FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Hihi e nez bash da nam nije malo star 29 godina ta nismo milan ali eto nije li bolji xabi ? a od arshavina nema nista eno potpisuje sa realom 

- bistrikboy
- Kontakt:
ma to za arschavina nije ni zvucalo tako obiljno kao za tymohchuka koji je vec nekiliko dana prisutan u njemackim medijima,sad se ponovo otvorilo pitanje gomeza koji je potvrdio da napusta VFB na kraju ove sezoneboys_ama je napisao/la:Hihi e nez bash da nam nije malo star 29 godina ta nismo milan ali eto nije li bolji xabi ? a od arshavina nema nista eno potpisuje sa realom

rensing,sagnol,lahm,demichelis,lucio,ribery,schweinsteiger,ze roberto tymoschchuk,gomez,klose(toni)-solidna ekipa jos jednog am i moze biti svasta
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- alan_kardec
- Kontakt:
Aršavin ako ode u Madrid,propast će ko žeton 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Joj kako bi nam sjeli i Arshavin i Tymoschuk... ko na volley... konačno bi imali pravog DM, koji usput zna biti kreativan i dijelit lopte ala Pirlo... i imali bi još jednog trkača i kreativca poput Ribery-a, koji bi skinuo teret sa Ribery-a i još uz to može igrati i desno i lijevo krilo, a može svakako i napad, što bi nam riješilo dvije pozicije... to bi bili EKSTRA transferi... daj Bože da njih nabave 
----------------Rensing------------------
Oddo----Lucio-----Demichelis----Lahm
-------------Tymoschuk-------------------
--------Borowski / Schweinsteiger------
Arshavin---------------------------Ribery
------------Klose--------Toni--------------
Klupa:
Butt
Kroos
Podolski
Sosa (izlazna vrata?)
Ze Roberto (zadnja sezona?)
Hamit Altintop (jedva čekam da se oporavi)
Van Buyten (odlazi?)
Van Bommel (odlazi?)

----------------Rensing------------------
Oddo----Lucio-----Demichelis----Lahm
-------------Tymoschuk-------------------
--------Borowski / Schweinsteiger------
Arshavin---------------------------Ribery
------------Klose--------Toni--------------
Klupa:
Butt
Kroos
Podolski
Sosa (izlazna vrata?)
Ze Roberto (zadnja sezona?)
Hamit Altintop (jedva čekam da se oporavi)
Van Buyten (odlazi?)
Van Bommel (odlazi?)
A ne znam ja da ti sosa izlazi dobar je on igrač pun potencijala sigurno na pocetku sezone je rekao da ima velike planove ko zna mozhda bas i bude nesto od njega i ja jedva cekam turcina bolji je od Shvajna barem 17 puta a on ako hoče da ide neka ide jer to bi omda znachilo da bi morali nekoga dovesti npr. Diega ili koga vech hihi a V. Bommel drag mi je samo ne znam kolko se isplati imati ga a V Buyten-a bi ja ostavio jak igrach stvarno
Schweini je dosta dobar ove sezone, tako da kad se Turcin oporavi, nece izbaciti Bastiana na klupu.
Ja mislim da Bayern uopste nema problema u spicu,pa samim tim bi eventualna kupovina Gomeza bila greska.Ako vec budu prodavali Podolskog,trebali bi traziti napadaca tipa ala Elber,znaci kreativnog,brzog i izuzetno tehnicki potkovanog. Sa Gomezom bi dobili napadaca slicnim ostaloj dvojici,mislim na Tonija i Klose-a.A vidjelo se i u ekipi Pancera da taj tandem bas i ne funkcionira.
Vom Jäger zum Gejagten
- bistrikboy
- Kontakt:
vidim niko ne pise pa cu ja Landon Donovan americki fudbaler godine i najbolji stijelac MLS je na probi u Minhenu i vidjecemo sta ce bit za klupe je beton
bayern ako zeli neki ozbiljan uspjeh u evropi u slijedece 2-3 godine mora imati 4 napadaca koja su klasa(toni,klose,gomez,donovan) mora imati jos nekog pored riberya ko moze drzat igru(diego/arschavin) i mora nekog dovesti ko ce malo olaksati posao odbrane(tymoshcuk/toulalan)....
za to ce trebati da se izdovij nekih 70-80 miliona eura,bayern taj novac ima sad da li ce se bayernove "glave" odluciti da to tako i urade vidjet cemo

