Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ima li gdje stream dobar?
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?
ma sad ce im Ajax dat jos koji...
Eh sad mijenjao dresove! 

Ovako samo mogu i dati, na frku ili neka frlja da udje.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Cim Dzeko udje odmah City da gol , ili ga da sam Dzeko ili neko drugi , ali donese promjene u igri 

Dzeko se setka malo okolo i puse..
I tako se City opresta od LP , eh sad zabar ima da skakuce , kako zna i umije 

- Goalgetter
- Kontakt:
Ipak su osteceni za penal, al Balo potrci prema sudiji mislio sam da ce ga nokautirati 

Nije lud, da ponovo spasava svoju nocnu morusedra je napisao/la:Dzeko se setka malo okolo i puse..

onaj drugi gol od Kuna je po mom cist ko suza.
Nego sta je, gol ponisten, zakinuti za penal.sedra je napisao/la:onaj drugi gol od Kuna je po mom cist ko suza.
Sad ce Mancini poceti o teoriji zavjere...danci sudije, a 4 danca u Ajaxu

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Mislim da i pored remija jos uvijek nije upitna pozicija Mancinija,ima on povjerenje ovih seika.Mozda tek ako ne dobiju naredna dva kola u premier ligi da ce se tresti stolica ovom konju Manciniju.
Zadnja izmjena: Ultra05, dana/u 06 nov 2012, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam al ove sudije bas i ne simpatisu Engleze...
Ovom ce sad glavni argumen biti sudije, kakve igrace ima, nije uopšte trebao dovest u poziciju da u zadnjim sekundama ganja rezultat. Svojim rotacijama sve svoje igrace izbacio je iz forme
Hajde moze se podnjet da Aguero i Tevez igraju ispred njega (licno mislim da su obojica bolji od Dzeke, ali trenutno su u slabijoj formi od njega), ali da Balotelli u ovakvoj formi ulazi ispred Dzeke? Stvarno nema logike. Veliki samar Dzeki, a ovako ce ga svakako izbacit iz forme koje je dostigao. Nesto kao prosle sezone kad je odlicno otvorio sezonu, ali ga je klupa unistila.
PS: Koji je kloc ovaj Garcia. Bolje im da su Zahirovica kupili.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jal serete, Balo je veceras odigro sasvim dobru utakmicu, Dzeko imo par problema sa prijemom lopte, odlican pas za Kolarova kod ponistenog gola. Sve u svemu bio je decent sto bi se reklo. Aguero mi ide na **** sa driblanjem i klizanjem, Teveza nisam nesto ni zapazio.
Mislis poznavaoci ugostiteljskog zanata kojeg ni Sauthampton nebi uzeo da mu pametujekralj_je_mrtav je napisao/la:Sauthampton ga spasava, davno su to poznavaoci ove drevne igre rekli, no pojedinci su ih na noz docekali:)Cartman je napisao/la:Hajde moze se podnjet da Aguero i Tevez igraju ispred njega (licno mislim da su obojica bolji od Dzeke, ali trenutno su u slabijoj formi od njega), ali da Balotelli u ovakvoj formi ulazi ispred Dzeke? Stvarno nema logike. Veliki samar Dzeki, a ovako ce ga svakako izbacit iz forme koje je dostigao. Nesto kao prosle sezone kad je odlicno otvorio sezonu, ali ga je klupa unistila.

Inace Mancini je skoro pa otrpdio svoje,tako da ce u paketu sa Balotelijem negdje dalje,posto Sauthampton nema para za njih.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
http://www.iffhs.de/?b002ec70a804f4cd003f09" onclick="window.open(this.href);return false;
hajmo glasajte za Džeku
izbor za najpopularnijeg igrača Evrope 
hajmo glasajte za Džeku

🔵⚪
- Zenichanin
- Kontakt:
dajte Dzeki nagradu Bosanci saznali za anketu0oo0 je napisao/la:http://www.iffhs.de/?b002ec70a804f4cd003f09
hajmo glasajte za Džekuizbor za najpopularnijeg igrača Evrope

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
- maximusdecimus
- Kontakt:
glasao0oo0 je napisao/la:http://www.iffhs.de/?b002ec70a804f4cd003f09
hajmo glasajte za Džekuizbor za najpopularnijeg igrača Evrope
Za Iniestu, naravno

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, greenwood, HariTz, invincible1921, katalinski, Konzerva, Lavcina, ledesma, lol89, Mostarska, Muumii, nebeskasila, s4mke, Serha, Sheyi, StevieG8, Venom, Zglavkar i 139 gostiju.