evo pre neki pola sata football manager izbacio hotfix update.....sada se skidrow cekaTheVerminator je napisao/la:Imal' išta novo za crack?neo je napisao/la:Nisam siguran da ces moci nastavi BH PL sa postojecim saveom jer ces morati kreirati igru iz pocetka, iako se sada mogu dodavati lige naknadno. Ja mislim da ces to mroati radi databse....
Football Manager 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
-
zanetti312
- Kontakt:
Re: Football Manager 2013
Kako ne shvatate, trenuti prolem s izbacivanjem iz igre je do cracka, znaci crack zajebaje a ne igra. Mene u ovih 30h ukupnog igranja ni jednom nije izbacilo, nije pokazivalo nikakve probleme, sem nekih nerealnih stvari koje ispravljaju polahko.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
a koje su to nerealne stvari..?neo je napisao/la:Kako ne shvatate, trenuti prolem s izbacivanjem iz igre je do cracka, znaci crack zajebaje a ne igra. Mene u ovih 30h ukupnog igranja ni jednom nije izbacilo, nije pokazivalo nikakve probleme, sem nekih nerealnih stvari koje ispravljaju polahko.
Imas detaljnije ovde: http://community.sigames.com/forumdispl ... Bugs-Forum" onclick="window.open(this.href);return false;
No ja cu ti nabrojati par:
-transfer lista igraca
-loan lista
-ne produzivanje ugovora s igracima iako to u RL nema sanse da se desi
-smijesne cijene transfera
-utakmice protiv nizerazrednih klubova koji te jednsotavno oderu
-regeni (novi dobri igraci) koji se pojavljuju u klubovima odjendom, njih 5-6 u jednom klubu npr
-plate igraca, te plate MLADIH igraca
Ostale necu spominjat jer sam mozes pronaci. Opet ti ponavljam, iga ima svoje probleme, no i crack ima svoje koji je radi toga sto je CRACK.
Npr, na FM2012 izbacivalo je iz igre kada uporedjujes dva igraca s crackom, dok na originalnoj igri tog problema nije bilo.
No ja cu ti nabrojati par:
-transfer lista igraca
-loan lista
-ne produzivanje ugovora s igracima iako to u RL nema sanse da se desi
-smijesne cijene transfera
-utakmice protiv nizerazrednih klubova koji te jednsotavno oderu
-regeni (novi dobri igraci) koji se pojavljuju u klubovima odjendom, njih 5-6 u jednom klubu npr
-plate igraca, te plate MLADIH igraca
Ostale necu spominjat jer sam mozes pronaci. Opet ti ponavljam, iga ima svoje probleme, no i crack ima svoje koji je radi toga sto je CRACK.
Npr, na FM2012 izbacivalo je iz igre kada uporedjujes dva igraca s crackom, dok na originalnoj igri tog problema nije bilo.
-
zanetti312
- Kontakt:
sta to popravili Etou platu SA 10M na €25M GODISNJE..... to mi se stvarno ne svidja na ovom fm-u C.Ronaldo ima 10m i kada dodas porez on ustvari dobije samo €5.5m godisnjeneo je napisao/la: -plate igraca, te plate MLADIH igraca
Nisam siguran kolika je plata ronalda u RL, no kako sam citao mislim da nije ni u top 5 (100%) dok za top 10 nisam sigruan, naravno nakon poreza 
Izasao je update za fm 2013, ugl to je ono sto nama treba... u opisu update kaze da su raznorazni crashovi popravljeni. Znaci ja vec sutra ili prekosutra ocekujem crack, pa da se napokon oprostimo od zivota 
http://www.sigames.com/news/14199/FM13+hotfix+update" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sigames.com/news/14199/FM13+hotfix+update" onclick="window.open(this.href);return false;
Opet ovi, ni jedan crach skoji se dogadja s crackom nije na full igri pa ti vidi sta donosi taj update. Igra se nece crackovati kako treba dok ne izadje VELIKI UPDATE za igru.
Ako se tebi ne desavaju crash dumpovi a imas orginal, ne mora znaciti da se nekome drugome ko takodjer ima orginal ne desavaju. Ja nemam orginal ali znam da mi se na ovom linku sto sam postavio prva 4 crash dump-a mi se desavaju redovno. Druga stvar ovaj update je napravljen na brzinu da bi ljudi mogli igrati igru dok ne izadje taj Veliki update. Znam da se nama koji imamo pirate, vecina crashova desavaju zbog cracka (kao onaj gdje kliknes meet the staff, koji u ovom updateu nije ispravljen jer se ne desava na orginalu), ali sigurno ce i ovaj mini update i nama koristiti da se donekle normalno igra dok ne izadje veliki update. pozzneo je napisao/la:Opet ovi, ni jedan crach skoji se dogadja s crackom nije na full igri pa ti vidi sta donosi taj update. Igra se nece crackovati kako treba dok ne izadje VELIKI UPDATE za igru.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jel samo ja cekam cirka 5-8 minuta dok prodje loading?

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- KB-TM87
- Kontakt:
slab ti računar vjerovatno
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- TheVerminator
- Kontakt:
Vjerovatno, to je do jačine kompa. I meni je bila neka kanta prije, stavim 11ku da se učitava, on vrti loading, a ja komotno kafu mogu popit za to vrijeme.Sarajlijc@ je napisao/la:Jel samo ja cekam cirka 5-8 minuta dok prodje loading?![]()
![]()
Sad mi je jači komp, ide za sekundu
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- kotromanic
- Kontakt:
obrisi folder: FM2013/data/movies, dakle samo taj folder "movies" brisi ili fajlove unutar njega i ulazit ce dosta brze, nece biti tog ucitavanjaSarajlijc@ je napisao/la:Jel samo ja cekam cirka 5-8 minuta dok prodje loading?![]()
![]()
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT!!!
koja je razlika izmedju FM13 update i cracka kojeg svi cekamo.. da li ce to biti iste popravke kao i ovom update ili nesto drugo... jeli mozemo i mi koristiti taj update?index_ je napisao/la:Izasao je update za fm 2013, ugl to je ono sto nama treba... u opisu update kaze da su raznorazni crashovi popravljeni. Znaci ja vec sutra ili prekosutra ocekujem crack, pa da se napokon oprostimo od zivota![]()
Pa daj,nije valjda da niko od ovih što imaju orginal nije ubacio BH ligu preko editora ?
Ajde ako neko ima,nek pošalje u inbox
To ti je do procesora i Ram memorije..Sarajlijc@ je napisao/la:Jel samo ja cekam cirka 5-8 minuta dok prodje loading?![]()
![]()
Koliko ja znam, nece ni biti patch BH Lige, samo ce izbaciti database.Zeka je napisao/la:Pa daj,nije valjda da niko od ovih što imaju orginal nije ubacio BH ligu preko editora ?
zna li se kad ce izaci crack a da ne crasha za 5 minuta
- TheVerminator
- Kontakt:
Evo brate svi čekamo..vm22 je napisao/la:zna li se kad ce izaci crack a da ne crasha za 5 minuta
Victoria Concordia Crescit
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Ako ko hoce povoljno igru neka se javi, samo 40KM 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.