http://www.101greatgoals.com/gvideos/ju ... lland-0-4/" onclick="window.open(this.href);return false;ultrasstyle_tz je napisao/la:imaju li gdje prva 2 gola , njih sam promasio
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Keep walking.
Ma i da sinoc Chelsea X zavrsio mi moramo i onako da pobjedimo,a kod Ukrajinci moramo X najmanje, a zasto ne i da pobedimo? FORZA JUVE
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Kad si veliki to moraš uvijek biti... veliki...
Mjesto nam je u osmini finala bez pogovora i zato moramo ići na nož u obe utakmice... nema kalkulacija... valjalo bi da je Conte na klupi protiv Chelseya ali šta se može... pobjeda nam daje realne šanse da idemo na bod u Ukrajini...
4 bobe minimum, logično gledano trebamo kući pobijediti ali može se desiti i neriješen ishod, pa da se onda ''mora'' dobiti Schakhtar.
Zeznut je raspored but who cares... Mi smo Juventus i to je dovoljno rečeno...
FORZA JUVE!
Mjesto nam je u osmini finala bez pogovora i zato moramo ići na nož u obe utakmice... nema kalkulacija... valjalo bi da je Conte na klupi protiv Chelseya ali šta se može... pobjeda nam daje realne šanse da idemo na bod u Ukrajini...
4 bobe minimum, logično gledano trebamo kući pobijediti ali može se desiti i neriješen ishod, pa da se onda ''mora'' dobiti Schakhtar.
Zeznut je raspored but who cares... Mi smo Juventus i to je dovoljno rečeno...
FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
jak ovaj gore naslov za ocjene, Matri šteka (stecca)
Šteka frajko opasno već godinu dana pred golom hahaha

Šteka frajko opasno već godinu dana pred golom hahaha
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Šteta što one nafake zabiše gol u 94 minuti, još kad sam vidio kakva su prva dva zabili teško će biti protiv njih, jer sa njima je neka viša sila
. Da je ostalo 2-2 pobjedom protiv Chelsija bi išli dalje, a i remi ne bi bio loš, ovako su potrebna najmanje 4 boda za siguran prolaz dalje, mozda je ovako bolje, jer neće biti kalkulacija i mora se ići na sve ili ništa.
Drago mi je da se ekipa vratila jača nakon poraza od Intera, ostaje veliki žal za bodove iz Danske, ali u onoj utakmici nije bilo ni sreće
. Sad slijedi Pescara pa reprezentativna pauza, kad bi Agnelli zadržao igrače da ne idu na reprezentativno okupljanje to bi bilo odlično, bar dio njih. Matri se sinoć obrukao sa onom prilikom kad je išao 1 na 1, ali i Conte je kriv za njega, jer je momku ubio samopouzadnje još prošle godine forsirajući Borriella.

Drago mi je da se ekipa vratila jača nakon poraza od Intera, ostaje veliki žal za bodove iz Danske, ali u onoj utakmici nije bilo ni sreće

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Velika pobjeda sinoc posebno mi se svidio Quaqliarela
i samo pitanje gdje se mogu naci slike naslovnica talijanskih novina ili bilo cega vezanog za juventus?

i samo pitanje gdje se mogu naci slike naslovnica talijanskih novina ili bilo cega vezanog za juventus?
Novinarima Bramardo (smradetta dello sport) i Oddenino (La Stampa) ili ti ljudskim ljigama će biti najvjerovatnije zabranjeno da prisustvuju konferencijama za štampu nešeg kluba jer su slavili gol Chelsea.
Nadam se da će klub što prije ovo sprovesti.
Nadam se da će klub što prije ovo sprovesti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Buon Compleanno Capitano!!! Po Australskom vremenu, prosla ponoc tamo 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
-
- Kontakt:
Ja ne kontam šta je sa Iaquintom?
On je u klubu, a isto kao da nije. Ne kontam što ne može on biti bar na klupi!?

http://www.sportske.net/vest/taj-ludi-s ... 03011.html" onclick="window.open(this.href);return false;
GRANDE!!!
GRANDE!!!
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ako bude linkova za Primaveru neka neko postavi, za one koji ne znaju igramo protiv City-a 4.kolo NextGen serije, pobjedom bi bili sigurni putnik u dalji tok takmičenja.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- AvantiSignora
- Kontakt:
[youtube][/youtube] 

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
je li Juventus ispunio kvotu za igrace van EU? da li npr.Dzeko moze u januaru preci u Juventus,ili neki drugi igrac van EU? ili nista prije ljeta!?
Nije ispunio
hvala!Andrej je napisao/la:Nije ispunio
Schiavone, Magnusson i Bonatini strijelci, plasirali smo se dalje iz ove grupe koja je bila poprilično nezgodna.
Bonatini će biti odličan napadač za par sezona, ubitačan Brazilac.
Magnusson mi je još od prošle sezone jedan od najdražih igrača u primaveri, stašno izvodi slobodne udarce.
Magnusson mi je još od prošle sezone jedan od najdražih igrača u primaveri, stašno izvodi slobodne udarce.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Zadnja izmjena: adointer, dana/u 08 nov 2012, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
-
- Kontakt:
Jel igrao onaj Untersee? Kakav je?Pogba je napisao/la:Schiavone, Magnusson i Bonatini strijelci, plasirali smo se dalje iz ove grupe koja je bila poprilično nezgodna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.