FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amerosm
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amerosm » 07 nov 2012, 16:50

Faul jeste bio, isto kao i karton, ali ne mozes mu isti dati nakon konsultacije sa igracima Olimca na mjestu gdje je bio prekrsaj. Svako ko je bio na utakmici ce potvrditi da ga je Aleckovic opomenuo i onda mu rekao da se udalji, i nakon jednog minuta ga pozvao da mu da zuti karton. :? :?

Zaboravio sam u prethodnom postu napisati da je Amar stvarno napravio veliki promasaj sto se proizvodjaca opreme tice. Pa hebote kod Stanica se odljepljuju brojevi na dresu, a isti izgledaju takodjer stvarno ruzno.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 07 nov 2012, 16:51

Jedini pogodak na susretu postigao je Samir Bekrić, a menadžer Plavih, Amar Osim, nakon susreta nam je istakao da je posebno sretan zbog njegovog pogotka.

"Drago mi je zbog Bekrića. Ne samo zbog pogotka kojim nam je donio pobjedu, nego i zbog njegovog ponašanja na terenu, odnosno zbog njegovog zalaganja. U posljednje vrijeme igra manje, no ponaša se kao pravi profesionalac, kako na treninzima, tako i kada dobije priliku da igra i doista mi je drago što je današnji susret upravo on odlučio. Nadam se da je ovo nagovještaj njegovog povratka u formu", rekao nam je Osim.

Eto nam odgovora zbog kojeg Amar drzi Bekrica na klupi, dakle smatra da nije u formi??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 nov 2012, 17:06

Pa logicno da nije u formi to je ocigledno,ali ne moze se vratiti u formu ako ne igra...ja ocekujem Bekriju protiv Veleza od prve minute...

http://manijaci.ba/index.php/novosti/tm ... eljeznicar" onclick="window.open(this.href);return false;

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 07 nov 2012, 17:11

likusa je napisao/la:Velež next ! Svi u nedelju na Grbavicu !

Zar ne igramo u Subotu protiv vas ? :)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 07 nov 2012, 17:13

:D
Zadnja izmjena: Zel, dana/u 09 nov 2012, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 07 nov 2012, 17:25

ANTIFA ! je napisao/la:

Borac i Široki Brijeg će snage odmjeriti u subotu od 17 sati, dok se duel između starih rivala, Željezničara i Veleža igra u nedjelju od 19 sati. Derbi u Lukavici je isti dan sa početkom u 13 sati.
Željeznicar za život cijeli !

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 07 nov 2012, 17:26

likusa je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:

Borac i Široki Brijeg će snage odmjeriti u subotu od 17 sati, dok se duel između starih rivala, Željezničara i Veleža igra u nedjelju od 19 sati. Derbi u Lukavici je isti dan sa početkom u 13 sati.

Ok , hvala na informaciji :)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

fossil
Kontakt:

Post Postao/la fossil » 07 nov 2012, 17:30

amerosm je napisao/la:Faul jeste bio, isto kao i karton, ali ne mozes mu isti dati nakon konsultacije sa igracima Olimca na mjestu gdje je bio prekrsaj. Svako ko je bio na utakmici ce potvrditi da ga je Aleckovic opomenuo i onda mu rekao da se udalji, i nakon jednog minuta ga pozvao da mu da zuti karton. :? :?

Zaboravio sam u prethodnom postu napisati da je Amar stvarno napravio veliki promasaj sto se proizvodjaca opreme tice. Pa hebote kod Stanica se odljepljuju brojevi na dresu, a isti izgledaju takodjer stvarno ruzno.
Nije on dobio karton nakon kosultacije sa igracima Olimpica nego je covjek bas pravi potez napravio, a to je smirio strasti, jer da je odmah dao karton, nastalo bi guranje itd itd itd. Po meni, dobro sudjenje. Ono sto raja psuje i komentarise kada svira da se vrati lopta, je sasvim normalno. Ako igras lopte 10 godina i vise, kako ne mozes nauciti da lopta mora mirovati kada je prekid.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 07 nov 2012, 17:48

Nisam navijac Zelje,ali volim vidjeti dobrog igraca u nasoj ligi. Iako su rijetki,jedan od njih je Bekric.

