Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

redarmy0
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la redarmy0 » 06 nov 2012, 09:18

http://666kb.com/i/c7yqid9r69d07qgbj.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

BIHsport
Kontakt:

Post Postao/la BIHsport » 06 nov 2012, 11:48

Upravu su 100%!
Kod nasi mladi reprezentacija igraju samo oni iz losi klubova da bih se prodali. A igraci iz velikih klubova nisu nam interesantni posto nemoze selektor da trazi lovu za njih.

Citiram Toni Karačića selektora u 19 kad je rekao zasto nece zvati igrace kao sto su Hajdurovic (Arsenal), Kodro (real Sociadad), Atajic (Celtic).
"Oni nisu dosli na treninge sto su se obavljali u Medjugorju i neznam za njihovu kvalitet"!

Sto je zaboravio reci jeste da su im je pozivnica poslana 2 dana prije okupljanja. A za 2 treninga da mu dodju po svom trosku igraci iz Velike Britanije i Spanije. Ozbiljni klubovi naravno nisu pustili svoje igrace, a to je "gospodin" Karačića i znao.
Karačiću sigurna lova dolazila iz Zagreba gdje je imao 5 igraca a i iz Kozare gdje je imao 3 igraca.... Svi provjerene nove "zvjezda".....
I krv svoju za Bosnu moju!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 06 nov 2012, 15:35

evo na izvoru mozete postaviti pitanje Ademu Ljajicu.Ja sam postavio vec 3 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: PS izvinjavam se modovima na mozda off topicu.ali nisam znao gdje da drugo postavim pa...
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 nov 2012, 17:36

BIHsport je napisao/la:
Upravu su 100%!
Kod nasi mladi reprezentacija igraju samo oni iz losi klubova da bih se prodali. A igraci iz velikih klubova nisu nam interesantni posto nemoze selektor da trazi lovu za njih.

Citiram Toni Karačića selektora u 19 kad je rekao zasto nece zvati igrace kao sto su Hajdurovic (Arsenal), Kodro (real Sociadad), Atajic (Celtic).
"Oni nisu dosli na treninge sto su se obavljali u Medjugorju i neznam za njihovu kvalitet"!

Sto je zaboravio reci jeste da su im je pozivnica poslana 2 dana prije okupljanja. A za 2 treninga da mu dodju po svom trosku igraci iz Velike Britanije i Spanije. Ozbiljni klubovi naravno nisu pustili svoje igrace, a to je "gospodin" Karačića i znao.
Karačiću sigurna lova dolazila iz Zagreba gdje je imao 5 igraca a i iz Kozare gdje je imao 3 igraca.... Svi provjerene nove "zvjezda".....
Kontraverznijeg posta odavno ne procita.U par navrata sam sebe pobi i onda k'o pravi kazes u pravu su.
Jesu ali u......
Da bi se igrac odazvao potreban je prije svega poziv,to je i budali jasno.Drugo to na dva dana prije okupljanja,trebalo bi se znati da postoje nekad i naknadni pozivi,zbog povrede drugog igraca ili bilo cega drugog.
Uostalom i po uefinom i fifinom zakonom poziv itekako dva dana prije okupljanja vrijedi i validan je.
Drugo igraju samo oni losi,jest zato sto dobri na sve nacine izbjegavaju BIH zbog hiljadu i jednog razloga.
U slucaju da se BIH jedina plasira na svjetsko prvenstvo,tek ce onda nekim pojedincima doci iz guzice u glavu.
Ali iskreno receno nakon takvih ofirnih ponasanja drazi su mi i ovi igraci sto igraju za BIH repku a non stop ih neki kritikuju,samo iz razloga sto nije u velikom klubu,ili ne dolazi iz kluba za koje kriticari navijaju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BIHsport
Kontakt:

Post Postao/la BIHsport » 06 nov 2012, 18:33

harishp je napisao/la:
BIHsport je napisao/la:
Upravu su 100%!

