Citat:Tracy3McGrady je napisao/la:Ja ti kazem da ce zavrsiti u Top-5 na istoku, smijem se kalditi u sto hoces.Pirke je napisao/la:Hajde reci na kojem ce mjestu zavrsiti po tebi.dziza_23 je napisao/la:Prika Pirke, ti imas svoje misljenje, mi svoje, vidjecemo posle 82 utakmice na kojem ce mjestu zavrsiti
A kazes da gledas po imenima, pa kako onda da ne vidis sjajna imena u Brooklynu, Williams, Johnson, Wallace, Hump i Lopez, plus odlicne rezerve Brooks, Blatche i Evans u odbrani a Bgm. ni Teletovic nije za baciti. Po meni je ovo prejak sastav, ne znam koliko pratis NBA ali mi nije jasno kad kazes da gledas po imenima i onda da ih stavis na 7-8. poziciju.
Necu u imena, ali Williams i Wallace su nasvjetlije tacke Netsa. Humphries je okej. Lopez je dobar, ali nikako nemogu da razumjem kako covjek koji ima dva metra i 13 u sebi nemoze imati vise od 7 skokova po utakmici.Gledam po imenima igraca drugo, a prvo gledam kako igraju zajedno (i koliko dugo igraju zajedno).
Usput...Navijam za Netse od ove sezone odkako su presli u Brooklyn. Inace mrzim sve ekipe iz New Jerseya. Od Devilsa pa do Jetsa.

Nova su ekipa, po meni ce ove sezone biti izmedju 6 i 8 pozicije. Maksimalno 6, realno 7 ili 8.
Top 4: Miami, Boston, Indiana, New York. Predpostavljam da ce Atlanta i Philadelphia/Chicago biti 5-6. I Brooklyn 7-8.