Ma to je to, limitiran igrač uvijek bio, uvijek će i bit. Umjesto da fino Girouda doda hoće da ispadne heroj. SAF bi mu za ovo glavo odvrno ali kod nas mu se nista nece ni spomenuti.Profesor je napisao/la:Lolcott hoce 100k sedmicno a zayebe skoro pa cistu sansu u izdihljajima utakmice.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Joj onaj Giroud je panjina.. Barem sto sam ga ja gledao u par tekmi EPL i ovo danas prije gola walcotta.
Covjek hoce grumen zemlje da lobuje preko golmana..
Vidim dao je gol.. Valjda je bio bolji malo u nastavku
Covjek hoce grumen zemlje da lobuje preko golmana..
Vidim dao je gol.. Valjda je bio bolji malo u nastavku
-
- Kontakt:
Samo da kazem da je i Cazorla vec neko vrijeme obicna kanta, koja nista ne radi korisno, ova greska je samo dokaz toga a Walnut je idiot, imao je u zadnjoj minuti odlicnu sansi i promasio je.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
bezveze krivite Walcotta za sve.
šteta što ne dade gol na kraju al et.
Loši smo jednostavno. Nema pritiska al nikako. Čovječe kako retardirana igra.
al za sve je Wenger kriv. imo je on Aršavina na klupi koji je sve bolji, mogo je on napravit neku prevagu. Al neka čovjek vršti taktičke izmjene u 90. minut, čuva rezultat
@arnelinho, definitivno giroud se najviše trudio. Onakav uvijek ima mjesta da igra. Ovi panjevi ostali, mrš svi napolje
šteta što ne dade gol na kraju al et.
Loši smo jednostavno. Nema pritiska al nikako. Čovječe kako retardirana igra.
al za sve je Wenger kriv. imo je on Aršavina na klupi koji je sve bolji, mogo je on napravit neku prevagu. Al neka čovjek vršti taktičke izmjene u 90. minut, čuva rezultat

@arnelinho, definitivno giroud se najviše trudio. Onakav uvijek ima mjesta da igra. Ovi panjevi ostali, mrš svi napolje
Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 06 nov 2012, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.
Schalke je bolja ekipa od vas i nemoj te si mazat oci time da niste u formi ili ti slicno,i veceras ste trebali izgubit,bez provokacija..zivjeli 

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- vedofeelgood
- Kontakt:
Kako je Walcott bio medju najboljim sviju ti eto
Sve sto je pokusao upropastio je, ama bas sve, al eto za promjenu neku barem je pokusao nesto

@ van gall slazem se s tobom

Sve sto je pokusao upropastio je, ama bas sve, al eto za promjenu neku barem je pokusao nesto

@ van gall slazem se s tobom
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
- Marsal
- Kontakt:
Dobro u top formi smo i Schalke je 10 puta bolja ekipa iako oni nisu ni u formi čak. Zadovoljan sad?van gall je napisao/la:Schalke je bolja ekipa od vas i nemoj te si mazat oci time da niste u formi ili ti slicno,i veceras ste trebali izgubit,bez provokacija..zivjeli
-
- Kontakt:
Niko nije bolji od nas.van gall je napisao/la:Schalke je bolja ekipa od vas i nemoj te si mazat oci time da niste u formi ili ti slicno,i veceras ste trebali izgubit,bez provokacija..zivjeli
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
ma realno daleko smo mi miljama od trofeja, čak ni onaj nas scouting nije ko što je prije bio, jer odavno mi nismo doveli zvjerku igrača, koji bi stvari postavio na svoja mjesta, na ovom tržištu se može dovesti dobrih igrača za normalne pare, al je wenger taj filing odavno izgubio
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
I vi za ozbiljno uzimate forumaša, koji ne zna ni ime bivšeg trenera Bavaraca napisat.
Schalke ni u najmokrijim snovima nije u rangu Arsenala, isto k'o što Bilbao nije u rangu Uniteda ili Arsenal u rangu Reala ili Barcelone (da ne bude ako nije crno jest bijelo
).
Biće bolje, ova utakmica nagovještava bolje dane. Arsenal je napravio više šansi u ovoj utakmici nego u tri zadnje zajedno.

