Samir Bekrić gigantamko27 je napisao/la:gooooooooooooooooooooollllllllllllllll 0-1

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Samir Bekrić gigantamko27 je napisao/la:gooooooooooooooooooooollllllllllllllll 0-1
Gurnuo je istu ekipu da se vade jer su zijanili od Sarajeva. I to je trenerski vjerujte mi. Recimo neki treneri kad ekipa gubi 5:0 nikad ne ubacuju dijete da se kali jer ne želi da i na njega pada krivica nego pusti levate koji su bili u igri da se vade. Teško je ovdje objasniti raji da je psihologija čudo. Drago mi je zbog Samira. nadam se da će mu ovo dati motiv da bude kao i prije nego što je otišao iz Želje. Možda je Amar i čekao da mu se inat probudi. Ja znam dok sam se bavio trenerskim poslom u jednom drugom sportu da je motivacija individualna, moraš znati kako koga probuditi. Valjda će se sad Bekrija dići i prekucati ligu. Volio bi to iskreno.dino94 je napisao/la:Cudni su treneri,nije Amar prvi slucaj ima toga svugdje gdje guraju kontra svijeta al eto moze im se.
Tesko mjenjaju koncepcije,taktike,postavke al evo vratiti film unazad najljepsa tekma je bila ona u kupu u dolini protiv Slavije,eto uzmes ko je igrao,gdje,kako pa vidis,odvadis,dodas,pomaknes da dobijes zeljenu kombinaciju.
Treneri opet imaju drugi pogled,mi gledamo od danas do sutra,Amar dugorocnije pa tako iscijedi Zebu,Jamaka,Svraku,Beso je vec iscjedjen e kad im izvuces maksimalu pocnes ove sa klupe vj.zeljne igre.Sve to nervira,uzima zivce navijacima al opet kad pogledas mi smo najkompl.ekipa ovdje,niko nema ovakav izbor igraca,guramo 2 fronta easy,samo sabura.
Pitaru noga sa ove teme.istok1987 je napisao/la:možete pričati šta god hočete ali amar je kriv za poraz na derbiju
Bekrić vrijedi ko zeba i bešlija zajedno. Ali dobro je bilo što mu je dvojac bešlija-zeba bliži srcu
Ima tu svega, a trenerovo je da radi i odgovara za rezultate. Sva je ista priča bila i sa Lazarom, pa sa Lazom uzeli 2 titule. Pričali smo isto i za Adilovića, zviždali mu, jbavli majku zeničku, pa osvojismo 2 titule i čovjek bio prvi strijelac lige.dino94 je napisao/la:Cudni su treneri,nije Amar prvi slucaj ima toga svugdje gdje guraju kontra svijeta al eto moze im se.
Tesko mjenjaju koncepcije,taktike,postavke al evo vratiti film unazad najljepsa tekma je bila ona u kupu u dolini protiv Slavije,eto uzmes ko je igrao,gdje,kako pa vidis,odvadis,dodas,pomaknes da dobijes zeljenu kombinaciju.
Treneri opet imaju drugi pogled,mi gledamo od danas do sutra,Amar dugorocnije pa tako iscijedi Zebu,Jamaka,Svraku,Beso je vec iscjedjen e kad im izvuces maksimalu pocnes ove sa klupe vj.zeljne igre.Sve to nervira,uzima zivce navijacima al opet kad pogledas mi smo najkompl.ekipa ovdje,niko nema ovakav izbor igraca,guramo 2 fronta easy,samo sabura.
cist je crveni ko suza, imao je i zuti prije toga cini mi se i opet u noge olimpicovom igracu, nepromisljeno totalno i ako nije imao zuti prije toga, crveni direktan je zasluzio za ovaj startsajo10 je napisao/la:Ja neznam cime ovi tako zvani igraci misle jer izgleda mozga nemaju. Stanic, Colic, Vasilic... Ne gledam utakmicu i mozda je cak i "morao" uzet neki karton al poznavajuci nase igrace i nas fudbal nebi me iznenadilo da je opet crveni pao iz ciste gluposti. Vasilic je i guzonju u derbiju faulirao bezveze, posle i gol pade..
BRAVOOO BEKRICUU!!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Cwirek, Ferroviere1987, itatabisine, Kajkutenjoyer i 49 gostiju.