Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
jednostavno nisu u rangu arsenala niti će biti u narednih pet godina
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ne može bit zatucaniji, odavno je to otišlo dođavola. Samo kulirajte takve, za ovo što je napisao draže mi je i neove i MoRove komentare čitat.Marsal je napisao/la:Ko odgovori na post Johny zatucaniji je od njega.
Pa naravno da niko ne moze odgovoriti kad nema argument , to je problem...Marsal je napisao/la:Ko odgovori na post Johny zatucaniji je od njega.
Svaki argument vam se svodi : nisi normalan , sta ti znas ...
Pa na ovoj temi se do neki dan citalo o Cazorli kao o Zidaneu ili Iniesti , danas se cita kao o flopu kojeg treba staviti na klupu

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- Londonarsenal
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem koliko pljujeto po Cazorli, to je jedini igrac koji moze Arsenal da povuce naprijed. Jedini kompletan i izgradjen igrac u Arsenalu, svim ostalim nesto fali.
Takve činjenice su relativne stvarčice. Jesi gled'o City-Arsenal?
Vidiš, tekma gdje to nije bio slučaj, al' sumnjam da je Schalke kvalitetniji od Citya, a takvom analogijom, Schalke je kvalitetnij i od njih.
Ajde nađemo random sedam ljubitelja fudbala da nam nabroje 4 igrača iz druge postave Schalkea? Ja garantujem ne više od 25-postotni uspjeh, u svakom drugom slučaju ja uplaćujem četri donacije u humanitarne svrhe i postavim ih ovde. U tome leže neke stvarčice, koje mnogi ljudi zanemare, kad porede dva kluba i onda olako lupe, ovaj je bolji od onog. I onda kroz sezonu dodju u situaciju da je i onaj jedan od najgorih boljih od onog.
Pozdrav i tebi.

Ajde nađemo random sedam ljubitelja fudbala da nam nabroje 4 igrača iz druge postave Schalkea? Ja garantujem ne više od 25-postotni uspjeh, u svakom drugom slučaju ja uplaćujem četri donacije u humanitarne svrhe i postavim ih ovde. U tome leže neke stvarčice, koje mnogi ljudi zanemare, kad porede dva kluba i onda olako lupe, ovaj je bolji od onog. I onda kroz sezonu dodju u situaciju da je i onaj jedan od najgorih boljih od onog.

Pozdrav i tebi.

Kroz dosadašnje druženje sam ti dao makar malo kredita, jer ajde hoću da imaš s kim progovoriti, al' druže od sada ćemo se, bar te molim, zaobilaziti u velikom luku. Moram ti reći kako ti logika, vid, razumijevanje, pronicljivost nisu jača strana, a na drugoj strani toga se krije jedna košulja. Čitaj, trebaće ti...Ciji ste vi rang ? Barce , Reala , Bayerna ?![]()
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 06 nov 2012, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Nece video :Sarsengunner je napisao/la:![]()
salim se naravno
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Marsal
- Kontakt:
DE MOLIM TE RECI MI DA SE ŠALIŠ!neo je napisao/la:Nece video :Sarsengunner je napisao/la:![]()
salim se naravno
Edit: dobro je, šališ se.

Zadnja izmjena: Marsal, dana/u 06 nov 2012, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Po meni je ova sezona izuzetan napredak u odbrani,a to govori broj primljenih golova u EPL,ova prethodna slika pokazuje koliko fali Gibbs,i mislim kad se vrati Gibbs i Wojo da ce to opet biti ona beton odbrana kao sa pocetka sezone...
A vezi treba jedna-dvije utakmice svjezine i Santi pa Bogami i Arteta ce biti na istom nivou kao i sa pocetka sezone..
Shava u prvu postavu !
A vezi treba jedna-dvije utakmice svjezine i Santi pa Bogami i Arteta ce biti na istom nivou kao i sa pocetka sezone..
Shava u prvu postavu !
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
smijeh i tuga. Vermeln kad treba igrat štopera on negdje u materi vražijoj, sad kad treba igrat beka, on štoperneo je napisao/la:Nece video :Sarsengunner je napisao/la:![]()
salim se naravno
Vođa zna.
Prijatelju zašto ti ja smetamfrankqqqqq je napisao/la:Ne može bit zatucaniji, odavno je to otišlo dođavola. Samo kulirajte takve, za ovo što je napisao draže mi je i neove i MoRove komentare čitat.Marsal je napisao/la:Ko odgovori na post Johny zatucaniji je od njega.

