Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Mislim da nakon ovoga večeras navijači Uefalone neće imati obraza da dolaze na naš PDF,i da omalovažavaju naš klub...........
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Realno gledano ako vec spominjete ManUtd koliko god njih nekad gurale sudije oni igraju bolje od nas,a trenutno su i kvalitetniji što je slucaj zadnjih 5 godina najmanje,kad je Arsenal mogo parirat ManUtd-u tad je Arsenal i osvajo ligu ili bio drugi al je bio rame uz rame sa njima,Wenger davno pogubio konce možda se cak i zasitio ovoga svega bit Trener,skaut,"ekonomist" i nada kluba ko zna Arsenal nije kvalitetan ko prije al ovo trenutno je za mene sramota ..
- Invincibles
- Kontakt:
Sjeba me ovaj "taj neki z vezni"kotromanic je napisao/la:Ne bi bilo fer da igramo sa igracem vise svaku utakmicuInvincibles je napisao/la: I onda derat s :
Vojcek
Sagna Mert---stari VermaGibbs
---------------taj z.vezni---------------
----------Arteta----Jack-------
Walcott-------Willian--------Cazorla.
----------Soldado-------------![]()
wet dreams![]()
Prebroj te igrace ponovo

__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
- kotromanic
- Kontakt:
Ma neka oni dovedu tog "nekog zadnjeg veznog", vec ce se naci mjesto za njega 

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT!!!
- Invincibles
- Kontakt:
I to sto kazes...kotromanic je napisao/la:Ma neka oni dovedu tog "nekog zadnjeg veznog", vec ce se naci mjesto za njega

Smatram da nam je to najneophodnija pozicija,iako smo naravno totalna truba s ovim igracima uopceno,jer odlaskom Songa smo izgubili dosta vise nego odlaskom RVP-a...

__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
- Marsal
- Kontakt:
Invincibles je napisao/la:odlaskom Songa smo izgubili dosta vise nego odlaskom RVP-a...

Izvini mi molim te ali veću glupost na ovoj temi nisam nikad pročitao.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- vedofeelgood
- Kontakt:
Diaby u najboljoj formi(i zdrav logicno)
, pa i Arteta ako hocete, su bolji od Songa, ne kontam sta smo to izgubili toliko, iako se slazem s tobom da je potreban tu jos jedan zadnji vezni.

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
pRoblem koji vi vidite po odlasku Songa nije što nama fali defanzivni vezni nego što je on imo 11 asistencija.
Vođa zna.
-
- Kontakt:
Joj najjace je kad se u trenutcima lose forme spominju flopovi poput Soldada kao neki spasioci, prosjecan igrac vjerujte mi, golovi hebenom bateu ne pobijaju tu tvrdnju.
Imao je 11 asistencija jednu sezonu, u kojoj je jedan napadac opet eksplodirao pa je trpao vecinu njegovih asistencija.
Imao je 11 asistencija jednu sezonu, u kojoj je jedan napadac opet eksplodirao pa je trpao vecinu njegovih asistencija.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
I zvanično Celtic potvrdi kako je bolja ekipa ili bar tu negdje sa Barcelonom.
Mijenjam kokoš Thea za Cabayea (jao rime
). Može on kao DMF, zajedno sa Artetom, a ispred neka Jacka, Santija ili Rosickyam ovisi od okolnosti. Može i M'Vila, ostali pihhhh...Može ovaj Wanyama iz Celtica.
Prodat Koscielnya, kupit Lascellesa i ostatak staviti na štednu knjižicu.
Chamakh->Zaha
Walcott->neko zvučnije pojačanje
Coquelin->Frimpong
Squillaci->NIKO (/Miquel)
Santos->Shaw
Arshavin->ko god
Eto i ja prezadovoljan.

Mijenjam kokoš Thea za Cabayea (jao rime

Prodat Koscielnya, kupit Lascellesa i ostatak staviti na štednu knjižicu.

