NBA 2K13

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

armin
Kontakt:

Re: NBA 2K13

Post Postao/la armin » 05 nov 2012, 14:11

azTer je napisao/la:
inače, koga zanima - izašao je patch za euroligu i reprezentacije.
Može link ?

supersonic83
Kontakt:

Post Postao/la supersonic83 » 05 nov 2012, 15:50

I require a window seat and an in-flight Happy Meal…and no pickles. GOD HELP YOU IF I FIND PICKLES!

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 05 nov 2012, 17:00

Mouse je napisao/la:
azTer je napisao/la:
supersonic83 je napisao/la:Uredi Slidere.
neće mu slajderi ništa pomoć. ako kompjuter uveliko više promašuje, onda će i on uveliko više promašivat, tako da se sve svede na isto. jedini način je da nauči šablon kako da igra u tim situacijama i onda samo šablonski igrat, zato što kompjuter ne može razmišljat i isti fazoni će uvijek prolazit.

inače, koga zanima - izašao je patch za euroligu i reprezentacije. čini mi se da se može ubacit 15 novih ekipa, a da se ništa ne izbriše/zamijeni.
Znaci li to da ce mi ostat svi NBA timovi i jos dodat reprezentacije ?
Hello guys, I´m gonna post this simple patch that don´t modify your nba 2k13. This patch dont replaces your players files, only fixed some black arms and change the logos for the created teams.

ja nisam još isprobao, ali to gore su riječi kreatora patcha, tako da...

igra li ko asosijaciju?

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 05 nov 2012, 20:47

Mirza u ovom patchu dosta realniji izgled ima:

http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=149&t=88429
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 05 nov 2012, 20:51

nema veze patch/roster sa izgledom igrača u igri, jer kako ja znam svi kreatori patcha koriste istu facu teletovića, samo je razlika u ocjenama

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 nov 2012, 20:58

Evo skida se pa da dinastiju napravim sa Kawhiem :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 05 nov 2012, 22:41

azTer je napisao/la:nema veze patch/roster sa izgledom igrača u igri, jer kako ja znam svi kreatori patcha koriste istu facu teletovića, samo je razlika u ocjenama
Ne znam sta ima veze ali ovdje realnije izgleda :D
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 nov 2012, 02:51

LBJ MVP je napisao/la:Evo skida se pa da dinastiju napravim sa Kawhiem :mrgreen:
2 sezone asocijacije sa Spursima :mrgreen:
U prvoj ispadam u polufinalu konferencije od Oklahome.Imao sam pofinu ekipu dodao sam Geralda Wallacea na postojeći kostur ali jbg neće :roll: Inače su Bullsi na kraju osvojili :D
Nakon toga radim na draftu sjajan potez tradeam Greena i neke buduće pikove za 12. pik na tom draftu i pokupim najboljeg iz te generacije :lol: SG je trenutna ocjena mu je 82 ima 20 godina 8-) I pred početak sezone Gerald i još neko odlaze u Oklahomu za Ibaku.Na kraju osvajam titulu Parker,Manu,Kawhi,Ibaka,Duncan+Faried,Brooks i taj rookie :D Philu sam dobio u finalu :mrgreen:
Inače Blazersi u polufinalu konferencije s ovom petorkom koja trenutno igra :lol:
Prvi MVP je bio LBJ,drugi Westbrook dok su MVP u finalima bili Rose i Parker.

Od ove sezone dajem Kawhiu ulogu prvog scorera :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

reeds
Kontakt:

Post Postao/la reeds » 08 nov 2012, 14:32

LBJ MVP je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Evo skida se pa da dinastiju napravim sa Kawhiem :mrgreen:
2 sezone asocijacije sa Spursima :mrgreen:
U prvoj ispadam u polufinalu konferencije od Oklahome.Imao sam pofinu ekipu dodao sam Geralda Wallacea na postojeći kostur ali jbg neće :roll: Inače su Bullsi na kraju osvojili :D
Nakon toga radim na draftu sjajan potez tradeam Greena i neke buduće pikove za 12. pik na tom draftu i pokupim najboljeg iz te generacije :lol: SG je trenutna ocjena mu je 82 ima 20 godina 8-) I pred početak sezone Gerald i još neko odlaze u Oklahomu za Ibaku.Na kraju osvajam titulu Parker,Manu,Kawhi,Ibaka,Duncan+Faried,Brooks i taj rookie :D Philu sam dobio u finalu :mrgreen:
Inače Blazersi u polufinalu konferencije s ovom petorkom koja trenutno igra :lol:
Prvi MVP je bio LBJ,drugi Westbrook dok su MVP u finalima bili Rose i Parker.

