 KM jer nemam kucnog tel ? Ja sam do prije par god imao fiksni, al smo ga iskljucili jer je bilo poskupo, a sad imam li tel. liniju, vjeruj mi da ne znam ni sta ti to znacineo je napisao/la:Ko je rekao da ti treba fixni !? Tebi samo treba telefonska linijaBile su akcije za 1KM prikljiucak....

A znam da je bila akcija nedavno, tad sam za marku prikljucio mojutv i adsl skupa u paketu, i kad smo htjeli da iskljucimo mojutv, htjeli smo ostavit adsl, al bi morali dati 70 km da ostavimo samo adsl, a da imamo fiksni mogli bi ga dzaba ostavit

Vidis druze, u telekomu rade nesposobni ljudi
Ta operaterka koja ti je dala takvu informaicju je pogodna samo za jednu stvar....
Ako ti se ne zove, evo ti ovaj profil oficijalnog supporta telekoma na facebooku, daj im adresu na kojem je bio prikljucak i upitaaj. Ako imas telefonsku liniju (kabal preko kojeg je isao telefon) 100% ne moras placati 70KM i bez akcije.
http://www.facebook.com/IdemoPrvi?ref=ts&fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Tek sada uoci ovaj tvoj drugi dio o mojaTV i ADSL, stvarno su to nebuloze i to moze proci kod nas. Ako sam dobro shvatio, imao si mojaTV i prestao si korsitit i oni ti kazu mogu prikljucit ADSL ako plati 70KM !? Evo ja ti odgovorno tvrdim da nisu normalni
Ovo sve pisem iz licnog iskustva, znam kako je s njima raditi
Eto, neki dan ih zovemm i pitam na koliko se smanji brzina ako imam pretplatu i mobilni internet na kojem predjem limit od 1GB, lik mi hladno rece "Smanji vam se brzina na 64 Mb/s "
Samo sam mu se zahvalio i pozelio ugodan dan...

Ako ti se ne zove, evo ti ovaj profil oficijalnog supporta telekoma na facebooku, daj im adresu na kojem je bio prikljucak i upitaaj. Ako imas telefonsku liniju (kabal preko kojeg je isao telefon) 100% ne moras placati 70KM i bez akcije.
http://www.facebook.com/IdemoPrvi?ref=ts&fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Tek sada uoci ovaj tvoj drugi dio o mojaTV i ADSL, stvarno su to nebuloze i to moze proci kod nas. Ako sam dobro shvatio, imao si mojaTV i prestao si korsitit i oni ti kazu mogu prikljucit ADSL ako plati 70KM !? Evo ja ti odgovorno tvrdim da nisu normalni

Ovo sve pisem iz licnog iskustva, znam kako je s njima raditi

Eto, neki dan ih zovemm i pitam na koliko se smanji brzina ako imam pretplatu i mobilni internet na kojem predjem limit od 1GB, lik mi hladno rece "Smanji vam se brzina na 64 Mb/s "
Samo sam mu se zahvalio i pozelio ugodan dan...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa kazem ti, htio sam iskljuciti mojutv, a ostavit adsl (to je bilo zajedno u paketu), al kazu da moram platiti 70 km da bi ostavio adsl jer nemam fiksnog..
A kako cu ih pitati na ovoj fb stranici ?
necu im valjda na zid to stavit il ima inbox i u ovih stranica na fb ?
A kako cu ih pitati na ovoj fb stranici ?

Re:
Da, na njihovoj stranici u inbox...Papastathopoulos je napisao/la: A kako cu ih pitati na ovoj fb stranici ?necu im valjda na zid to stavit il ima inbox i u ovih stranica na fb ?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
De mi napisi sta cu im reci pa cu ja to copy-paste (naravno ubacicu svoju adresu i br tel koji mi je bio prije) ?neo je napisao/la:Da, na njihovoj stranici u inbox...Papastathopoulos je napisao/la: A kako cu ih pitati na ovoj fb stranici ?necu im valjda na zid to stavit il ima inbox i u ovih stranica na fb ?

Postovani,
Kontaktiram vas iz razloga jer zelim postati vas pretplatnik ADSL-a. Molim vas da mi napisete da li je na mojoj lokaciji tehnicki dostupan ADSL i da li ima neka pristupna taksa koju moram platiit prilikom prikljucka.
Napominjem vam da zelim SAMO ADSL, bez fixnog telefona.
Moji podaci su:
Ime i prezime:
Adresa:
Kontaktiram vas iz razloga jer zelim postati vas pretplatnik ADSL-a. Molim vas da mi napisete da li je na mojoj lokaciji tehnicki dostupan ADSL i da li ima neka pristupna taksa koju moram platiit prilikom prikljucka.
Napominjem vam da zelim SAMO ADSL, bez fixnog telefona.
Moji podaci su:
Ime i prezime:
Adresa:
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ponekad mi se zna desiti da mi se ekran zacrni na sekundu, monitor ostane upaljen, poslije te sekunde se sve vrati na normalu, do čega bi moglo biti ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Unknown Genius
- Kontakt:
Provjeri onaj kabl što ide iz centralne u monitor, možda on nije dobro uključen...anonimni je napisao/la:ponekad mi se zna desiti da mi se ekran zacrni na sekundu, monitor ostane upaljen, poslije te sekunde se sve vrati na normalu, do čega bi moglo biti ?
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Jabroni i 8 gostiju.