Kontraverznijeg posta odavno ne procita.U par navrata sam sebe pobi i onda k'o pravi kazes u pravu su.
Jesu ali u......
Da bi se igrac odazvao potreban je prije svega poziv,to je i budali jasno.Drugo to na dva dana prije okupljanja,trebalo bi se znati da postoje nekad i naknadni pozivi,zbog povrede drugog igraca ili bilo cega drugog.
Uostalom i po uefinom i fifinom zakonom poziv itekako dva dana prije okupljanja vrijedi i validan je.
Drugo igraju samo oni losi,jest zato sto dobri na sve nacine izbjegavaju BIH zbog hiljadu i jednog razloga.
U slucaju da se BIH jedina plasira na svjetsko prvenstvo,tek ce onda nekim pojedincima doci iz guzice u glavu.
Ali iskreno receno nakon takvih ofirnih ponasanja drazi su mi i ovi igraci sto igraju za BIH repku a non stop ih neki kritikuju,samo iz razloga sto nije u velikom klubu,ili ne dolazi iz kluba za koje kriticari navijaju.
Interesantno mi je sto ti dobro razumijes materni jezik!
A jos interesantnije mi je, sta ti nisi skontao kad kazes da sam sebi pobi.
Ti koi tako naucan o Fifinim pravilima mozda isto znas da imaju datumi koje fifa postavi! Dali si upucen da taj poziv je poslan van fifinog termina!? Sta trebaju momci da urade, jedan od njih je rekao novinaru u Sportin.ba da je sav sebe bio kad je od voljene zemlje dobio poziv ali da ga klub nije pustio zbog termina i sto se sjecam da je rekao da se nada da ce dobiti poziv kad svi ostali igraju. Na pitanje novinara bili se odazvao on mu je odgovorio naravno da bi!
Ali tad je tvoj idol nacije a moj papak Karačić izjavijo da nezna kvalitetu tih igraca. Oni igraju u tim klubovima samo zato sto su podplatili!?

Taj ko staje iza ovih ljudi kao tvoj idol ocito nije u sportu bio ikada, ili je babin sin pa se nasao prozvanim.

Jos jedno, vi svi koi spominjete dijasporu kao strance, vi ste gori od cetnika! Cuj mi i oni....
I krv svoju za Bosnu moju!

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 06 nov 2012, 22:45

Kakav gol Atajica :shock:

[youtube][/youtube]
he is the leading goalscorer in the scottish u-20 league for celtic, he will probably make his debut for Celtics first team soon.
- neki iz BigSoccer

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 07 nov 2012, 00:14

Odgledah sinoć utakmicu Slaska, prvaka Poljske, i vidjeh da im igra Amir Spahić, nije u srodstvu s Emirom. Veoma dobar lijevi bek, ono što nama fali, jel postoji mogućnost da igra za BiH?
Čelik Zenica 1945

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 07 nov 2012, 00:18

Nimla_RZ je napisao/la:Odgledah sinoć utakmicu Slaska, prvaka Poljske, i vidjeh da im igra Amir Spahić, nije u srodstvu s Emirom. Veoma dobar lijevi bek, ono što nama fali, jel postoji mogućnost da igra za BiH?
ma kakav amir spahic!? pa nije reprezentacija deponija za propale igrace. :roll:

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 07 nov 2012, 00:22

Sakuragi je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:Odgledah sinoć utakmicu Slaska, prvaka Poljske, i vidjeh da im igra Amir Spahić, nije u srodstvu s Emirom. Veoma dobar lijevi bek, ono što nama fali, jel postoji mogućnost da igra za BiH?
ma kakav amir spahic!? pa nije reprezentacija deponija za propale igrace. :roll:
Znam da je igr'o za Želju prije neku godinu, a trenutno igrač prvaka Poljske, i to igra poziciju koja nama najviše škripi. Zašto ne probati, pogotovo u nekoj prijateljskoj...
Čelik Zenica 1945

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 nov 2012, 00:25

Ma tanak je ovaj Amir Spahic.Igra u 29 godini u Poljskoj,a nerijetko je i rezerva.Sad na lijevom boku imamo Salihovica,Lulica,a moze i Zukanovic tako da nije bas taj toliko ni potreban :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 nov 2012, 00:39

redarmy0 je napisao/la:Kakav gol Atajica :shock:

