bagrcavi je napisao/la:Eto "otpadoše" i Kolašinac i Halilović sa spiska u21.
Pa to se znalo odma kad je spisak objavljen, da se neće odazvati.
Ovi nemaju naše papire, a još uvijek su članovi drugh selekcija, kako da igraju za nas.
A Vlado samo poslo poziv da mu ne bi neko rekao kako smo ih izgubili, da skine teret sa sebe
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Čitam ovaj tekst tu na portalu i smijem se grohotom. Barvo za novinara. Izgleda da je za nas čitaoce najbitniji ovaj dio teksta:
"Podsjećamo da će zvanična press konferenciju biti održana u utorak 13.11. 2012. u 12 sati u hotelu „Park“ u Vogošći, kao i da će se akreditacije za ovaj susret moći preuzeti na službenom ulazu stadiona „Bilino polje“ u Zenici, na dan utakmice, uz ličnu novinarsku iskaznicu".
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
Adi_Zepce je napisao/la:Opet Kolasincu mobitel iskljucen
Pitam se imaju li oni njegov pravi broj uopste.Momak moze iskljuciti mobitel pred utakmicu ili karantenu,ali da mu je haman non stop ugasen,to nekako ne vjerujem.Garant levati imaju krivi broj
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Sead Kolasinac,Alen Halilovic,Izet Hajrovic,Anel HAdzic,i ostali vjerovatno nikada nece zaigrati za našu reprezentaciju ali zato ce BRanimir Hrgota igrat za Hrvatsku iako je igrao za Svedsku mladu jer ljudi odu u Menhengladbah pa predstave program,objasne situaciju u 4 oka i tako privole igrača,a nije ko ovi naši ko da šalju poziv za vojsku..
MrShadow je napisao/la:Za Halilovica me ne iznenadjuje sto nece, ali zar Kolasinac nije rekao da bi pjeske dosao na okupljanje ? Sta je sad problem, dobio je poziv !?
Nije on reko,da bi pjeske doso,nego Avaz.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
MrShadow je napisao/la:Za Halilovica me ne iznenadjuje sto nece, ali zar Kolasinac nije rekao da bi pjeske dosao na okupljanje ? Sta je sad problem, dobio je poziv !?
Nije on reko,da bi pjeske doso,nego Avaz.
H-avaz izgleda na pola puta pjehe.
Sad se ko fol usutili,pa ni jedne da napisu o Kolasincu.
Ko da gledam da ovaj uopste nema ama bas nikakvu vezu sa BIH,i da je onaj satro intervju izmisljen
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
U odbrani jedini ko valja je bevab, u sredini defenzivno grahovac je ok, ofenzvino tu su: travancic, cerimagic, zakaric, zolotic, cajic, duljevic pa i cimirot a u napadu valja samo maletic. spisak je sto se tice odbranbenih igraca jako slab. mislim uz duzni rspekt ali jakupovic ni u 4. ligi svicarske nije standardan ako se nevaram. iz nase lige je napr. hajradinovic morao da dobije poziv!
edinjo-bih je napisao/la:U odbrani jedini ko valja je bevab, u sredini defenzivno grahovac je ok, ofenzvino tu su: travancic, cerimagic, zakaric, zolotic, cajic, duljevic pa i cimirot a u napadu valja samo maletic. spisak je sto se tice odbranbenih igraca jako slab. mislim uz duzni rspekt ali jakupovic ni u 4. ligi svicarske nije standardan ako se nevaram. iz nase lige je napr. hajradinovic morao da dobije poziv!
De bogati ne lupetaj kada neznas, jes da smo u odbrani deficitarni al Kovacevic (stoper iz Travnika) i Markovic (ljevi bek iz Sirokog) su sigurno kvalitetni igraci i uz Bevapa koji moze igrati desnog beka fali samo jedan stoper (to bi bio Kolasinac) i eto odbrane. A i u napadu su Cemalovic i Mesanovic ove sezone nedju najboljim u nasoj ligi. ps: Zolotic, Cimirot i Cajic su centralni vezni a ne ofanzivni.
edinjo-bih je napisao/la:U odbrani jedini ko valja je bevab, u sredini defenzivno grahovac je ok, ofenzvino tu su: travancic, cerimagic, zakaric, zolotic, cajic, duljevic pa i cimirot a u napadu valja samo maletic. spisak je sto se tice odbranbenih igraca jako slab. mislim uz duzni rspekt ali jakupovic ni u 4. ligi svicarske nije standardan ako se nevaram. iz nase lige je napr. hajradinovic morao da dobije poziv!
De bogati ne lupetaj kada neznas, jes da smo u odbrani deficitarni al Kovacevic (stoper iz Travnika) i Markovic (ljevi bek iz Sirokog) su sigurno kvalitetni igraci i uz Bevapa koji moze igrati desnog beka fali samo jedan stoper (to bi bio Kolasinac) i eto odbrane. A i u napadu su Cemalovic i Mesanovic ove sezone nedju najboljim u nasoj ligi. ps: Zolotic, Cimirot i Cajic su centralni vezni a ne ofanzivni.
hahaha moj care....mislim da ti neznas...
prvo kovacevic je povrijedjen i nece doci!
drugo taman i da je mogao da dodje, na cijelom spisku su 3-4 dobra odbranbena igraca, to je uredu jel???
a trece objasni mi molim sta znaci centralni vezni u kontekstu sa defenzivnim i ofenzivnim veznim, znaci malo manje pametuj i ne hvali samo one koje su momentalni "in"!
hahaha moj care....mislim da ti neznas...
prvo kovacevic je povrijedjen i nece doci!
drugo taman i da je mogao da dodje, na cijelom spisku su 3-4 dobra odbranbena igraca, to je uredu jel???
a trece objasni mi molim sta znaci centralni vezni u kontekstu sa defenzivnim i ofenzivnim veznim, znaci malo manje pametuj i ne hvali samo one koje su momentalni "in"!
Kada nesto komentarises onda procitaj malo bolje ja sam i rekao da smo u odbrani jako deficitarni,jer na ovo spisku uopste nema desnih bekova a i stopera je jako malo. A razilka izmedju centralnog i ofanzivnog veznog je ta sto centralni vezni igraci igraju jednako dobor i prema naprijed i u odbrani kao npr. Y. Toure i sl. dok ofanzivni vezni vise vucu ka npaadu a u defanzivi ih bas nesto i nema npr. Misimovic ili da ti ppo jednostavim centralni vezni su ti tzv. Osmice (8) a ofanzivni vezni tzv. Desetke(10) i imas tu naravno i klasicne defanzivne vezne ili sestice (6). A ja sam naveo ove igrace (sto ti kazes da su in) jer si ti sve njih (mislim na napdace) u svom postu podcjenio. I nije povrijedjen Kovacevic nego Jakupovic za kojeg si upravu da nije ni trebao dobiti poziv u repku!