U po diskusije ostah bez neta danas pa samo da dodam , ako nisi primijetio način na koji je Madrid odigrao tu tekmu u kojoj smo zasluženo poraženi i onda napredak svakim danom u igri sve do kraja prošlog prvenstva koje je osvojeno čisto ko suza i na najsladji mogući način onom calmom onda stari moj zaista nemamo šta diskutovati.L_blancos je napisao/la: Ne spominjem da je Pelle savrsen,njemu su dovedeni igraci koje on nije birao i morao je za sezonu sve njih i psihicki i takticki pripremit. Uostalom,bolje ispast u prvoj sezoni od Alorcona nego izgubiti od Barce 5:0.
Meni je od pocetka zao Pellea,ali prihvatio sam Mourinha i znam da ce ostati najmanje do ljeta,ali ocigledno da nije to to vise..
Sto se tice proljeca,utakmica izmedju dvije u LP,ne moze se reci da je to pravi ispit za tim jer je prvenstvo u jednu ruku bilo vec rijeseno..
Kradja u lp,pa jeste,pokradeni smo..Da nije Pepe iskljucen ,Real ne bi primio jeftine golova.. Pokvaren je Mourinhov bunker,ni u toj utakmici Real nije nista napravio,jedino je do iskljucenja cuvao gol.. Ko zna,mozda bi prosli na penale tad,drugacije ne bi mogli,pa bi se sad slavio Jose kako je razbio Barcu u LP..
Mislim da Pelegrini ne bi ZNAO odraditi onako vrhunski posao ni da je tri puta doktor nauka i predsjednik udruženja za bon-ton

Sačekajmo proljeće pa ćemo vidjeti rezultate a mene što se tiče Mou se nikome ne treba dokazivat ,čovjek zna znanje i uz normalno ponašanje uprave i navijača siguran sam da će svim madridistama donijeti puno radosti.