Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- vedofeelgood
- Kontakt:
Re: Arsenal
Imal kad izmjene u zivotu Arsene
?

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
- Ekonomista
- Kontakt:
- frankqqqqq
- Kontakt:
Toliko o najboljoj odbrani PL-a
Kako očajno igramo. Ovdje treba svježe krvi i to podhitno. Ne dovede li Wenger nekog u Januaru ide 8 sezona bez trofeja.

- TheVerminator
- Kontakt:
Eh yebi ga. Fkt poslije onako finog starta ovako završiti utakmicu...
Zamolio bih nekog da mi pošalje link za download utakmice na PP, kad bude, nisam mogao gledati 2. poluvrijeme..
Ima rješenje i za Vermaelena. Jogunčić

Zamolio bih nekog da mi pošalje link za download utakmice na PP, kad bude, nisam mogao gledati 2. poluvrijeme..
Ima rješenje i za Vermaelena. Jogunčić

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Ma i oni su trebali penal dobiti, s druge strane te dvije situacije, tj. prekid igre i ofsajd, al' eto, nije to izgovor.
Meni je ovo djelovalo obećavajuće. Puno više stvorenih lijepih prilika nego u zadnjih par utakmica. Nije odlično, ne d'o bog da jeste, al' je obećavajuće, ima naznaka povratka forme.
Loše je što su izjednačili, al' i to je fudbal.
I btw. Huntelaru izgleda treba približno isti broj prilika kao Giroudu da iskoristi jednu.
Dam mu marku k'o bude 100% iskorištav'o dobre prilike. 
Meni je ovo djelovalo obećavajuće. Puno više stvorenih lijepih prilika nego u zadnjih par utakmica. Nije odlično, ne d'o bog da jeste, al' je obećavajuće, ima naznaka povratka forme.
Loše je što su izjednačili, al' i to je fudbal.
I btw. Huntelaru izgleda treba približno isti broj prilika kao Giroudu da iskoristi jednu.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
ne može se krivit jedan čovjek, kolko čitava ekipa nije da ne valja, nego im se ne igra. ko mrtvaci na terenu. Ja od kako pamtim Arsenal oni su držali sredinu terena. Što je žalosno ovaj tim ima itekako kvaliteta za sve to, a ništa. Ko da ih nema na terenu. Prepuste sve konce protivniku, i nadaju se da neće primit gol. E ****!Ekonomista je napisao/la:Prodati Vermalena za 3 miliona,dovesti Savica iz Fiorentice,bio bi bolji.
Vođa zna.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Sta sam ja rekao ?nedim1993 je napisao/la:Nemaš ti Wengeru pojma. Iza ovih ću riječi stajat do daljnjeg. Eto.

Odron od ekipe eto sta smo. Situacija bi se trebala popraviti onda kada pocnu dolaziti provjereni igraci i igraci koji su tipa JACK WILSHERE(najbolji na terenu veceras) i kada takvi igraci budu nosili dres ovog kluba, mi cemo moci govoriti o nekim buducim uspjesima. Do tada, patnja, tuga, jad i cemer.
Drugo poluvrijeme - golman Šalkea nije lopte kako treba dotakao

