FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
BEKRIC AKO NE BUDE IGRAO U NASTAVKU SEZONE ZAVRSICE KAO NEKADA MEMISEVIC U KOGA SU SE KLELI NAVIJACI ZELJE,ALI GA JE HADZIJA UNISTIO.POSLIJE PRESO KOD PITARA I NA KRAJU U RUDNIK-IMAM OSJECAJ DA KOD NAS UVIJEK VLADAJU NEKI KLANOVI 

Muharemovicu odlazi iz Zelje
- pintol_TM87
- Kontakt:
Za sutra ovaj sastav :
Antolovic - Kvesa, Benjo , Bogi, Vasa - Zola, Svraka, Jamak, Zeba, Selimovic - Adilovic
Antolovic - Kvesa, Benjo , Bogi, Vasa - Zola, Svraka, Jamak, Zeba, Selimovic - Adilovic
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Neka igraju Svraka i Zeba ja neznam koji je gori ove sezone-p.s SUSICU NE ZOVI IGRACE IZ PREMIJER LIGE CIM DOBIJU POZIV MISLE DA VISE NE TREBAJU TRENIRATI NI NAPREDOVATI-ZEBA MOZE SAMO IGRATI NA GRBAVICI NEMA ON MUDA NA STRANI STA TRAZITIpintol_TM87 je napisao/la:Za sutra ovaj sastav :

Ako na zimu udamo negdje Adila i Svraku za spominjane cifre Amaru treba spomenik dici definitivno... pored toga ocistiti ekipu od polupropalih talenata i igraca tipa E. Colic, Stanic, RAMIC(!)..
Koliko ja znam Zolotic nema pravo nastupa sutra pa eto sanse za Bekrica da zapocne tekmu. Nadam se da ce i Brkovic dobiti minutazu jer izgleda se zaboravlja ko nam pogodi za pobjedu u zenici. Ocigledno kod ovih ustaljenih vlada misljenje kako god igrali bice u prvoj pa ih treba razdrmati i poostriti konkurenciju.
SORI -JA ZABORAVIO DA JE OVO PRIVATNI FORUM .... SAMO POJEDINI MOGU IZNJETI SVOJE MISLJENJE 

bagrcavi je napisao/la:sve stručnjaci...
- pintol_TM87
- Kontakt:
sto nema Zola pravo?master44 je napisao/la:Koliko ja znam Zolotic nema pravo nastupa sutra pa eto sanse za Bekrica da zapocne tekmu. Nadam se da ce i Brkovic dobiti minutazu jer izgleda se zaboravlja ko nam pogodi za pobjedu u zenici. Ocigledno kod ovih ustaljenih vlada misljenje kako god igrali bice u prvoj pa ih treba razdrmati i poostriti konkurenciju.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Zbog kartona pa ih cisti u kupu ako sam dobro skontao veceras.
Sa Stanicem ce se produziti ugovor, pogotovo sad kad je Amar vidio da "moze" igrati i desnog beka.
E.Colicu, Cutuku, Ramicu i Karicu pokazati izlazna vrata, Beslija je ovo zadnja sezona i dovesti mlade igrace koji imaju mu.da i volje za igrom.
Ja mislim da ce od sledece polusezone Bekric i Smajic biti starteri.
E.Colicu, Cutuku, Ramicu i Karicu pokazati izlazna vrata, Beslija je ovo zadnja sezona i dovesti mlade igrace koji imaju mu.da i volje za igrom.
NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
Normalno da je Bekric na klupi kada Amar mora da gura svog j..... ljubimca Jamaka fuj. Bekric je klasa za ovog alkoholicara i onog igraca sto nas je umalo kostao bodova protiv Borca ove sezone zbog gluposti!!!
Samir Bekric!!!
Samir Bekric!!!
http://www.expressmag.ba/flash/4741-zel ... obrve.html" onclick="window.open(this.href);return false;
sto ih je neko nacepio ahhahah andjeli bez krila 

Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 06 nov 2012, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
MA KOD NAS U BOSNI TI JE-STO SI GORI TO SI BOLJIDARE_DEVIL_SA je napisao/la:Normalno da je Bekric na klupi kada Amar mora da gura svog j..... ljubimca Jamaka fuj. Bekric je klasa za ovog alkoholicara i onog igraca sto nas je umalo kostao bodova protiv Borca ove sezone zbog gluposti!!!
Samir Bekric!!!

