Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

adnan_nanda
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la adnan_nanda » 18 okt 2009, 12:10

amadeus21 je napisao/la:0-0... nisam gledo,i ne znam sta se desavalo, al ne mogu reci da nisam zadovoljan bodom u ovoj utakmici... ;)
gledao sam ja i nisam zadovoljan bodom,oni su imali vise loptu u svom posjedu i nista vise,mi smo imali bolje prilike i oni mogu biti sretni sto su izvukli bod.Ali igrom sam zadovoljan i prezadovoljan,igrali smo bez klasicnog napadaca a tu ulogu je preuzeo Mata kome to nije prirodna pozicija.Silvu nebi mjenjao za bilo kojeg igraca svijeta i ovo stvarno mislim.Pablo Hernandez odlican takodje.Optimistican sam sto se tice nastavka lige.

AMUNT
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 18 okt 2009, 12:15

Jooj shto me nerviraju ovi iz Valencie, hebu Zigu ko majmuna nekog! :evil: Lik kad god igra redovno trpa(kako za Valenciu, tako i za Srbiju), a oni nesto pametuju... :x Ako mu ne daju da igra, nek ga lijepo puste negdje u Englesaku, pa da igra ko covjek... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 18 okt 2009, 12:19

Jucer su svi ocekivali da ce igrat Ziga od pocetka jer ni Villa nije igrao ali et trener se odlucio za drugaciju taktiku,ili da nije slucajno bio umoran posle utakmica kvalifikacija jer ubacio bi ga bar pred kraj utakmice kad je uveo onog Mikua koji realno veze nema.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 okt 2009, 12:21

marconato je napisao/la:Jooj shto me nerviraju ovi iz Valencie, hebu Zigu ko majmuna nekog! :evil: Lik kad god igra redovno trpa(kako za Valenciu, tako i za Srbiju), a oni nesto pametuju... :x Ako mu ne daju da igra, nek ga lijepo puste negdje u Englesaku, pa da igra ko covjek... ;)
Glavni razlog zato sto Emeri nije uveo Zigica je zbog toga sto je on htio brzi fudbal,a realno to sa Zigicem nije mogao.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 18 okt 2009, 12:23

ma upropastavaju extra napadaca, a ovaj umjesto da ode pola ga engleske lige zeli on se zabio na klupi i ljepo mu :D sto se tice tekme ne pamtim losiju da su odigrali ova dva tima !
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 okt 2009, 12:26

CRNI_SA je napisao/la:ma upropastavaju extra napadaca, a ovaj umjesto da ode pola ga engleske lige zeli on se zabio na klupi i ljepo mu :D sto se tice tekme ne pamtim losiju da su odigrali ova dva tima !
Utakmica je bila extra,pravi derbi.Mnogo vise sansi za Valenciu,ali eto nijesu ih iskoristili...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 18 okt 2009, 12:29

Nail for Real je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:ma upropastavaju extra napadaca, a ovaj umjesto da ode pola ga engleske lige zeli on se zabio na klupi i ljepo mu :D sto se tice tekme ne pamtim losiju da su odigrali ova dva tima !
Utakmica je bila extra,pravi derbi.Mnogo vise sansi za Valenciu,ali eto nijesu ih iskoristili...
sta si ti gleda :shock: o mnogo vise sansi za valenciu ? D barca bolja u drugom , valencia u prvom i nije bilo puno prilika mislim 2-3 prave :? e za obje ekipe :geek:
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 okt 2009, 12:32

CRNI_SA je napisao/la:
sta si ti gleda :shock: o mnogo vise sansi za valenciu ? D barca bolja u drugom , valencia u prvom i nije bilo puno prilika mislim 2-3 prave :? e za obje ekipe :geek:
Barca kruzila samo,par udaraca i to je to.Pa dovoljno ti govori podatak da je Pablo imao 100% sansu u 20 sek.A Valencia je igrala fantastisno,zatvarala se ,onda iz kontri prijetila...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 18 okt 2009, 12:45

marconato je napisao/la:Jooj shto me nerviraju ovi iz Valencie, hebu Zigu ko majmuna nekog! :evil: Lik kad god igra redovno trpa(kako za Valenciu, tako i za Srbiju), a oni nesto pametuju... :x Ako mu ne daju da igra, nek ga lijepo puste negdje u Englesaku, pa da igra ko covjek... ;)
Glavni razlog zato sto Emeri nije uveo Zigica je zbog toga sto je on htio brzi fudbal,a realno to sa Zigicem nije mogao.
Ma, u redu to, ali sto ga nije bar uveo poslednjih 15-20 min. kad je vidio da nema nista bez Ville, jer bi Zigic (siguran sam) bio za klasu opasniji posle onih centarsuteva i ubacaja od Mate ili Mikua... ;)