Chamakh->Zaha
Walcott->neko zvučnije pojačanje
Coquelin->Frimpong
Squillaci->NIKO (/Miquel)
Santos->Shaw
Arshavin->ko god
Eto i ja prezadovoljan.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
@Arnelinho
Mislim da o prodaji Shave treba pričati u januaru,nakon(ako)dobije priliku koju zaslužuje ove sezone ...
Mislim da o prodaji Shave treba pričati u januaru,nakon(ako)dobije priliku koju zaslužuje ove sezone ...
- Marsal
- Kontakt:
Kokolan 4 puta bolji igrač od Frimponga.
-
- Kontakt:
Ja sam Arshavinov fan ima debeli rus mana al je majstor i igrac svjetske klase, nekako kad ga vidim da ulazi sa klupe pri nepovoljnom rezultatu uvijek mi ulije nadu da ce nesto napraviti za razliku od nesposobnog walnuta ciji ulazak me uvijek vise oneraspolozi nego nepovoljan rezultat.
POgledajte ovaj Sakhtar, pogledajte kako ih svi velicaju i fale, a glavni igraci i skoro svi igraci su im stranci niko ih ne kritikuje, sjetite se onda kad smo mi imali mladu ekipu punu stranih igraca koliko je samo paljba bila po nama pa i dan danas je...
POgledajte ovaj Sakhtar, pogledajte kako ih svi velicaju i fale, a glavni igraci i skoro svi igraci su im stranci niko ih ne kritikuje, sjetite se onda kad smo mi imali mladu ekipu punu stranih igraca koliko je samo paljba bila po nama pa i dan danas je...
Joj buraz to Kokolan nekako previse upada u oči,većina komentatora ako vec pises kako se cita kaze Kokelan,a kokolan ko da imamo kakvu čimpanzu u ekipi zvuči...Marsal je napisao/la:Kokolan 4 puta bolji igrač od Frimponga.
Zadnja izmjena: Orion87, dana/u 07 nov 2012, 23:16, ukupno mijenjano 2 puta.
slažem se pajo što se tiče Aršavina. Kakav bi ono igrač bio da mu nije mrsko trčat. Mislim svi mi njega znamo kad igra za majku Rusiju
.
zna on gurnut loptu u prazan prostor ko niko.
A što se tiče Walcotta, meni se taj momak sviđa, zato što jednostavno kad ima šansu da gol i ja bi njega u špicu forsiro stalno al yebiga, to sam ja

zna on gurnut loptu u prazan prostor ko niko.
A što se tiče Walcotta, meni se taj momak sviđa, zato što jednostavno kad ima šansu da gol i ja bi njega u špicu forsiro stalno al yebiga, to sam ja

Vođa zna.
Neće biti ako se proda u neki slabiji klub, a Manu se počne forsirat onak' kad Cabayeu zaprpi. Iz Newcastlea bih uzeo još Tiotea i Ben Arfu, al' ne može sve.Marsal je napisao/la:Kokolan 4 puta bolji igrač od Frimponga.

Inače, samo da se zna, i ja sam veliki fan Manua i za Arsenal bi bilo bolje već ove zime da proda Francisa. Znate zašto...

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
- Marsal
- Kontakt:
Ja čuo Kokolan od komentatora sa Sky Sportsa i toga se držim ko pijan plota.Orion87 je napisao/la:Joj buraz to Kokolan nekako previse upada u oči,većina komentatora ako vec pises kako se cita kaze Kokelan,a kokelan ko da imamo kakvi čimpanzu u ekipi zvuči...Marsal je napisao/la:Kokolan 4 puta bolji igrač od Frimponga.

-
- Kontakt:
Neka prihvati manju platu i doci ce dan kad ce zaigrati u spicu, Wenger svima da sansu a ne bezobraznik trazi platu ko da je Henry...
Kako su noćas navijači Barcelone mirni na ovoj temi.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- vedofeelgood
- Kontakt:
Od sljedece utakmice isto ne ocekujem nista, radujem se samo novom golu Oliviera Girouda, ovaj put nogom 

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.