Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Henderson
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Henderson » 05 nov 2012, 22:24

Drinin Vuk is back. :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Funnyfoxbunny
Kontakt:

Post Postao/la Funnyfoxbunny » 05 nov 2012, 22:28

azTer je napisao/la: u dosta situacija ni sam ne zna šta radi. razumijem ja da on ima teške zadatke i nezahvalan posao, da svaki ego igrača strpa u timski kalup i još mali milion stvari, ali brate ako uzimaš tolike pare - ili uradi taj posao ili shvati da nisi dorastao i ajde negdje gdje neće bit toliko konkurencije i teških/kriznih situacija u kojima ćeš ispadat glup ili nejasan.
The Professional keeps his eye on the doughnut and not on the hole. He reminds himself it’s better to be in the arena, getting stomped by the bull, than to be up in the stands or out in the parking lot.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 05 nov 2012, 22:32

ma daj brate, ti mancinija napravi svjetskim genijem, veći psiholog nego frojd

Funnyfoxbunny
Kontakt:

Post Postao/la Funnyfoxbunny » 05 nov 2012, 22:47

azTer je napisao/la:ma daj brate, ti mancinija napravi svjetskim genijem, veći psiholog nego frojd
Čuj genije, pa ovo su ti osnove psihologije!?
slika

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 05 nov 2012, 22:56

ok, po tim osnovama će city osvojit ligu prvaka, zato što je mancini reko da je ne mogu osvojit, sad će se barcelona, real, bayern i svi ostali opustit, jest jest

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 05 nov 2012, 22:57

Henderson je napisao/la:Drinin Vuk is back. :mrgreen:
245. epizoda :roll:

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 06 nov 2012, 12:35

Evoga,došli smo i do uzvrata LP,protiv Ajaxa igramo na Etihadu.Nimalo nisam sretan trenutačnom pozicijom u grupi,bilo bi super samo da izborimo EL,a i to bi teškom mukom.Ali ako malo razmislimo,i pobjedimo Ajax,sumnjam da bi Ajax mogao uzet bod(ove) Realu i Dortmundu.Ali vidjet ćemo.Manciniju se isto noga smješi,ima klubova kojima je zanimljiv,izgleda da bi mogao doći neki pravi stručnjak( Čitaj: Guardiola,Mourinho) u plavi dio Manchestera.To bi stvarno volio.Onda bi ova ekipa stvarno imala kontinuitet i imala bi veći respect vani,u Ligi Prvaka,a tu bi se isto nešto više moglo osvojiti.Ja sam za kompromis,spreman sam za lošu sezonu,ako to znači da će Mancini otići sa mjesta trenera.Eto.Ali vratimo se sljedećim utakmicama.Mišljenja sam da City može,uz dovoljnu borbenost i želju,pobjediti u preostale 3 utakmice LP i preći u Knock-out fazu.Lako je reći,ali treba učiniti.Neka,polako,vidjet ćemo kako će se stvari odvijati poslije ovoga kola.Ajax je pokazao tko je i šta je u Amsterdamu,a City može pokazati da nije bezveze prvak Engleske na svome Etihadu.Samo treba malo smirenosti u igri,malo više slobode i eto ga.Pa ljudi moji,imali smo u šaci Real usred Madrida,i eto,velikan se probudio i fap,eto ti ga na.Dali 2 gola,iako sam znao kad je Kolarov dao gol,da ćemo ostati bez 3 i uzeti 1,jer je to najrealnije,i onda oni dadnu 2.Koje razočaranje,trebalo mi je pola sata da dođem sebi.Ali ništa idemo dalje,ako se nešto želi pokazati svijetu,treba izvući dobar rezultat u ova preostala 3 kola i nadati se nečemu dalje.Što se tiče WHU-a u ligi,vidjelo se da nedostaju neki igrači,sterilna igra,samo neka okupiranja oko šesnaesterca pred kraj,Tevez je bio presebičan,da je bio malo prisebniji u nekim situacijama,možda bi bili 2. na tablici sada.Ali ja sam zadovoljan,Zapadni Ham je vrlo jaka i čvrsta ekipa,ko god njoj misli uzeti bodove,gadno će se namučiti.Siguran sam da će se United,Chelsea ili Arsenal poskliznuti na ovu ekipu u daljem toku.Šteta zbog bodova,mogli smo iskoristiti šansu.Ništa,toliko od mog vida situacije,očekujem pobjedu večeras i barem kakvu-takvu nadu za prolazak dalje.I vrijeme je da se pokaže neka igra,ne ova sterilnost,ne ide ovo nikako.
EDIT: Nešto se izgleda kuha,mogli bi se nadati nečemu
http://sportsport.ba/blabla/mancini-izg ... ciji/91288" onclick="window.open(this.href);return false;

MANCHESTER IS BLUE!!!
Keep walking.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 06 nov 2012, 14:43