- frankqqqqq
- Kontakt:
Nekad previše trollaš, ubiješ me u mozak, al drag si ti meni ovako 

Taman posla za trolanje. Samo arugmentovano, istinoljubljivo i prepošteno.frankqqqqq je napisao/la:Nekad previše trollaš, ubiješ me u mozak, al drag si ti meni ovako
Takvi smo mi Unitedovci

Jel sad treba da se uvrijedim cjenjeni kolega Arnelinho ?Arnelinho je napisao/la:Takve činjenice su relativne stvarčice. Jesi gled'o City-Arsenal?Vidiš, tekma gdje to nije bio slučaj, al' sumnjam da je Schalke kvalitetniji od Citya, a takvom analogijom, Schalke je kvalitetnij i od njih.
Ajde nađemo random sedam ljubitelja fudbala da nam nabroje 4 igrača iz druge postave Schalkea? Ja garantujem ne više od 25-postotni uspjeh, u svakom drugom slučaju ja uplaćujem četri donacije u humanitarne svrhe i postavim ih ovde. U tome leže neke stvarčice, koje mnogi ljudi zanemare, kad porede dva kluba i onda olako lupe, ovaj je bolji od onog. I onda kroz sezonu dodju u situaciju da je i onaj jedan od najgorih boljih od onog.![]()
Pozdrav i tebi.
Kroz dosadašnje druženje sam ti dao makar malo kredita, jer ajde hoću da imaš s kim progovoriti, al' druže od sada ćemo se, bar te molim, zaobilaziti u velikom luku. Moram ti reći kako ti logika, vid, razumijevanje, pronicljivost nisu jača strana, a na drugoj strani toga se krije jedna košulja. Čitaj, trebaće ti...Ciji ste vi rang ? Barce , Reala , Bayerna ?![]()
To sto gledate stvari povrsno to je vas problem.
O cemu pricas ? kakv crni City , to je gomila govana koja Ajax ne moze da pobjedi.Jesi ti svjestan o cemu pises.Ljudi koji budu izmonirani od Ajaxa ne zasluzuju da se spominju.
Zar je tako tesko priznati da je Schalke jaca ekipa ? Jel vas taj isti Schakle otresao na Emiratima ? Bolji su bili i na Schalke Areni.Sta fali toj ekipi ? Imaju par igraca kakve Arsenal samo moze pozeljeti a trenutno ne moze imati...
Ja ovdje ne govorim ko je veci klub i sta je.Trenutno je Schalke jaci od Arsenala i tu je kraj price...
Isto kao sto je Dortmund jaci od Reala,Ajax od Citya...
Zadnja izmjena: Johny, dana/u 06 nov 2012, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Johnny b, how much there is to see
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
...chelsea od barcelone...Johny je napisao/la:Trenutno je Schalke jaci od Arsenala i tu je kraj price...
Isto kao sto je Dortmund jaci od Reala,Ajax od Citya...
Rođen s tobom da budem
Chelsea od Barcelone? Da ovde završim bilo kakvu daljnu raspravu?
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
što se raspravljate sa čovjekom koji sudi na osnovu jedne utakmice ko je jači?
Vođa zna.
U jbte ovi su gori od mene, jedni sto pisu gluposti, drugi sto nasjedaju na iste... 

"It's one of premier league's oldest lessons .
Schalke ima bolji napad od vas,bolja krila od vas,odbrane su tu negdje,mada Shalkeu fali glavni igrac odbrane,vi ima nesto bolju sredinu za nijasnu,golmani su tu negdje i zasto je tesko reci da Schalke ima bolju ekipu,bar prvu postavu i trenutno su bolji od vas

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
-
- Kontakt:
Ipak trebate shvatiti ovo velicanje schalkea od smradalonca jer pazite ovo imaju neke igrace kakve mi mozemo sanjati naravno misleci na onog flopa Afelaja kao jednog od tih igraca
Lopata obicna koja ne moze dalje od standardnog igraca klubova poput Schalkea i PSV-a koji jos veceg flopa PEdra nije mogao izbaciti. To je poenta svega pohvalite Afelaja igraca na posudbi iz strasne Barcelone koja doduse rutinski dobija po 5 razlike evropsku kremu Celtic iz Glazgova 

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.