Schalke ni u najmokrijim snovima nije u rangu Arsenala, isto k'o što Bilbao nije u rangu Uniteda ili Arsenal u rangu Reala ili Barcelone (da ne bude ako nije crno jest bijelo

Biće bolje, ova utakmica nagovještava bolje dane. Arsenal je napravio više šansi u ovoj utakmici nego u tri zadnje zajedno.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
A sada lijepo procitas ovo sto pise ispod moje slikice za moj nickArnelinho je napisao/la:I vi za ozbiljno uzimate forumaša, koji ne zna ni ime bivšeg trenera Bavaraca napisat.![]()
Schalke ni u najmokrijim snovima nije u rangu Arsenala, isto k'o što Bilbao nije u rangu Uniteda ili Arsenal u rangu Reala ili Barcelone (da ne bude ako nije crno jest bijelo).

A tjesi se ti tjesi,dosli ste do toga da vas sredina terena svake ekipe nadigra..to je samo cinjenica..ne provociram uopste al ovdje je zabranje izneti misljenje,,,,imas pozz

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
Mah meni najviše fali Gibbo naš, legenda
. I odbrana i napad bolje djeluju deset put sa tim momkom, nego ovako.
Manone ovakav slobodno nek ostane na golu.
Ox I gervias da se vrate i diaby i rosicky. Hebemu mater pa mora nekog ić, ako ove rahlje ne ide ništa. Izmijenit komplet sredinu ako treba
@van gall Arsenal ima rezervnu sredinu bolju od šalkeove

Manone ovakav slobodno nek ostane na golu.
Ox I gervias da se vrate i diaby i rosicky. Hebemu mater pa mora nekog ić, ako ove rahlje ne ide ništa. Izmijenit komplet sredinu ako treba

@van gall Arsenal ima rezervnu sredinu bolju od šalkeove
Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 06 nov 2012, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.
Schalke nije vas rangArnelinho je napisao/la:I vi za ozbiljno uzimate forumaša, koji ne zna ni ime bivšeg trenera Bavaraca napisat.![]()
Schalke ni u najmokrijim snovima nije u rangu Arsenala, isto k'o što Bilbao nije u rangu Uniteda ili Arsenal u rangu Reala ili Barcelone (da ne bude ako nije crno jest bijelo).

Ciji ste vi rang ? Barce , Reala , Bayerna ?

Slazem se da niste rang Schalkea , vi ste rang ispod njega.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
A izvini, ko je VAN GALL?van gall je napisao/la:A sada lijepo procitas ovo sto pise ispod moje slikice za moj nickArnelinho je napisao/la:I vi za ozbiljno uzimate forumaša, koji ne zna ni ime bivšeg trenera Bavaraca napisat.![]()
Biće bolje, ova utakmica nagovještava bolje dane. Arsenal je napravio više šansi u ovoj utakmici nego u tri zadnje zajedno.![]()
![]()
![]()
![]()
A tjesi se ti tjesi,dosli ste do toga da vas sredina terena svake ekipe nadigra..to je samo cinjenica..ne provociram uopste al ovdje je zabranje izneti misljenje,,,,imas pozz
Mozda si mislio na nekog ko se zove VAN GAAL ili ipak postoji neko ko se zove VAN GALL?
Mogo' bi ti **** u skokovima drug sa tim provokacijama?
- frankqqqqq
- Kontakt:

Pa Giroud sine, kud ćeš ranije to radit

Ovo nije decko provokacija , ovo je argument.Cuj Schalke nije rang ArsenalaAA23 je napisao/la:Mogo' bi ti **** u skokovima drug sa tim provokacijama?

Ciji su oni rang ? Evertona ? newcastla ?
Pa ljudi su bolja ekipa , jaca ekipa , imaju bolje individualce.Ne igraju vise Henry i Bergkamp u Arsenalu , davno su oni svoje prosvirali ...
Johnny b, how much there is to see
- arsengunner
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Ko odgovori na post Johny zatucaniji je od njega.
pa ti stvarno nisi normalanJohny je napisao/la:Ovo nije decko provokacija , ovo je argument.Cuj Schalke nije rang ArsenalaAA23 je napisao/la:Mogo' bi ti **** u skokovima drug sa tim provokacijama?![]()
Ciji su oni rang ? Evertona ? newcastla ?
Pa ljudi su bolja ekipa , jaca ekipa , imaju bolje individualce.Ne igraju vise Henry i Bergkamp u Arsenalu , davno su oni svoje prosvirali ...
Vođa zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.