Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

marconato
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la marconato » 06 nov 2012, 20:03

Razumijem ja vas sta hocete da kazete, ali istom tom logikom bi onda Marakana svaku utakmicu trebala da bude prepuna, da se trazi karta vise, da svi budemo nacionalno osvijesceni! Zar ne?!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 nov 2012, 03:52

marconato je napisao/la:@MaGiCa

Slazem se u potpunosti za Vidica! Jedina zamjerka mu je sto nije izasao u javnost i rekao, necu da igram zbog lopova i selektora marioneta i ljombera! Opet, ruku na srce, njegova porodica i familija zivi u Srbiji, nije to bas tako jednostavno! ;)
Opet i on je na isti način došao u repku kao ti menadžererski igrači, pa se usrećio.... Čovjek koji je za 10 godina odigrao 3 dobre tekme u dresu repke, i koji je prvi put kritikovan i to ništa ekstremno, je vama u pravu?! E pa pljujem ja na Vidića, Lazovića, Lukovića, Matića, kao i na Radmanovića, Miličića, Pavlovića, Dragićevića i njima slične.... Gromade, lažne patriote...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 07 nov 2012, 12:01

$ " % ' " " ' $, " $ " $ за $, " је " ? %,? $ оно % је $," $....

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 nov 2012, 13:30

DANTES je napisao/la:
marconato je napisao/la:@MaGiCa

Slazem se u potpunosti za Vidica! Jedina zamjerka mu je sto nije izasao u javnost i rekao, necu da igram zbog lopova i selektora marioneta i ljombera! Opet, ruku na srce, njegova porodica i familija zivi u Srbiji, nije to bas tako jednostavno! ;)
Opet i on je na isti način došao u repku kao ti menadžererski igrači, pa se usrećio.... Čovjek koji je za 10 godina odigrao 3 dobre tekme u dresu repke, i koji je prvi put kritikovan i to ništa ekstremno, je vama u pravu?! E pa pljujem ja na Vidića, Lazovića, Lukovića, Matića, kao i na Radmanovića, Miličića, Pavlovića, Dragićevića i njima slične.... Gromade, lažne patriote...
Daleko od toga da je Vidic imao 3 dobre tekme...Lako zaboravljas onaj jedan primljen gol u cijelim kvalifikacijama za SP 2006 (u kojim je on sa Krstajicem cinio stub odbrane), pa meceve protiv Portugala, pa Rumunije 2x, Francuske u Beogradu, gdje je uz Ivanovica bio najzasluzniji za plasman na SP 2010...
Pljujes/te po Vidicu izmedju ostalog i sto je promasio penal vs Slovenije i sto eto 'nece da igra za reprezentaciju', a nisi se zapitao sto bi on uopste i dolazio na to okupljanje pred Sloveniju, a bio je rovit i tek izasao iz povrede, kad vec nece da igra?! Mogao je on i tada ladno reci: pa eto, povrijedjen sam, ne mogu...i ne bi se zamjerio Fergusonu, pa ga ovaj ne bi stavio na tribine protiv Citya i tako primio 6 komada kuci...

Da rezimiramo, sa Vidicem u timu, plasman na SP 2x, cvrsta odbrana...Bez njega, brukanje protiv Belgije i Makedonije. Ruku na srce, bilo je tu i debakala i sa Vidicem u timu (kao recimo kvalifikacije za EP 2008 ili sada za 2012), ali to je vise plod experimentisanja sa selektorima i nezdrave atmosfere u timu, kao sto je uostalom to slucaj i sada... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 nov 2012, 13:59

Kad neki nas igrač igrao povrijeđen? Oni se izvlače kad god mogu.... Svaka čast Vidiću za sve što je postigao u karijeri, ali za repku se nije pretrgao... Kažem ti gade mi se takvi igrači... Nije on jedini... Siguran sam da nije bio kapiten Zvezde da bi ga i ti pljuvao... Takvo rezonovanje i navijački pogledi me iritiraju....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 nov 2012, 14:24