bayern ako zeli neki ozbiljan uspjeh u evropi u slijedece 2-3 godine mora imati 4 napadaca koja su klasa(toni,klose,gomez,donovan) mora imati jos nekog pored riberya ko moze drzat igru(diego/arschavin) i mora nekog dovesti ko ce malo olaksati posao odbrane(tymoshcuk/toulalan)....
za to ce trebati da se izdovij nekih 70-80 miliona eura,bayern taj novac ima sad da li ce se bayernove "glave" odluciti da to tako i urade vidjet cemo

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Hehe jeste čitalo o onoj prevari sa Red Bull Salzbourg-om ? haha enes zajeban 

U potpunosti se slazem sa tobom,samo tesko je povjerovati da ce Ulli i kompanija i ovaj put biti spremni da nesto vise riskiraju u vezi finansijskih ulaganja.Dosadasnja praksa je bila ne pretjerivati sa transferima(znaci minimalno ulagati u poredjenju sa ostalim evropskim velikanima) a cilj gotov uvijek sve moguce titule.Klub finansijski izuzetno dobro stoji,e sad ako hoce u sam vrh evropskog fudbala,zna se sta im je cinitibistrikboy je napisao/la:vidim niko ne pise pa cu ja Landon Donovan americki fudbaler godine i najbolji stijelac MLS je na probi u Minhenu i vidjecemo sta ce bit za klupe je beton![]()

Vom Jäger zum Gejagten
- bistrikboy
- Kontakt:
to je west ham uradio za teveza,pa ga "posudili" man utdboys_ama je napisao/la:Hehe jeste čitalo o onoj prevari sa Red Bull Salzbourg-om ? haha enes zajeban