Ja mislim da od sljedece polusezone Bekric nece igrati, ako se ovo ovako nastavi. Jbg, najgore je trpiti a znas da mozes i moras !Buu je napisao/la:Sa Stanicem ce se produziti ugovor, pogotovo sad kad je Amar vidio da "moze" igrati i desnog beka.
Stručnjaci.malo prošetate do stadiona,pogledate poneki trening,možda vam bude jasnije što Bekrić ne igra i što u buduće neće igrati 

Einigkeit und Recht und Freiheit
Eto kad znaš možeš li reći ovdje, ili na pp nije problem?domorocki je napisao/la:Stručnjaci.malo prošetate do stadiona,pogledate poneki trening,možda vam bude jasnije što Bekrić ne igra i što u buduće neće igrati
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Zola za derby, samo ću reči SVAKA ČAST MAJSTORE !!! Pokazao si svoj talenat, borbenost, fudbalsku inteligenciju, bez trunke straha, sa potrebnom dozom respekta prema protivniku i skromnosti.
Mogu samo reči da Zeba od tebe može mnogo naučiti, osim onog derbija kad je levatio ograničenog čomora, Zeba je jedini igrač koji je po povratku u Želju, svaki derbi odigrao ispod svakog svog minimuma.Jedno veliko NIŠTA!
Olimpic, jako dobra ekipa sa puno kvalitetnih pojedinaca (Salčinović,Škoro, Bučan, Regoje i sl...), ali kao kolektiv nemaju još uvijek onu "dušu". Zaista će ih biti teško proči, i mislim da, ako prođemo Olimpica, imamo otvoren put ka odbrani titule KUP-a. Sutra je jako važno postići koji pogodak il barem jedan.Onda imamo velike šanse. Mislim da su i igrači Želje sada puno svjesniji kakva ih utakmica sutra očekuje,jer su svjesni s koliko muke je Olimpic pobjeđen u porvenstvu.Mislim da će biti par promjena u ekipi, čisto radi svježine....
Još nešto....prvenstvo je daleko od riješnog.Pitari pobjedili ok.Bar sad znamo da prate ligu, u kojoj je Željezničar branioc duple krune.I prvenstvo nije sprint, već maraton i na vrhu će na kraju ostati najbolji.
SAMIR BEKRIĆ - JEDAN JE OD NAS!
Mogu samo reči da Zeba od tebe može mnogo naučiti, osim onog derbija kad je levatio ograničenog čomora, Zeba je jedini igrač koji je po povratku u Želju, svaki derbi odigrao ispod svakog svog minimuma.Jedno veliko NIŠTA!
Olimpic, jako dobra ekipa sa puno kvalitetnih pojedinaca (Salčinović,Škoro, Bučan, Regoje i sl...), ali kao kolektiv nemaju još uvijek onu "dušu". Zaista će ih biti teško proči, i mislim da, ako prođemo Olimpica, imamo otvoren put ka odbrani titule KUP-a. Sutra je jako važno postići koji pogodak il barem jedan.Onda imamo velike šanse. Mislim da su i igrači Želje sada puno svjesniji kakva ih utakmica sutra očekuje,jer su svjesni s koliko muke je Olimpic pobjeđen u porvenstvu.Mislim da će biti par promjena u ekipi, čisto radi svježine....
Još nešto....prvenstvo je daleko od riješnog.Pitari pobjedili ok.Bar sad znamo da prate ligu, u kojoj je Željezničar branioc duple krune.I prvenstvo nije sprint, već maraton i na vrhu će na kraju ostati najbolji.
SAMIR BEKRIĆ - JEDAN JE OD NAS!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
-
- Kontakt:
Eto ako ti ides onda nam ti objesni sto nece igrati!!! Mozda Amar da bude ravnopravniji prema svi igracima a ne da gotivi pojedince. Amar takodjer treba svoje ponasanje malo promjeniti sta konta da je Fergusondomorocki je napisao/la:Stručnjaci.malo prošetate do stadiona,pogledate poneki trening,možda vam bude jasnije što Bekrić ne igra i što u buduće neće igrati
Do reprezentativne pauze sam pratio treninge, poslije nisam više, ali sam primijetio da je tad Amar najviše vikao na Bekrića, valjda zato što od njeg očekuje da pruži nešto više, bolje (a svakako da i mi isto očekujemo)... Što se tiče priče na forumu ovdje - Jamak ili Bekrić - tad je Jamak mnogo više pružao na treningu od Bekrića...
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.