Od ove sezone dajem Kawhiu ulogu prvog scorera :D
ti to bas prilicno brzo zavrsi vec dvije sezone :)))... koliko si napravio simulate utakmica, nemoguce da si ih sve odigrao tako brzo dvije sezone :)... usput na kojem game levelu igras???

coggnac
Kontakt:

Post Postao/la coggnac » 08 nov 2012, 15:50

Opet ja ...

Moze li link za NBA2K13 ?

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 nov 2012, 21:27

reeds je napisao/la:
ti to bas prilicno brzo zavrsi vec dvije sezone :)))... koliko si napravio simulate utakmica, nemoguce da si ih sve odigrao tako brzo dvije sezone :)... usput na kojem game levelu igras???
Nisam igrao nijednu :oops: :lol: Ja asocijaciju shvatam kao svoju priliku da glumim GM-a :D
Simuliram sa hoopcastom uglavnom,u playoffu sve.

supersonic83
Kontakt:

Post Postao/la supersonic83 » 08 nov 2012, 22:13

coggnac je napisao/la:Opet ja ...

Moze li link za NBA2K13 ?
Kako mislis ne radi onaj torent??? Mora raditi taj torent sa piratea baya sa tisucu seedera :D , ja sam skinio taj, a vidis i po komentarima. Mora da si nesto krivo napravio.
I require a window seat and an in-flight Happy Meal…and no pickles. GOD HELP YOU IF I FIND PICKLES!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 nov 2012, 22:17

http://thepiratebay.se/torrent/7691638/ ... 3-RELOADED" onclick="window.open(this.href);return false;

EDIT: Da ne pišem novi post. Odradio sam i treću sezonu sa Spursima. Opet titula al Duncan se povukao tako da sad teško šta mogu a i imao sam sreće u polufinalu zapada Durant bio povrijeđen prve 3 pa sam tada napravio 3-0, na kraju jedva dobijem 4-2 :mrgreen: . Kawhi u 7. tekmi finala konf u Denveru 50/13 :lol: U finalu je ponovo Philadelphia bila žrtva iako su imali 3-1. Potpisao sam Amarea star je al pomoći će i imam 2 fina rookijea, mogao bih opet minimalno do polufinala konf.

Večeras sam probao i my career odličan je, ali mi se ne igra trenutno :D Pa sam izašao nakon one prve probne tekme.

P.S.Ponudim Manuu u 38. godini 3-godišnji ugovor i on ga prihvati :roll: :twisted: :oops: :mrgreen: Ne bi bio problem da nemam još 2 prejaka mlada igrača na SG.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 nov 2012, 23:02

Može li mi neko upload svoj crack ili dati link za download? Hvala.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 11 nov 2012, 23:08

cenzuriše linkove, poslat ću ti na privatnu poruku

westbroo
Kontakt:

Post Postao/la westbroo » 12 nov 2012, 21:15

Zna li neko kako da se smanje kontre protivničkim ekipama??Npr. igram sa oklahomom i recimo spursi mi istrce 25+ kontri. Boston mi u zadnjoj utakmici istrcao 24 kontre a ja sam imao 18. Zar nije malo previše kontri protivnika? Ajd za majami ili cliperse mi je ok, ali boston nema u sezoni 20 kontri :) . Ako zna neko kako to rijesiti neka odg.......

supersonic83
Kontakt:

Post Postao/la supersonic83 » 12 nov 2012, 21:23

U coach profiles smanji crash offensive glass, to znaci da tvoji igraci nakon promasaja nece ici na ofanzivni skok nego ce trcati u obranu i sprecavati kontre. Ja drzim na 25, tako da ponekad idu na skok.

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 17 nov 2012, 22:30

Došao do 2018-19. :D

Prvo uzeo Cleveland, prve dvije sezone ništa nisam osvojio. U međuvremenu obavim nekoliko trejdova i roster mi je izgledao ovako: Irving, Waiters, Teletovic, Gee, Howard. Osvojim dva prstena zaredom i sljedeće sezone ispadnem u playoffu, u polufinalu od Bullsa.

Onda odem u Bobcatse, i tu uzmem titulu u prvoj sezoni. Kemba Walker MVP finala. :D

Ne igram utakmice, možda sam odigrao 6-7 dosada. Napravim ekipicu i onda lagano simulate. :mrgreen:
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 18 nov 2012, 15:58

joj teletović na trojci :lol: kakav je?

ja više volim odigrat 2-3 sezone sa fantasy draftom, onda mi dosadi pa ispočetka
Zadnja izmjena: azTer, dana/u 18 nov 2012, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 18 nov 2012, 16:27

patriotizam proradio :lol:

ma nije bio loš, sad je u miamiju :mrgreen:

dobro je i ovako, samo što je pola superstarsa otišlo u penziju :mrgreen:

U Lakersima su zajedno igrali LBJ i Kobe, al opet nisu ništa mogli protiv Cavsa 8-)
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.