Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
također. i ja sam se danas pola sata omišljao šta igrat, na kraju odigram keca na sakramento i parker manje od 20 poena.dijabola je napisao/la:Što mrzim kad ima puno NBA parova pa yebeno probrat...
i jaEmirSioux89 je napisao/la:Igro RVP daje go a on na klupi pu jbt -.-
Onda vam je valjda kvota 1likusa je napisao/la:i jaEmirSioux89 je napisao/la:Igro RVP daje go a on na klupi pu jbt -.-
ako ne udje ako udje poslije gotovi smo10DelPiero je napisao/la:Onda vam je valjda kvota 1likusa je napisao/la:i jaEmirSioux89 je napisao/la:Igro RVP daje go a on na klupi pu jbt -.-
fudbal bwin, inače bet365, pogotovo za košarku...Citizen-X je napisao/la:ozbiljno trazim savjet:
treb'o bih da mi neko posavjetuje najbolju online kladaru za kladiti se iz bosne sto se tice (brzina) uplata i isplata i kakav bankovni racun moram imat za to i da li ga je tesko otvorit (racun u banci).
moze li mi neko posavjetovat - moze i na PP da izbjegnemo reklamiranje.
hvala lijepo.....
ma za sve me interesuje najvise kosarka tenis fudbal lajv i "offline" kladjenje.dijalog je napisao/la:fudbal bwin, inače bet365, pogotovo za košarku...Citizen-X je napisao/la:ozbiljno trazim savjet:
treb'o bih da mi neko posavjetuje najbolju online kladaru za kladiti se iz bosne sto se tice (brzina) uplata i isplata i kakav bankovni racun moram imat za to i da li ga je tesko otvorit (racun u banci).
moze li mi neko posavjetovat - moze i na PP da izbjegnemo reklamiranje.
hvala lijepo.....
trebaš imati devizni račun
isplate provizije uplate provizije?dijalog je napisao/la:ma bet365 ti je daleko najbolja...
odeš u banku, otvoriš devizni račun i uzmeš visu electron i dereš...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.