DANTES je napisao/la:Svaka čast Vidiću za sve što je postigao u karijeri, ali za repku se nije pretrgao...
Cini ti se , kod nas se uvek pamte te negativne stvari neke, a sve pozitivno se kolektivno brise iz secanja kod vecine ,takvi su ljudi ovde .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 nov 2012, 14:36

DANTES je napisao/la:Siguran sam da nije bio kapiten Zvezde da bi ga i ti pljuvao
a ja sam siguran da ti o Vidiću pričaš iz ugla jednog navijača Partizana.
nije se pretrgao?
@marconato ti je spomenuo kvale za sp 2006. na tom turniru nije igrao, i to je tada bio jedan od glavnih uzroka debakla.
ja ću se sjetiti njegovog debija za, tada još uvijek, Jugoslaviju, u Napulju na San Paolu protiv Italije, odigrao je profesorski, stavio je u džep Inzaghija, koji je u tom momentu bio najbolji evropski napadač.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 nov 2012, 14:45

Nazadovali smo na FiFA listi najboljih reprezentacija . Bili smo 33. sad smo 42.

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 07 nov 2012, 14:58

" се $ - $ јануара " % " на тој ?,50 " "... :(

? $!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 nov 2012, 15:27

alan_kardec je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Siguran sam da nije bio kapiten Zvezde da bi ga i ti pljuvao
nije se pretrgao?
@marconato ti je spomenuo kvale za sp 2006. na tom turniru nije igrao, i to je tada bio jedan od glavnih uzroka debakla.
ja ću se sjetiti njegovog debija za, tada još uvijek, Jugoslaviju, u Napulju na San Paolu protiv Italije, odigrao je profesorski, stavio je u džep Inzaghija, koji je u tom momentu bio najbolji evropski napadač.
Upravo! Ne mogu da vjerujem kako pojedinci toliko mogu, najblaze receno, imati negoativno misljenje o nekom, samo zato sto je igrao za najveceg rivala i postigao to sto je postigao u karijeri!?
Lik valja cijelom svijetu, samo 'nama' ne valja! On je reprezentaciji dao onoliko koliko je u datim trenucima mogao dati! Vjeruj mi, nije isto kada igras sa Krstajicem ili Ivanovicem iili kada igras sa Rnicem, Trsisovicem...kako po pitanju motivacije, tako i nivoa kvaliteta igre! ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 nov 2012, 15:48

DANTES je napisao/la:Kad neki nas igrač igrao povrijeđen? Oni se izvlače kad god mogu.... Svaka čast Vidiću za sve što je postigao u karijeri, ali za repku se nije pretrgao... Kažem ti gade mi se takvi igrači... Nije on jedini... Siguran sam da nije bio kapiten Zvezde da bi ga i ti pljuvao... Takvo rezonovanje i navijački pogledi me iritiraju....
Navedi mi igraca koji igra isto za vrhunski klub i reprezentaciju ?
Messi,Ronaldo,Ibrahimovic,Eto'o,Falcao,Drogba,Boateng....

Nikada niti jedan od njih nije odigrao za reprezentaciju kako je igrao u klubu.Sve su to vrhunski fudbaleri koji ce na reprezentativnom nivou uvek igrati ispod nivoa na kome igraju u klubu.
Morate da shvatite da je reprezentativni fudbal izgubio draz koju je nekada imao.Igraci zaradjuju milione igrajuci za klub i onda je logicno da kada dodju za reprezentaciju igraju dosta slabije,jer sama "dnevnica" je manja.Nije ni meni drago ali je tako.Spominjati jednog Vidica u negativnom kontekstu je itekako licemerno,jer taj Vidic je dao vise za ovu reprezentaciju kao svi ovi trenutno fudbaleri koji igraju osim Kolarova i Ivanovica,+strucni stab i na kraju Tole na celu. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 nov 2012, 18:22

alan_kardec je napisao/la:
nije se pretrgao?
Apsolutno ne... Svaki igrač koji postupi kao Vidić u bilo kom sportu za mene ne vrijedi.... To gdje je igrao i ponikao je meni nebitno.... Kao što bi svima trebalo biti... Gade mi se navijačke budale kojima je tim iznad repke...
Što se tiče partija i greški odbrane ja ih i ne krivim previše... Odbrana kreće od postavke trenera i igre veznog reda... Znači tu smo donji....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 07 nov 2012, 19:49

