RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: FK Velež
Debilno vam brisanje postova, fakat..
Ooo Majke Majke
P.S. Ta će Velež
Ooo Majke Majke

P.S. Ta će Velež

Support Velez, It's logical! ★
- ZRINJSKI-MOSTAR
@edinko
Samo da ti naglasim da ALUMINIJUM nije sponzor ZRINJSKOG,a kao drugo vidi se da si primitivac tako da mi je nepotrebno raspravljeti se sa tobom i spuštati se na tvoj nivo.
POZDRAV OD NAVIJAČA JEDINOG
MOSTARSKOG ŠAMPIONA ZRINJSKOG
Samo da ti naglasim da ALUMINIJUM nije sponzor ZRINJSKOG,a kao drugo vidi se da si primitivac tako da mi je nepotrebno raspravljeti se sa tobom i spuštati se na tvoj nivo.
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??
ZRINJSKI
ZRINJSKI
Odlično ! Ne ponovilo se više nikad.Compact je napisao/la:
4 gola, bez pola ekipe. Extra.
Uff jesi nas isprovocirao. Svaka ti cast.ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:@edinko
Ušli ste u rang Modriče, Brotnja... Više vrijedi kup Maršala 10x nego titule Premier Lige koje su namještane.
Nego bolan nikako da **** sa ove teme. Seljak došao do grada i sada seljak građanima govori da su primitivci.
P.S. Kad se je zadnji put Zrinjski borio za titulu sa Partizanom, Dinamom, Hajdukom i Zvezdom.
i kad je zadnji put ono Zrinjski igrao i dobio u evropi evropske veleklubove???
Alo sta vam je boni sta se lozite na ove likove, pustite ih nek lapataju koliko god hoce...Krivo im sto smo uzeli tri boda i to vam je to. Ne odgovarjate im nista i neulazite u diskusije sa njima. SVakom svoje 

-
- Kontakt:
r0djeni je napisao/la:Alo sta vam je boni sta se lozite na ove likove, pustite ih nek lapataju koliko god hoce...Krivo im sto smo uzeli tri boda i to vam je to. Ne odgovarjate im nista i neulazite u diskusije sa njima. SVakom svoje
tako je rodjeni,vec ovi se nalozili vise vec oni...pusti vodu da g o v n a odu

Ha yaRed or Dead je napisao/la:r0djeni je napisao/la:Alo sta vam je boni sta se lozite na ove likove, pustite ih nek lapataju koliko god hoce...Krivo im sto smo uzeli tri boda i to vam je to. Ne odgovarjate im nista i neulazite u diskusije sa njima. SVakom svoje
tako je rodjeni,vec ovi se nalozili vise vec oni...pusti vodu da g o v n a odu,a oni se nasli sa hormonima igrati po forumu

- Crveni_1922
-
- Kontakt:
-
znali se kad je sa zeljom, i u koliko sati ?
-
Ja sam cuo da igrate u utorak u 15 .. posto olimpik isto igra kuci ali njima je u srijedu..VFCB je napisao/la:znali se kad je sa zeljom, i u koliko sati ?
e hvala brate, dobro je sto se igra u 15 h zbog prevoza, ako je istina to !Respektiva je napisao/la:Ja sam cuo da igrate u utorak u 15 .. posto olimpik isto igra kuci ali njima je u srijedu..VFCB je napisao/la:znali se kad je sa zeljom, i u koliko sati ?
-
Da u 15 ili 15:30 posto se uvijek igra tako kup i jos lose vrijeme tako da ce vjerovatno tad biti..VFCB je napisao/la:e hvala brate, dobro je sto se igra u 15 h zbog prevoza, ako je istina to !Respektiva je napisao/la:Ja sam cuo da igrate u utorak u 15 .. posto olimpik isto igra kuci ali njima je u srijedu..VFCB je napisao/la:znali se kad je sa zeljom, i u koliko sati ?
-
- Kontakt:
ej grbavice rano ljuta dolazi ti red army s puta.....
Procvjetala bijela lala velez nosi kup marsala.
sorry manijaci al KUP KUP KUP JE NAS
Procvjetala bijela lala velez nosi kup marsala.
sorry manijaci al KUP KUP KUP JE NAS
- Crveni_1922
- TheManiacs
- Kontakt:
Crveni_1922 je napisao/la:
Budalo u 18:0

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.