Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Protiv Pescare želim Mirkeca i Quagsa od prve minute.
Imam osjećaj da ćemo mi prodati Lichta.
Imam osjećaj da ćemo mi prodati Lichta.
Đe si Ado...kako "vasi" u LP?adointer je napisao/la:cuj Quagliarella joker a lik vam glavni napadac,,

Mislim da ce biti napadacki tandem: Vucina-BendtnerProtiv Pescare želim Mirkeca i Quagsa od prve minute.

I sve to zbog lopte

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
-
- Kontakt:
Marcha igrač utakmice, sasvim zasluženo. 

mi to kad igramo,igramo pravo,,jos kad bi nam dali svaku utakmicu Juve da se igramo,, 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
-
- Kontakt:
adointer je napisao/la:mi to kad igramo,igramo pravo,,jos kad bi nam dali svaku utakmicu Juve da se igramo,,

Dobro je Rusi, a i prescritto smarač.
Conte je kako javlja SKY j.bao sve po spisku nekim novinarima koji su slavili gol Rusa, kompleksi još jednom izlaze na vidjelo.
Conte je kako javlja SKY j.bao sve po spisku nekim novinarima koji su slavili gol Rusa, kompleksi još jednom izlaze na vidjelo.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Jedna ko nijedna (pobjeda)adointer je napisao/la:mi to kad igramo,igramo pravo,,jos kad bi nam dali svaku utakmicu Juve da se igramo,,

Trofeji i titule se broje...aBd, 31

P.S.
[youtube][/youtube]
pa zato ja i govorim da igramo pravo,odnosno pisem,,imamo 3 Lp jbg,,a sto se tice kompleksa:
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=66862

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Ko igra LP? Inter??adointer je napisao/la:pa zato ja i govorim da igramo pravo,odnosno pisem,,imamo 3 Lp jbg,,a sto se tice kompleksa:

Ko je 1 u seria a??Inter

Bezveze se trudis, stvari su kristalno jasne. Nego, avanti Partizan

Siena nas zeza jbg,bolji su od nas
dobro ste se sjetili od 2010 dobit bar jednu 

Pobj. Juve veceras u Europi bogami pobj. i Obama
Samo da vam javim, X u Nordsranjelandu
kostace EL.

Samo da vam javim, X u Nordsranjelandu

Leonardo Bonucci je ponovno odigrao odličnu utakmicu za svoju momčad te je prema svim uglednim portalima dobio visoku ocjenu za svoj nastup.
"Željeli smo svima pokazati da je ovo isti onaj Juve iz prošle sezone. U posljednjih nekoliko utakmica smo igrali manje agresivno, zbog čega smo sami krivi. Večeras smo igrali na nivou".
"Ovo je teška skupina, ali želimo dalje. Sada nas čeka Pescara, a nakon nje se potpuno okrećemo Ligi prvaka i Chelseaju. Na kraju igramo s neugodnim Shaktarom, no prvo želimo pobijediti Chelsea, a tek onda ići po odgovarajući rezultat u Donjeck. U Europi nikada nema odustajanja, uvijek idemo na pobjedu. Mi smo Juve".
Juve se oporavio od poraza protiv Intera, pobeda Danaca nijednog trenutka nije došla u pitanje.
"Uspeli smo da uzvratimo, za nas je to bilo glavno. Šteta što je Čelsi pobedio, ali moramo da gledamo sebe. U svakom slučaju da bismo imali bilo kakve šanse moramo da dobijemo Engleze", objasnio je Klaudio Markisio nakon pobede od 4:0 protiv slabašnog Nordsjelanda.
"Nema šta da računamo, moramo da savladamo Čelsi, o Šahtjoru i tom gostovanju nećemo razmišljati. Bili smo veoma motivisani", dodao je Konteov pomoćnik Alesio, dok je Leo Bonući rekao da je igračima stalo da pokažu glad za novim pobedama.
Juventus bi ako dobije Čelsi, imao šansu, pretpostavka je da će Šahtjor uspeti da savlada danskog šampiona čime bi se kvalifikovao, pa u tom slučaju za njih poslednji meč ne bi bilo toliko značajan.
"Željeli smo svima pokazati da je ovo isti onaj Juve iz prošle sezone. U posljednjih nekoliko utakmica smo igrali manje agresivno, zbog čega smo sami krivi. Večeras smo igrali na nivou".
"Ovo je teška skupina, ali želimo dalje. Sada nas čeka Pescara, a nakon nje se potpuno okrećemo Ligi prvaka i Chelseaju. Na kraju igramo s neugodnim Shaktarom, no prvo želimo pobijediti Chelsea, a tek onda ići po odgovarajući rezultat u Donjeck. U Europi nikada nema odustajanja, uvijek idemo na pobjedu. Mi smo Juve".
Juve se oporavio od poraza protiv Intera, pobeda Danaca nijednog trenutka nije došla u pitanje.
"Uspeli smo da uzvratimo, za nas je to bilo glavno. Šteta što je Čelsi pobedio, ali moramo da gledamo sebe. U svakom slučaju da bismo imali bilo kakve šanse moramo da dobijemo Engleze", objasnio je Klaudio Markisio nakon pobede od 4:0 protiv slabašnog Nordsjelanda.
"Nema šta da računamo, moramo da savladamo Čelsi, o Šahtjoru i tom gostovanju nećemo razmišljati. Bili smo veoma motivisani", dodao je Konteov pomoćnik Alesio, dok je Leo Bonući rekao da je igračima stalo da pokažu glad za novim pobedama.
Juventus bi ako dobije Čelsi, imao šansu, pretpostavka je da će Šahtjor uspeti da savlada danskog šampiona čime bi se kvalifikovao, pa u tom slučaju za njih poslednji meč ne bi bilo toliko značajan.
-
- Kontakt:
Imitira Ozila?
Čudan nekakav šut, dobar gol.

Čudan nekakav šut, dobar gol.

Pobjeda je ok...
Protiv Chelskog na nož
FORZA JUVE!
Protiv Chelskog na nož
FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ehet vratili ste se u borbu za prolaz. ali ste opet u najgoroj situaciji od vas celzija i saktara... jer oni imaju utakmicu sa norsdjeljandom. i pretpostaviti da ce ih uzeti, dok juve ne smije izgubiti ni jednu tekmu od ove dvije, niti smije obje remizirati. a bice tesko, teze ce biti u torinu nego u ukrajini 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnji trijumf Bianconera

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
imaju li gdje prva 2 gola , njih sam promasio 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.