ma nije furka, meni su draga marka, a vidim da ih još dosta ljudi s foruma cijeni

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Meni su iskreno bolje od svih sto su kod nas u prodaji, eto kad sam od sve ponude ove godine odlucio se za Sergio Tachini...the scouser je napisao/la:http://www.ebay.co.uk/itm/Hummel-Mens-S ... 4169d91bad
20 funti + 5 funti dostave. Sumnjam da ćeš naći šta jeftinije.
Rega su mi tene, samo mi nije jasna ta pomama takva, jel' to hummel neka nova furka ?
Za ovo ti jarane treba Oruzani list....HZ_ilidzaa je napisao/la:
Kaparisano
400Elegant je napisao/la:Ljep sat bas ono "elegantan" uz kosulju ili neki svecaniji đemper.
Koliko je cijena ?
na texi 20 marakatyler durden je napisao/la:ako im je cijena iznad 35 KM ,onda su skupe -Baja_Zvjerka je napisao/la:Uzeo ovakve jucer za sljedecu godine, bas gore kako su udobne i lagane...![]()
![]()
![]()
![]()
gdje si ih uzeo?
Jel ti cale/dedo sahadzija pa znas sta je u njemuBaja_Zvjerka je napisao/la:Treba znati izabrati... Moj je beton izgledom i radom...A taj sto si ti uzeo je sponzorski sat, dosta losijeg kvaliteta, gdje vise placas to sto pise F1, a ne sam sat. Isto je i sa CHAMPIONS LEAGUE sponzorskim satovima...
P.S. Kad su pitari znali izabrati sta, pocevsi od kluba, pa tako i sve ostalo...
Sličan imam samo PULSAROV.Baja_Zvjerka je napisao/la:Još ste vi mali mačići...![]()
![]()
![]()