Mislim da je bolje biti 4 ako se vec ne moze biti 2 jer od te Evropske Lige nikakve koristi.Iako su sanse minimalne one jos uvijek postoje.U slucaju da Real dobije Dortmund a City Ajaxa.Situacija bi bila
Real 9
Dortmund 7
City 4
Ajax 3.
Nakon toga bi postalo zanimljivo jer u narednom kolu bi Real dosao na Etihad i tu bi se moglo svasta desiti.Ali nicemu se ne treba nadati dok se igra ne popravi jer ovo do sada je bilo veoma lose.Opravdanje malo se mora trazit u tome sto je bilo mnogo povreda u ovom dijelu sezone.Uglavnom sto se tice Lige prvaka treba ici svaku na pobjedu jer nema se sta izgubit ako se kojim cudom i uspije dobro je ako ne nikom nista.Okrenut se EPL i FA cupu a bit ce Liga Prvaka i iduce sezone.
Come on Cityyy...
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 06 nov 2012, 14:55

Vi ako imate ikakvu ambiciju za prolazak dalje, a vjerujem da imate, MORATE veceras klepiti Nizozemce koji bi se, vjerujem, u ovoj grupi zadovoljili i Evropa ligom. favoriti jeste ali City uopste neigra kao prosle sezone + pritisak veceras bi mogao uraditi svoje, Ajax je zasigurno ekipa koja moze veceras ostvariti dobar rezultat, to je i bod za njih. Tipujem na pobjedu City-a ali ne na vece pare.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 nov 2012, 14:55

Dortmund ce dobiti REala, a City ce uzeti sve do kraja, Dortmund ide kao prvi, City drugi, Real ce nastaviti takmicenje u Evropa ligi.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 06 nov 2012, 17:47

Naleti na ovo. Izgleda lepo. http://www.mcfc-bosnia.****" onclick="window.open(this.href);return false;

Pozdrav i sretno večeras. ;)

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 06 nov 2012, 17:58

BigBigBang je napisao/la:Dortmund ce dobiti REala, a City ce uzeti sve do kraja, Dortmund ide kao prvi, City drugi, Real ce nastaviti takmicenje u Evropa ligi.
Jedno su zelje, a drugo su pozdravi Pajo mali. Real ce da dobije Dortmund, City ce istina dobiti Ajax ali ce ih Real i Dortmund "pomesti" u preostalim utakmicama. Ajax ide u Europa ligu, a City-u prvo mjesto s' guza.

Edit: vidim City ima ovaj neki bod vec osvojen, mislio sam da ih je Dortmund dobio, ali sjetih se sad penala. Ipak ce City u EL.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

emix14
Kontakt:

Post Postao/la emix14 » 06 nov 2012, 18:53

Ma Borussia vecras igra za Seika Mensura a City ce klepiti ove u hendikepu siguran sam milion posto... :D :D :D

anonimus? Sto nemas prenos na blogu????
evo ja nasao ovaj link vljda ce ovdje biti http://4fudbal.com/uzivo-prenosi/ ako neko ima jos neki neka metne... :twisted: :twisted: :twisted:
Fanatik je osoba koja ne može promeniti mišljenje, a ne želi promeniti temu razgovora.

Vinston Cercil

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 06 nov 2012, 18:55

netraja.net,sports.
Keep walking.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 nov 2012, 19:40

iDon je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Dortmund ce dobiti REala, a City ce uzeti sve do kraja, Dortmund ide kao prvi, City drugi, Real ce nastaviti takmicenje u Evropa ligi.
Jedno su zelje, a drugo su pozdravi Pajo mali. Real ce da dobije Dortmund, City ce istina dobiti Ajax ali ce ih Real i Dortmund "pomesti" u preostalim utakmicama. Ajax ide u Europa ligu, a City-u prvo mjesto s' guza.

Edit: vidim City ima ovaj neki bod vec osvojen, mislio sam da ih je Dortmund dobio, ali sjetih se sad penala. Ipak ce City u EL.
Puno su samouvjereni a nemaju nikakvog osnova fanovi smijesnog Reala, eventualni poraz od Borussije koji nije nemoguc i panika i svi moguci alarmi na bernabeu se pale
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 06 nov 2012, 19:51

Hart,Zaba,Vinnie,Nasko,Clichy,Yaya,Barry,Sam,Javi,Sergio,Tevez.
Keep walking.

waynerooney
Kontakt:

Post Postao/la waynerooney » 06 nov 2012, 19:52

Veceras bi City mogao da nagaza Ajaxa, da sav bijes izbaci na njima, ali Ajax ce biti zajebana ekipa. Ajax ce biti nosen od strane svojih navijaca koji ce praviti mnogo bolju atmosferu nego domacini, al to je standardno kod Engleza....

emix14
Kontakt:

Post Postao/la emix14 » 06 nov 2012, 20:01

evo prenosa ko nema na TV-u http://4fudbal.com/uzivo-prenosi/
aBd da ga Dzekoson zabije u one 3 minute sto udze na kraju.Pozdrav ;) ;) ;)
Fanatik je osoba koja ne može promeniti mišljenje, a ne želi promeniti temu razgovora.

Vinston Cercil

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 06 nov 2012, 20:34

Zanemarite ovog spamera iznad, ti linkovi su sranje :) Evo vam ovde, http://www.balkansport.info/threads/230 ... ember-2012" onclick="window.open(this.href);return false;

(ako admin misli da je spam neka brise no ja tu gledam vec duze vremena i likovi strimaju direktno od sebe)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 06 nov 2012, 20:56

hahahahahah koja goveda
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: denimen99, JackW, nerkolfc, StevieG8 i 13 gostiju.