FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Napokon - yebem mu Shakiru 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Nije gluma nego je primo lakat usta od Samarasa kada se dizao.nije bilo namjerno ali dobro ga je ustopao Samaras.Sveti je napisao/la:dani alves onako gospodski, nastavlja da glumi.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:

Ko ima Forstera, ubio je brašno na Fantasyju. Al' kakva reakcija Xavija.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ma vidio sam ba, zezam se. U samarasa lakat ko u mene koljenoJohny je napisao/la:Nije gluma nego je primo lakat usta od Samarasa kada se dizao.nije bilo namjerno ali dobro ga je ustopao Samaras.Sveti je napisao/la:dani alves onako gospodski, nastavlja da glumi.

Forster asistencija

naprijed rejal
- alan_kardec
- Kontakt:
i tako će celtic sa 10% posjeda lopte pobijediti barcu. nemoć!
šta li će sad schuster reći?
šta li će sad schuster reći?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Zasluzeno !
Botovi u odbrani ne mogu jedan od dva napada sprijeciti.Xavi , Iniesta , Messi ocajni.Celticu svaka cast !
Botovi u odbrani ne mogu jedan od dva napada sprijeciti.Xavi , Iniesta , Messi ocajni.Celticu svaka cast !
Johnny b, how much there is to see
Bravo Xavi
Ali suteva brate,pa Iniesta i Villa ko da kruha jeli nisu.
Opet dolazi na naplatu par promasaja,e za ovakve timove treba imati nekog visocijeg,jefitnijeg igraca,pa nek igra po potrebi.Jbg Dani par puta nabacuje,ali sta mogu pored ovih banderi.
Nek dovedu Ibisevica

Ali suteva brate,pa Iniesta i Villa ko da kruha jeli nisu.
Opet dolazi na naplatu par promasaja,e za ovakve timove treba imati nekog visocijeg,jefitnijeg igraca,pa nek igra po potrebi.Jbg Dani par puta nabacuje,ali sta mogu pored ovih banderi.
Nek dovedu Ibisevica

- Donnie Darko
- Kontakt:
Celtic

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hm, Mascherano?
Mislim da je ono bio faul, što automatski znači da je crveni karton za Argentinca.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
To bi bilo odlicno pojacanje za Spartak.Monolog je napisao/la:Hm, Mascherano?Mislim da je ono bio faul, što automatski znači da je crveni karton za Argentinca.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bogte sta brani ovaj Forster

Mascherano ove sezone neprepoznatljiv, treba Bartru sto vise forsirati..ionako od Piquea nema nista, on otkad je*e Shakiru gubi se.
Sasvim zasluzena pobjeda Celtika. Treba ljudima korektno cestitati. Oni su osvjetlali obraz i kazem zasluzeno pobjedili.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Hajde jos jedan, treba mi x
Celtiku sve cestitke. Odlicna utakmica.
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Svaka čast Celtic. Zasluženo, nema šta, sreća pa smo kolikio-toliko sigurni. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.