@ adnan_nanda, nema govora o nekom umoru ili povredi Zigica! ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 18 okt 2009, 12:56

Mene je Valencia sinoc pozitivno iznenadila. Vezni red Velencie je odlicno pariro najboljem veznom redu na svijetu, i uopste Barca nije dominirala. Nije se paniciralo, igralo se lijepo od noge do noge. Samo je falio Villa i siguran sam da bi pobjedili. Iako sam rek'o da Banega nije igrac za velike stvari, on je odigro dosta dobro i pokazo da je konacno pronaso sebe... Uz jos dva ekstra igra Valencia bi mogla do titule. Ali, kakva je situacija sada, treba se molit da i ovi ostanu :x ...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 18 okt 2009, 14:11

CRNI_SA je napisao/la:sta si ti gleda :shock: o mnogo vise sansi za valenciu ? D barca bolja u drugom , valencia u prvom i nije bilo puno prilika mislim 2-3 prave :? e za obje ekipe :geek:
Barca kruzila samo,par udaraca i to je to.Pa dovoljno ti govori podatak da je Pablo imao 100% sansu u 20 sek.A Valencia je igrala fantastisno,zatvarala se ,onda iz kontri prijetila...
Rece objektivni simpatizer Reala .. 8-)

Da si rekao da je Valencia imala bolje sanse pa da covjek predje preko toga. Cuj fantasticna igra. Mogu oni sigurno puno bolje od onog sinoc. I jedni i drugi.
Kazes da je utakmica bila extra, pravi derbi. Ono sinoc nije bilo ni D od derbija. Tacno se osjetio umor reprezentativaca a i nedostatak igraca i kod jednih i kod drugih.

Evo malo i statistike i tih silnih udaraca valencie u okvir gola .. 8-)

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 18 okt 2009, 14:15

evo kratki highlights za one koji nisu gledali
[youtube][/youtube]

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 okt 2009, 23:38

Mislim da je najbolja prilika bila ona na samom pocetku susreta. Kad je jedan igrac sam izasao ispred Valdesa. Strasna sansa, ali Valdez je uspio nekako odbraniti. Mozda i najrealniji ishod iako je Valencia bila bolja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 19 okt 2009, 02:43

ovaj pablo je paklen igrac! jeli on produkt akademije valencije, ili su ga doveli s strane??

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 20 okt 2009, 13:31

steve-o je napisao/la:ovaj pablo je paklen igrac! jeli on produkt akademije valencije, ili su ga doveli s strane??
jeste djete valencie ,igrao je kao posudjen igrac prvo u cadizu pa u getafeu extra igrac :)
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 20 okt 2009, 15:01

CRNI_SA je napisao/la:
steve-o je napisao/la:ovaj pablo je paklen igrac! jeli on produkt akademije valencije, ili su ga doveli s strane??
jeste djete valencie ,igrao je kao posudjen igrac prvo u cadizu pa u getafeu extra igrac :)
hvala na odgovoru. odusevio me protiv barcelone, nesto slicno poput vicente-a kad je on harao s valenciom 8-)

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 21 okt 2009, 20:52

----------------Evropska liga--------------
--------------------3. kolo-------------------

slika slika
Valencia CF--------vs--------SK Slavia Prague
------------22.10.2009 /21:05-------------

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 22 okt 2009, 23:11

opet se debil emery zajebava sa sudbinom.... 1-1 protiv totalnog autsajdera grupe... **** ga Slavia...joj kako bih volio da ga otjeraju s klupe... david villa usao s klupe i dobio crveni karton... fuj pocinje mi se gadit ova valencia...al nadam se da ce emery bit otjeran i da ce situacija biti bolja... AMUNT!!!
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 23 okt 2009, 11:23

najveca greska valencie kada su otpustili floresa , po meni najveci favoriti ste za osvajanje kup uefa ali radi ovog trenera i njegovih rotiranja u sastavu tesko da cete ista uraditi :roll: jos ste izgubili villu za naredni susret radi crvenog kartona .
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 25 okt 2009, 12:32

---------------Primera División--------------
--------------------8. kolo-------------------

slika slika
UD Almería-------vs-------Valencia CF
-----------25.10.2009 /19:00-------------

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.