[youtube][/youtube]
he is the leading goalscorer in the scottish u-20 league for celtic, he will probably make his debut for Celtics first team soon.
- neki iz BigSoccer
:o :shock: jao golčine
DRUG NEBI TI PUNCA

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 07 nov 2012, 00:39

Nije los, ali radije bi pozvao Kvesica ili Kolasinca za tu poziciju.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 nov 2012, 00:52

Mislim da Kvesic ima veoma jak fizicki potencijal, steta sto nije u jacoj ligi, gdje bi se mogao dalje razvijati. Vidjecemo dali ce se Kolasinac odazvati, on je ustvari vise kandidat za A repku. Dovoljno je pratiti champions league, da se spozna u kakvom klubu, sa koliko malo godina i na kakvoj odgovornoj poziciji stasava. A on je allrounder, moze stopera, lijevi bek i DM.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 nov 2012, 01:16

Principatus je napisao/la:Mislim da Kvesic ima veoma jak fizicki potencijal, steta sto nije u jacoj ligi, gdje bi se mogao dalje razvijati. Vidjecemo dali ce se Kolasinac odazvati, on je ustvari vise kandidat za A repku. Dovoljno je pratiti champions league, da se spozna u kakvom klubu, sa koliko malo godina i na kakvoj odgovornoj poziciji stasava. A on je allrounder, moze stopera, lijevi bek i DM.
Evo glava da su pozvali Kolasinca bez ikakvog kontakta prije toga. Mozda se odazove, mozda ne. Kako god, Jagodic je postupio kao amater u odnosu na Halilovica i Kolasinca (ako je ono sto je rekao Sead istina). Nije mi ni jasno kako bi Kolasinac vec imao nas pasos.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 nov 2012, 18:21

ma pozvali Kolasinca smao da skinu pritisak javnosti sa nogometnog saveza,kad se momak ne odazove bice ko ga j.be al meni je dosadilo vise tako otpisivati igrace bez jednog ozbiljnog pristupa i tretmana,mislim da pritisak treba biti na savezu od medija i navijaca da se vise povede racuna o igracima koji igraju u inostranstvu..

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 07 nov 2012, 21:44

Bahrudin Atajic took his goal tally for the season to seven last night with a well taken hat-trick against Dundee United.

Either side of a penalty the 19-year-old cracked home the opener from 15 yards out before steering a well placed header into the net to complete a hat-trick.

Atajic was born in Sweden to Bosnian parents with Celtic spotting him playing for Malmo.

Towards the end of last season it looked likely that he would be moving on from Celtic with opportunities limited due to the form of Tony Watt with Liam Gormley and James Alabi as back up strikers.

When strikers get pushed back into midfield it’s usually means that they can no longer be trusted to find the net but by dropping a little deeper Atajic has developed a new edge to his game.

His quick feet and vision provide a great focus for his team-mates with John Kennedy delighted by the way his game has developed this season.

“It was three good goals from Bahridin and he’s in a rich vein of form,” Kennedy admitted. “He’s been on fire this season with goals.

“We knew that he had the ability but he was frustrated last season. It didn’t quite click for him but he’s hit the ground running this season from the first game that he’s played.

“He’s had a real variety of goals and it’s great to have a striker with hunger to hit the net. He has the ability and needs to continue his form.

“The manager has shown that if the young players do well he’ll bring them in when the time is right.

“Whether they are in the squad or getting on in games the manager has been really good with the young ones. He comes and watches the games when he can.”
mozda uskoro debituje za prvi tim celtica..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 nov 2012, 17:18

Evo po ko zna koji put Hadžić završava papire, sada bi to trebalo da bude gotovo do kraja decembra. :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 08 nov 2012, 17:58

zizu1991 je napisao/la:Evo po ko zna koji put Hadžić završava papire, sada bi to trebalo da bude gotovo do kraja decembra. :mrgreen:
gdje si procitao zizu? :mrgreen:

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 08 nov 2012, 18:40

neki krajiski portal

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 nov 2012, 21:46

Da, upravu je @Zekoo, bis.c.a.ni. net, tako nekako :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: edvaE2, kakarut i 32 gosta.