Stvarno Amar Osim nebi trebao da upropastava ovog igraca. Daj ga da igra,da bude konstantan,on ce svoje dati,siguran sam. Covjek zna igrati lopte stvarno. Jedna od rijetkih svijetlih tacaka ove lige uz Zebu,Husejinovica i jos mozda po nekog....

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 07 nov 2012, 17:56

kakav dar mar bekric napravi cim je usao u igru, to je cudo
Za zivot cijeli!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 07 nov 2012, 17:56

FKKrajina je napisao/la:Nisam navijac Zelje,ali volim vidjeti dobrog igraca u nasoj ligi. Iako su rijetki,jedan od njih je Bekric.

Stvarno Amar Osim nebi trebao da upropastava ovog igraca. Daj ga da igra,da bude konstantan,on ce svoje dati,siguran sam. Covjek zna igrati lopte stvarno. Jedna od rijetkih svijetlih tacaka ove lige uz Zebu,Husejinovica i jos mozda po nekog....
A tko kaze da ga je upropastio? Pa Amar je i napravio nesto od njega! Vidite, mozemo mi ovdje pricati danima zasto Bekrija nije imao, ali cinjenica govori da niko od nas to zapravo ne zna. Ja vam opet kazem, ovo sto je do sada odigrao sa Zebom, jednostavno nije to, to. On ili Zebe, zajedno nikako.... ;)

istok1987
Kontakt:

Post Postao/la istok1987 » 07 nov 2012, 17:57

hoću @terabajt al kad ti tata kupi forum pa bude samo tvoj do tog dana
do not kak

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 07 nov 2012, 18:00

DzoleZeljo je napisao/la:
FKKrajina je napisao/la:Nisam navijac Zelje,ali volim vidjeti dobrog igraca u nasoj ligi. Iako su rijetki,jedan od njih je Bekric.

A tko kaze da ga je upropastio? Pa Amar je i napravio nesto od njega! Vidite, mozemo mi ovdje pricati danima zasto Bekrija nije imao, ali cinjenica govori da niko od nas to zapravo ne zna. Ja vam opet kazem, ovo sto je do sada odigrao sa Zebom, jednostavno nije to, to. On ili Zebe, zajedno nikako.... ;)
U pravu si. Njih dvojica u paru nikako da proigraju. Ali moraju postojati dva mjesta na terenu na kojima ce se slagati,osim da je jedan od njih na klupi :) Eto pauze jos malo,potruditi se uigrati ih i sigurno ce Zeljo imati najbolju napadacku igru u ligi.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 07 nov 2012, 18:01

slika
:mrgreen:
ps. veoma mi je drago zbog Samira, kod one proslave se vidi koliko mu je stalo... ;)
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 nov 2012, 18:02

jamak kapiten, pravi uzor :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 07 nov 2012, 18:07

ZZtop10 je napisao/la:slika
:mrgreen:
ps. veoma mi je drago zbog Samira, kod one proslave se vidi koliko mu je stalo... ;)
joj stana mi je izvuk'o zivce danas, kad preda loptu onom igracu tacno u noge, umalo go nismo primili nakon te njegove greske, inace je solidno odigrao, cak je i asistenciju upisao za go
Za zivot cijeli!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 07 nov 2012, 18:13

Evo neka vrsta izvjestaja :D
" onclick="window.open(this.href);return false;

Edit
Tek sad vidio da je neko vec postavio, halalite.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 07 nov 2012, 18:17

heh da je bekrija igrao protiv pitara...i protiv maribora heh...al jbga
Amar jest ters i tvrdoglav...al ga ne bi mjenjao nema teorije...
Semper Fidelis

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 07 nov 2012, 18:19

fixator je napisao/la:heh da je bekrija igrao protiv pitara...i protiv maribora heh...al jbga
Amar jest ters i tvrdoglav...al ga ne bi mjenjao nema teorije...
ma za 4 bekrica ga ne bi mijenjao hahahah.

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 07 nov 2012, 18:41

Sve polako dolazi na svoje pa tako i Bekrić. Bravo Plavi !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 5 gostiju.