Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Falcao nam treba k'o budali samar.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
Ma kakav Falcao,treba otjerati portugalsko smece..
Ma neće Falcao nikada u Real doći, svi znamo šta je prepreka.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Možda za jedno 2,3 godine usavršimo ovaj stil preskakanja igre..

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
@blancos
Ako mislis na Mourinha, slazem se. Mada, jasno je meni na koga ti mislis, a to je suludo, iza Ronalda stoje brojke i ja mu ne mogu tu nista prigovoriti. Ovo je bila losa utakmica cijele ekipe, a ne samo Ronalda.
Ako mislis na Mourinha, slazem se. Mada, jasno je meni na koga ti mislis, a to je suludo, iza Ronalda stoje brojke i ja mu ne mogu tu nista prigovoriti. Ovo je bila losa utakmica cijele ekipe, a ne samo Ronalda.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
To za Ronalda je moja licna zelja,a ovdje sam govorio za Mourinha..iDon je napisao/la:@blancos
Stvarno sa onakvim potencijalom i onakvom ekipom da se igra sa samo jednim napadacom. Steta za nogomet. Premalo je igraca Reala bilo u nekim brzim akcijama, Higuain odsjecen. Previse defanzivni Modric i Ozil van forme totalno...
Nesto slicno ko Mancini, igraju mu tri ista igraca Garcia, Barry i Toure - smijesno. Cilj ubiti fudbal? Kad je uveo pet napadaca mogli su i do pobjede i ne bi bilo nezasluzeno.
Nesto slicno ko Mancini, igraju mu tri ista igraca Garcia, Barry i Toure - smijesno. Cilj ubiti fudbal? Kad je uveo pet napadaca mogli su i do pobjede i ne bi bilo nezasluzeno.
Glory Glory Man United!

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Ocajna igra ,borusija ih je nadigrala u obje ove utakmice i trebali su pobijediti veceras. Ne zna se ko je losije odigrao,mozda ronaldo posto se od njega najvise ocekuje kada ekipi zaskripi a njega nigdje.

hahahaha

Da smo bar izgubili pa da nam dopre iz gu.zice u glavu da ovako više ne može, ne znaju ljudi iznjeti loptu čim ih se visoko napadne. Pa zar je moguće da Alonso, Modrić i Ozil (uz Ronalda i Di Mariju) ne znaju odigrati par pasova u trokutu i tako loptu prenjeti na njihovu polovinu. Sve neke dijagonale koje su njihovi bekovi jeli za doručak. Lijevi bek (Marcelo) je falio Ronaldu samo tako.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
SPY je napisao/la:
hahahaha

Zar se to smije pricatL_blancos je napisao/la:Ma kakav Falcao,treba otjerati portugalsko smece..

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Nema Modrić s kime da igra,razmišlja sekundu brže od ostatka ekipe.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
- Kontakt:
Moj najsretniji trenutak veceras je onak kad se Modric nije pojavio na terenu. Razlog: Pa jel' on i jednu loptu povukao naprijed od prelazka u Real? Svaku loptu vrati nazad. Imal' ikakve koristi od njega? Koliko smo bolje izgledali na terenu ulaskom Essiena. Nije bilo vise one rupe u sredini terena. Bitno da se osigura sljedeca faza takmicenja.
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Dortmund je sjajna mlada ekipa, a u Realu nešto ne štima.... Da li neko je nekom digo trebu sa nekog partija, ili neko ima veći palac, ili... Ko zna šta... To prosto nije ona ekipa od prošle i pretpprošle godine... Doduše ima tu i uticaja Klopa koji je pokazao da može biti bolji trener od Murinja.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Nakon pola milijarde dolara vama opet neko trebaiDon je napisao/la:Falcao nam treba k'o budali samar.

Jbte sta bi da u napadu imate kakve kloceve.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
A pa sinoc je bio samo jedan napadac dostupan a i on se povrijedio u prvom poluvremenu.
I Ramos je igrao povrijedjen...
I Ramos je igrao povrijedjen...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
malo losija partija reala i vi odmah se pocinjete sikirati, svakom se zna desiti, uglavnom procice te grupu i to je to sto se i ocekuje, nije Dortmund losa ekipa nikako, pa ni 2:2 na svom terenu ne zvuci lose protiv njih.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nisam retard..@blancos pa koji si ti retard boze dragi
Ne mozes*boljeg trenera od murinja nemozes naci
DelBosque,Pellegrini,Hiddink...
Ne znam*, ja neznam gdje je murinjo sinoc zakazo
Zakazao je jer se sinoc,kao i citavu sezonu,uzdaje u sirovu snagu pojedinca i ocekuje da na taj racun svaku pobjedjuje,cim naletimo na jaci kolektiv ide bloudjob..
Nije najbolji trener,jeste najbolje rijesenje za sezonu-dvije a za duze staze jok.., covjek najbolji trener na svijetu i ti ga nazivas portugalskim smecem , a sta si ti balavac jedan?
Nisam balavac,nisam smece..
Ne znam*a za ronalda odigra jednu losu utakmicu i odmah treba ici iz kluba , pa ti si jarane kreten da nema veceg i neznam sta ces uopste na realovoj temi , aj razguli !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.