Arsene Wenger
Arsene Wenger
- Marsal
- Kontakt:
Sad ćemo morati dobit Olympiakos na strani
a oni nam baš i ne leže i Monpelje kod kući, mada realno svejedno mi je više hoćemo li proci grupu, prije sam za to navijao samo zbog finansijskog kolača a kako smo već puni para i ne treba nam da prođemo dalje. Zapravo bolje da ne prođemo dalje, oni bankari će imat manje da sebi razdijele sjeme im se zatrlo.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Ekonomista
- Kontakt:
Vermalen i Koscienly su ove sezone qrac.Nasa odbrana se svodi na jedno ime.Mertesacker.nedim1993 je napisao/la:ne može se krivit jedan čovjek, kolko čitava ekipa nije da ne valja, nego im se ne igra. ko mrtvaci na terenu. Ja od kako pamtim Arsenal oni su držali sredinu terena. Što je žalosno ovaj tim ima itekako kvaliteta za sve to, a ništa. Ko da ih nema na terenu. Prepuste sve konce protivniku, i nadaju se da neće primit gol. E ****!Ekonomista je napisao/la:Prodati Vermalena za 3 miliona,dovesti Savica iz Fiorentice,bio bi bolji.
Bordo bijeli!
-
- Kontakt:
Shebao nas je retardirani gol primljen krajem prvog poluvremena, mislim da je kloc Walnut umjesto da izbije loptu ili nesto odigra krenuo u svoj cuveni dribling sa okretom i izgubio loptu i naravno pao te u nastavku primamo gol. Da tu nismo primili gol sigurno bi dobili mec...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Pajo, izvini al najmanje se Theo ima krivit u ovom porazu. Ako išta igrao je bolje nego što li to ostali rade. Nama treba zadnji vezni, Capoue, Isco/Belhanda vezni red i nekog napadača dovesti. Neka nam je Bog na pomoći, al mislim da ćemo EL igrati ove sezone. Živi bili pa vidjeli.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Je l' moguće da je u pitanju Cazorla? Sad gledam "mini pregled" na Areni, pa mi se na prvu učinilo da je Cazorla izgubio loptu kod tog prvog gola koji je uništio ekipu Arsenala.
Nisam gledao utakmicu, al' ovako bacih pogled na statistiku i haman su Plavci bili bolji.
Nisam gledao utakmicu, al' ovako bacih pogled na statistiku i haman su Plavci bili bolji.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
Ma sad cekamo Monpelje,dignemo 3 boda, i navijamo za Schalke da dobije Olimpiyacos da obezbjedimo prolaz,pa onda zadnje kolo cekat svoju sansu za prvo mjesto,a kako sad stvari stoje bilo bi bolje zavrsit 2.,jer svi ovi velikani izuzev Barce su 2. !
- Marsal
- Kontakt:
Je, je. Cazorla je.Monolog je napisao/la:Je l' moguće da je u pitanju Cazorla? Sad gledam "mini pregled" na Areni, pa mi se na prvu učinilo da je Cazorla izgubio loptu kod tog prvog gola koji je uništio ekipu Arsenala.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Shalke je isto tako sj@bao prvi gol Arsenala (nesretno primljen).
Mislim da je ovo dobar rezultat, bod kod Shalkea. Nisam ni ocekivao vise. Nemam ni od koga.
Mislim da je ovo dobar rezultat, bod kod Shalkea. Nisam ni ocekivao vise. Nemam ni od koga.
- vedofeelgood
- Kontakt:
@Monolože Jeste, Santi je u pitanju, al vala njemu halalim pa nek ga je i sam sebi dao cisto onako
I jesu bili bolji, tokom cijelog meča i dok smo mi vodili bili su bolji, da su pobjedili ne bi bilo nezasluzeno, ovako mi se trebamo nabijati nogom u guzicu sa ovim bodom
@SamoZeljo
Potpis i +1

@SamoZeljo
Potpis i +1

Arsene Wenger
Arsene Wenger
Pa nije Wallcot kriv sto je Cazorla izgubio loptu.BigBigBang je napisao/la:Shebao nas je retardirani gol primljen krajem prvog poluvremena, mislim da je kloc Walnut umjesto da izbije loptu ili nesto odigra krenuo u svoj cuveni dribling sa okretom i izgubio loptu i naravno pao te u nastavku primamo gol. Da tu nismo primili gol sigurno bi dobili mec...

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Lolcott hoce 100k sedmicno a zayebe skoro pa cistu sansu u izdihljajima utakmice.
Jeste, moguće je.Monolog je napisao/la:Je l' moguće da je u pitanju Cazorla? Sad gledam "mini pregled" na Areni, pa mi se na prvu učinilo da je Cazorla izgubio loptu kod tog prvog gola koji je uništio ekipu Arsenala.
////
I onda kad mi neko počne govoriti kako je Cazorla ispred Wilshera. Jacky se ubija na onoj poziciji centralnog veznog, on treba ići naprijed. Cazorla, kad ga je već Arsene kupio, na klupu. I da čeka kad će se Wilshere umoriti.
@Vedo Najbolji danas su bili Manonne, Per, Walcott i Giroud, pa čak je i Podolski odigr'o finu tekmu, ono iznad današnjeg prosjeka ekipe.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.