Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- storm_raider
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Nema veze, nekome ce od 8 suteva pogoditi 6 sigurno, samo neka suta. Bitno je da ima i dalje taj mentalitet.
Sport je lijek za tijelo i duh.
koja je igracina ovaj BROOKS trebo bi vise igrati (do sad 11min) isto ko Mirza
A jesu ih razmontirali, slabo Brokyln skroz..
znal ko sta se deshava sa lejkersima
pa oni ne bi pobijedili lokomotivu iz mostara 

Potop i Mirze i Netsa, bice bolje.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Prva 5orka nista nije napravila.
Sut 1 od 7 nije to nista,samo pogledajte sve tekme od sinoc,0-5 harden,lee 0-4,onaj iz kliveledna 1-7pa oni iz phile,pa ,pa ,pa....
Sut 1 od 7 nije to nista,samo pogledajte sve tekme od sinoc,0-5 harden,lee 0-4,onaj iz kliveledna 1-7pa oni iz phile,pa ,pa ,pa....
- schweinsteiger
- Kontakt:
Hattrick Teletovica u porazu Netsa
gledao sam sinoc prvo poluvrijeme,Mirza izgleda dosta staticno.
trebace jos dosta vremena da se navikne na NBA i da se uigra s ostatkom tima.
iako sinoc nije bila neka sjajna noc za Netse,kad Mirza nije na parketu,vidi se kolika-tolika fluidnost u igri.
Mirza stalno otvoren na sutu za 3 poena i obistinilo se ono sto je neki,ili je igrac ili trener (nisam siguran) pred pocetak sezone rekao za Mirzu;da ga nece toliko cuvati i da to treba iskoristiti.
ja mislim da je Johnson na to i isao sinoc,nazalost Mirza nije iskoristio priliku.

gledao sam sinoc prvo poluvrijeme,Mirza izgleda dosta staticno.
trebace jos dosta vremena da se navikne na NBA i da se uigra s ostatkom tima.
iako sinoc nije bila neka sjajna noc za Netse,kad Mirza nije na parketu,vidi se kolika-tolika fluidnost u igri.
Mirza stalno otvoren na sutu za 3 poena i obistinilo se ono sto je neki,ili je igrac ili trener (nisam siguran) pred pocetak sezone rekao za Mirzu;da ga nece toliko cuvati i da to treba iskoristiti.
ja mislim da je Johnson na to i isao sinoc,nazalost Mirza nije iskoristio priliku.
#miasanmia
Pomalo me zabirnjava sut , mora to dosta bolje biti ... Raspad netsa nema sta ali mogao je bolje dosta iskoristit ukazanu priliku . Nije mi ovo prvi put da ovako lose suta sto me stvarno iznenadjuje barem taj segment igre ne mora popravljat ali eto...
Jel veceras igraju Netsi ??
Da, u Orlandu.mrjasmin je napisao/la:Jel veceras igraju Netsi ??
- TheVerminator
- Kontakt:
Nek stavi neko link večeras ako nađe, meni na lsh, nema nijedan 

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- storm_raider
- Kontakt:
- Blek_Stena
- Kontakt:
u kolko je sati tekma?
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
u 1 sat po nasem vremenu, bice linkova prije utakmice 

Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Hoce li biti sta od Netsa veceras, treba mi njihova pobjeda na kladi? Imaju li kakvih sansi za pobjedu, da ostanem budan i usput pogledam Mirzu?
a ne znam, ovi su Magici pravo čudni, kad god mislim da gube oni dobijaju...
večeras ne igra Wallace i pred utakmicu će se odlučiti da li će Brooks igrati... mislim da bi Netsi trebali dobiti, i ja ću da gledam Mirzu, ne bude li igrao, a ostanem budan

večeras ne igra Wallace i pred utakmicu će se odlučiti da li će Brooks igrati... mislim da bi Netsi trebali dobiti, i ja ću da gledam Mirzu, ne bude li igrao, a ostanem budan

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Jel ovo u 1h ? Mozeli kakav stream.. ?
junioR je napisao/la:Jel ovo u 1h ? Mozeli kakav stream.. ?
http://www.****sports.eu/sports/basketball.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.