A Zrinjskog je Zvijezda vec rijesilaElegant je napisao/la:Ako Bog da tako i ostane, mislim da nam je ove godine glavni konurent Zrinjski od ovih klubova sto su ostali.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
A Zrinjskog je Zvijezda vec rijesilaElegant je napisao/la:Ako Bog da tako i ostane, mislim da nam je ove godine glavni konurent Zrinjski od ovih klubova sto su ostali.
Logicno je da smo u ovoj fazi prvenstva optereceni i nekim povredama,a kartoni svakako stizu kao naplata u igranju brojnih utakmica kroz prvenstvo i kup.Ovo je faza prvenstva kada je sirina klupe jako vazna za svaku ekipu,pa onaj tim koji ima rjesenje za takve probleme logicno najlakse i prolazi sa suocavanjem ovakvih problema.boccaccio je napisao/la:reks je napisao/la:Veoma vazna pobjeda.Više ni sam nisam siguran kako ovo izdržavamo.Očito imamo probleme počevši od kazni za masu veoma važnih igrača.povrede nas dodatno deru.a i meni se čini da nemamo upravu.Kazne i baklje nam dođu kao biber po pilavu.dakle jedan spektakl.Kad tome dodamo već pobrojane van forme ispada da jedva dišemo.Mi smo međutim drugi na tabeli.aktivni u kupu tako da u konačnici imamo razloga za optimizam.
Mene kao navijača niko ne može ubijediti da Zeba i Bekrić ne mogu zajedno.Mogu ali pod uslovom da svoje velike individualne kapacitete podrede timu.Ako onoliki broj veznih igrača.ne poredim ih po kvaliteti.mogu igrati u Barsi.ako Miske i Pjanic mogu zajedno .onda mogu i ova dvojica.Doduše treba trke i znoja i malo zaboraviti na svoj ego nego Želju staviti na prvo mjesto.
Ne sumnjam da će struka i to na kraju dovesti u red.Mene brinu stoperi jer smo tu nekako limitirani i godinama i riješenjima.još kad se nakaleme povrede i kartoni eto belaja i ako bude para bio bih zadovoljan da se tu pojačamo.
Treba stati iza ovih momaka.podići posjetu jer je to jedini pravi način da i mi poguramo Želju.
Cisto sumnjam da im sta mogu u Mostaru, ipak ce Zrinja proci.gradacac10 je napisao/la:A Zrinjskog je Zvijezda vec rijesilaElegant je napisao/la:Ako Bog da tako i ostane, mislim da nam je ove godine glavni konurent Zrinjski od ovih klubova sto su ostali.
E i vi citate svakakve nebulozelikusa je napisao/la:Kosu igraci pa ovako nesto izjavljuju i potvrdjuju novinarima
Gluposti, a najbolje mi je ovo, anonimni. U ovom dijelu sezone na snazi je neki novi dogovor o kaznjavanju i nagradjivanju, koji nije vezan za jednu tekmu. Moze se zaraditi i 30 posto vise od plate, a moze se zaraditi i samo 60 posto plate. Anonimni:)likusa je napisao/la:Kosu igraci pa ovako nesto izjavljuju i potvrdjuju novinarima
Ima sanse ali zna se ko o tome odlucujezlatandr je napisao/la:Ima li sanse da dovedemo nekog iz Olimpica, po meni imaju par zanimljivih igraca
Sreća pa nismo dobili Sarajevo, kako bi pitare njihovi kaznili? 30% od hrenovki? Ako je pakovanje po 3, onda moraju otvoriti i odvadit jednu?!champions1921 je napisao/la:E i vi citate svakakve nebulozelikusa je napisao/la:Kosu igraci pa ovako nesto izjavljuju i potvrdjuju novinarima
Ova tri kola su nam jako vazna samo da se razlika ne poveca i opet smo u blagoj prednosti za titulu na proljece samo pet utakmica igramo izvan Sarajeva a od tih 5 imamo 3 lagana gostovanja rudar radnik i velez po meni je prednost sto zadnje kolo igramo protiv sirokogMrRiccoli je napisao/la:e nmg da vjerujem utakmica u nedjelju a plakati uradjeni da se igra 10.11.2012 u 19:00 koja glupost... aktivirajte se malo ljudi dajte malo da skupimo raju na stadion treba malo pogurati Zelju sace biti burniji period Zujo odlazi definitivno sad ce biranje novog predsjednika... pare nisu toliko veliki problem igracima su isplacene plate al moramo se boriti protiv ovih kazni i moramo svi protiv veleza i sirokog...
vjerovatno baklji ...sa pocetka tekmesamozeljo1987 je napisao/la:Mislim da je dosta više ovih baklji , evo još jedna kazna 7.000 km zbog bakljade na derbiu
Željezničar je još kažnjen sa 1.000 KM zbog propusta u organizaciji susreta protiv Olimpica.
Kakvog propusta![]()
![]()
pacovi_tu_ima je napisao/la:šta je sa onim aleksandrom velikim? nešto kao da nema njegovih "provjerenih informacija" oko željezničara a posebno oko raspada u i oko uprave fk- sarajevo? jel to prpa guzi poslije prijetnji da će fasovat batine sa org-a pa je prestao da priča gluposti?
Trenutno korisnika/ca: Levin, Lokomotifa, Paromlinac i 51 gost.