nisam znao ovo za Donovana, dobar je igrac on, moze bit extra zamjena, a sto se tice ovih ostalih zelja znaci diego/tymoschuk/arshavin itd mislim da bayern nece tako lahko odrijesiti kesu, iako imaju para, zna se koliko su skrti. Ali bilo koji od ova 3 igraca bi bio veliko pojacanje. Moja zelja je Diegogeronimo je napisao/la:U potpunosti se slazem sa tobom,samo tesko je povjerovati da ce Ulli i kompanija i ovaj put biti spremni da nesto vise riskiraju u vezi finansijskih ulaganja.Dosadasnja praksa je bila ne pretjerivati sa transferima(znaci minimalno ulagati u poredjenju sa ostalim evropskim velikanima) a cilj gotov uvijek sve moguce titule.Klub finansijski izuzetno dobro stoji,e sad ako hoce u sam vrh evropskog fudbala,zna se sta im je cinitibistrikboy je napisao/la:vidim niko ne pise pa cu ja Landon Donovan americki fudbaler godine i najbolji stijelac MLS je na probi u Minhenu i vidjecemo sta ce bit za klupe je beton![]()
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Arshavin sve dalje od Reala
Iako su se prethodnih dana pojavile informacije da je Andrei Arshavin na pragu potpisivanja ugovora sa Realom iz Madrida, izgleda da od tog posla neće biti ništa.
Trener Reala Bernd Schuster, kojem se poslije poraza u Kupu kralja sve više drma klupa, izjavio je za španske medije da nije zainteresovan za napadača Zenita. Nakon povrede Ruuda van Nistelrooya u Realu su se dali u potragu za njegovom zamjenom, ali Schuster tvrdi da će to biti fudbaler sličnih karakteristika kao Holanđanin što Arshavin svakako nije.
Rus, međutim, ne treba da brine za svoju dalju sudbinu. Pored Zenita koji bi volio da zadrži Arshavina u svojim redovima, za usluge najvećeg otkrića prethodnog Europskog prvenstva zainteresovani su Tottenham, Manchester City, Barcelona i Bayern.
Iako su se prethodnih dana pojavile informacije da je Andrei Arshavin na pragu potpisivanja ugovora sa Realom iz Madrida, izgleda da od tog posla neće biti ništa.
Trener Reala Bernd Schuster, kojem se poslije poraza u Kupu kralja sve više drma klupa, izjavio je za španske medije da nije zainteresovan za napadača Zenita. Nakon povrede Ruuda van Nistelrooya u Realu su se dali u potragu za njegovom zamjenom, ali Schuster tvrdi da će to biti fudbaler sličnih karakteristika kao Holanđanin što Arshavin svakako nije.
Rus, međutim, ne treba da brine za svoju dalju sudbinu. Pored Zenita koji bi volio da zadrži Arshavina u svojim redovima, za usluge najvećeg otkrića prethodnog Europskog prvenstva zainteresovani su Tottenham, Manchester City, Barcelona i Bayern.
Arshavin ima 30 godina, sto je "puno". Mozda i ne bi bilo puno, da Zenit ne trazi nenormalne svote novca. Znaci, do 15. mil eura, ni centa vise. Ako ne zele, ne moraju, nije Arsavin jedini igrac na ovom svijetu kojeg bi mogli uzeti 

- bistrikboy
- Kontakt:
ARSCHAVIN IMA 27 GODribery je napisao/la:Arshavin ima 30 godina, sto je "puno". Mozda i ne bi bilo puno, da Zenit ne trazi nenormalne svote novca. Znaci, do 15. mil eura, ni centa vise. Ako ne zele, ne moraju, nije Arsavin jedini igrac na ovom svijetu kojeg bi mogli uzeti
zato ja kazem Diegoribery je napisao/la:Arshavin ima 30 godina, sto je "puno". Mozda i ne bi bilo puno, da Zenit ne trazi nenormalne svote novca. Znaci, do 15. mil eura, ni centa vise. Ako ne zele, ne moraju, nije Arsavin jedini igrac na ovom svijetu kojeg bi mogli uzeti