Devil je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Kad neki nas igrač igrao povrijeđen? Oni se izvlače kad god mogu.... Svaka čast Vidiću za sve što je postigao u karijeri, ali za repku se nije pretrgao... Kažem ti gade mi se takvi igrači... Nije on jedini... Siguran sam da nije bio kapiten Zvezde da bi ga i ti pljuvao... Takvo rezonovanje i navijački pogledi me iritiraju....
Navedi mi igraca koji igra isto za vrhunski klub i reprezentaciju ?
Messi,Ronaldo,Ibrahimovic,Eto'o,Falcao,Drogba,Boateng....
Nikada niti jedan od njih nije odigrao za reprezentaciju kako je igrao u klubu.Sve su to vrhunski fudbaleri koji ce na reprezentativnom nivou uvek igrati ispod nivoa na kome igraju u klubu.
Morate da shvatite da je reprezentativni fudbal izgubio draz koju je nekada imao.Igraci zaradjuju milione igrajuci za klub i onda je logicno da kada dodju za reprezentaciju igraju dosta slabije,jer sama "dnevnica" je manja.Nije ni meni drago ali je tako.Spominjati jednog Vidica u negativnom kontekstu je itekako licemerno,jer taj Vidic je dao vise za ovu reprezentaciju kao svi ovi trenutno fudbaleri koji igraju osim Kolarova i Ivanovica,+strucni stab i na kraju Tole na celu. ;)
Devile ne trebaš generalizovati... Falcao je očit primjer kako se igra srcem za Kolumbiju... Zašto ne spomenuti i Ibru,čovjek koji je dugi niz godina glavni igrač reprezentacije,bez njega Švedi su ki.a!
Ima tu još primjera,naravno Messi je i primjer kako ne treba. Kod nas je problem što uglavnom 8/11 kojih izađu u dresu Srbije pruže ispodprosječnu partiju.

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 08 nov 2012, 11:37

ibra igra odlično za švedsku, druga stvar što nema s kim igrati kao što igra u klubu

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 08 nov 2012, 11:44

Naletih sinoc na dobar komentar

"Golmana Shaktara ni Mihajlovic ne bi pozvao" :lol: :lol:
Thomas Müller - Fußballgott

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 nov 2012, 12:07

Bi, ako je Ramadanijev igrac... :)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 nov 2012, 15:18

"" $ ? су вест $ је ? " " ? " $ у " ? & $ $ Херенвена " & " ? "." - Sportski zurnal.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 nov 2012, 22:56

Djurdjic nastavlja da reseta...

Bas sam sad pogledao statistiku; Djurdjic i Djordjevic su ove sezone na 26 utakmica u svim takmicenjima zajedno postigli 23 gola!

Djurdjic je na 7 utakmica svedskog prvenstva postigao 6 golova, odnosno na 5 utakmica Evropa lige 4 gola...dok je
Djordjevic na 13 utakmica druge francuske lige postigao isto toliko golova, a u jedinoj utakmici u kupu nije bio strijelac.

a nemamo spica u reprezentaciji... :roll: :lol:

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 09 nov 2012, 21:30

Rešetao je i Lane pa znamo kako je prošao na Anfieldu :roll:
YNWA!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 09 nov 2012, 21:44

HOPLIT je napisao/la:Rešetao je i Lane pa znamo kako je prošao na Anfieldu :roll:
Drugo vreme bilo , Jovanovica je doveo Rafa koji je potom otisao iz LFC pa se ovaj nije uklapao o novo stvorenu koncepciju Hodgsona .

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.