Kad dođu dijasporci u Bosnu ljudi mi i gdje nema pješačkog i semafora stanu da pređem cestu,a u Tuzli ovih dana nije rijetka pojava da ne rade semafori,i tako ja stojim pored semafora(ne radi) na pješačkom i čekam 10 minuta ne bi li ko stao da prođem,ma dodaju gas kad me vide
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Dylan Dog je napisao/la:Kad dođu dijasporci u Bosnu ljudi mi i gdje nema pješačkog i semafora stanu da pređem cestu,a u Tuzli ovih dana nije rijetka pojava da ne rade semafori,i tako ja stojim pored semafora(ne radi) na pješačkom i čekam 10 minuta ne bi li ko stao da prođem,ma dodaju gas kad me vide
Mrtva čaršija ...
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Donnie Darko je napisao/la:
Ma Breza furka bila, mainstream metropola ofo ono.
E Donniele,Donniele
Mirsko
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
7 novembra meni rodjendan , 8 novembra sestri koja treba da rodi danas 8 novembra... Postat cu daidja aBd za par sati kazu doktori... Ne mozes zaspati koliko iscekujes
emir je garant istuko onog stranog državljanina
sad valjda znaš kako je tvojim drugovima hz, samo što njih kad neko zaganja prebije ih usput, vas sreća nisu istamburali.
bagrcavi je napisao/la:emir je garant istuko onog stranog državljanina
sad valjda znaš kako je tvojim drugovima hz, samo što njih kad neko zaganja prebije ih usput, vas sreća nisu istamburali.
Ma ja ubise boga u nama svi
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Mora da ih udaraju takvi kao sto si ti,internet huligan.
Mora da ih udaraju takvi kao sto si ti,internet huligan.
Jesam li ja spomeno nešto što se nije desilo ? Jesam li ja spomeno nešto što sam ja uradio ? Bavi se ekonomijom lutko moja lijepa, donošenje zaključaka ti ne ide od ruke.