Bilo bi odlicno kad bih FCB doveo igraca poput Tymoschuka(Da mjenja odlicnog Ze Roberta) to je igrac koji se bori kao lav trci svih 90 minuta,a isto tako daje odlicne lopte suigracima...I po meni ovaj transfer je vrlo moguc...
Sto se tice Donovana takodzer radi se o vrlo kvalitetnom igracu koji je prodoran i brz,ima 26 godina i nebi bio los izbor kao jocker igrac sa klupe...
Procitao sam danas da Milan hoce da osvjezi svoju odbranu mladim igracima i da hoce da dovedu Brenu,ugovor je da ga Bayern pozajmi njima i pravo na otkup...Breno se nije bas pokazao u Bayernu ali on ima tek 18 godina tako da njegovo vrijeme tek dolazi...
Sto se tice Arshavina, nakon svih onih spekulacija o prelasku u Real su propali, ali tu su se ukljucili drugi klubovi : Totenham(predsjednik je rekao da nece kupovati nista u zimskom prelaznom roku,zbog vrlo slabih igara i vec su dovoljno novca potrosili na pojacanja,tako da mislim da nece otici u Totenham) Manchester City (koji je ove sezone pun para tako da bi bilo vrlo moguce da tamo ode...) Barcelona (Oni imaju predobru sredinu, tako da neznam jel bas dobra solucija) i FCB (Bilo bi odlicno da nam dodze igrac kao sto je Franck Ribery bili bi odlicni na obadvije strane,ali kao sto svi znamo bayern slabo trosi pare a zelio bih da budu u vrhu, a Zenit trazi veliku svotu...)
Neznam sta je sa Podolskiem sad se govori da ce ici sad da ostaje ako ode obavezno treba dovesti Gomez/a a kako bi nam odlicno dosao Huntelar al nista od toga
Sto se tice kapitena Bayerna Van Bomela on meni nikad nije bio drag neka ide, ali onda koce ga mjenjati ? Neko je naveo Diega ja kako sam cuo Diego nece vise da igra u Bundes Ligi...
Sto se tice naseg golmana veoma je losh, svi znamo da je mlad ali opet ako zelimo nesto postici u Ligi prvaka (kakve golove prima od slabih timova u BL a da ne pricam o LP)moramo pod hitno novog golmana uzeti !
Van buyten slabo se pokazao... Ze Robertu zelim sve najbolje svaka mu cast za sve sto je pruzio u Bayernu...
Sto se tice Donovana takodzer radi se o vrlo kvalitetnom igracu koji je prodoran i brz,ima 26 godina i nebi bio los izbor kao jocker igrac sa klupe...
Procitao sam danas da Milan hoce da osvjezi svoju odbranu mladim igracima i da hoce da dovedu Brenu,ugovor je da ga Bayern pozajmi njima i pravo na otkup...Breno se nije bas pokazao u Bayernu ali on ima tek 18 godina tako da njegovo vrijeme tek dolazi...
Sto se tice Arshavina, nakon svih onih spekulacija o prelasku u Real su propali, ali tu su se ukljucili drugi klubovi : Totenham(predsjednik je rekao da nece kupovati nista u zimskom prelaznom roku,zbog vrlo slabih igara i vec su dovoljno novca potrosili na pojacanja,tako da mislim da nece otici u Totenham) Manchester City (koji je ove sezone pun para tako da bi bilo vrlo moguce da tamo ode...) Barcelona (Oni imaju predobru sredinu, tako da neznam jel bas dobra solucija) i FCB (Bilo bi odlicno da nam dodze igrac kao sto je Franck Ribery bili bi odlicni na obadvije strane,ali kao sto svi znamo bayern slabo trosi pare a zelio bih da budu u vrhu, a Zenit trazi veliku svotu...)
Neznam sta je sa Podolskiem sad se govori da ce ici sad da ostaje ako ode obavezno treba dovesti Gomez/a a kako bi nam odlicno dosao Huntelar al nista od toga

Sto se tice kapitena Bayerna Van Bomela on meni nikad nije bio drag neka ide, ali onda koce ga mjenjati ? Neko je naveo Diega ja kako sam cuo Diego nece vise da igra u Bundes Ligi...
Sto se tice naseg golmana veoma je losh, svi znamo da je mlad ali opet ako zelimo nesto postici u Ligi prvaka (kakve golove prima od slabih timova u BL a da ne pricam o LP)moramo pod hitno novog golmana uzeti !
Van buyten slabo se pokazao... Ze Robertu zelim sve najbolje svaka mu cast za sve sto je pruzio u Bayernu...
- bistrikboy
- Kontakt:
za rensinga je receno da mu je ova sezona ispit ako ga ne polozi zdravo 

pa nek se ne uci na leđima bayerna nije to klub za ispitivanje golmana.bistrikboy je napisao/la:za rensinga je receno da mu je ova sezona ispit ako ga ne polozi zdravo
- bistrikboy
- Kontakt:
svakako da nije nit se on uci on je relativno dobar golman na njemu je da pokaze ove godine jel za bayernKRALJ je napisao/la:pa nek se ne uci na leđima bayerna nije to klub za ispitivanje golmana.bistrikboy je napisao/la:za rensinga je receno da mu je ova sezona ispit ako ga ne polozi zdravo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.