Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

MaGiCa
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la MaGiCa » 06 nov 2012, 11:07

A drugi Nemanja odlazi iz reprezentacije.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=657974" onclick="window.open(this.href);return false;

I na to sve 1 Arkanovo govedo zvano S(l)inisa "Seljacko rumenilo" Mihajlovic seretski odgovara:
Trebalo je da počne meč u Sankt Galenu i uveri nas da je rešenje za ono što nas čeka u budućnosti.
Licemerno do bola. Ali, nezahvalni Srbi, koji nikako da stanu uz reprezentaciju, su krivi.... :roll:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 06 nov 2012, 12:11

Frajer je toliko unazadio repku da to nije humano, a evo tek je pola godine na funkciji. :roll: plus što je podobro kumovao ispadanju mladih u bražu.
i ono što iole valja u repci, on svojim ponašanjem i samovoljom, tjera iz nje.

ovo što se sad dešava mi liči na vrijeme kad je na klupi sjedio đorić.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 06 nov 2012, 12:16

MaGiCa je napisao/la:A drugi Nemanja odlazi iz reprezentacije.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=657974" onclick="window.open(this.href);return false;

I na to sve 1 Arkanovo govedo zvano S(l)inisa "Seljacko rumenilo" Mihajlovic seretski odgovara:
Trebalo je da počne meč u Sankt Galenu i uveri nas da je rešenje za ono što nas čeka u budućnosti.
Licemerno do bola. Ali, nezahvalni Srbi, koji nikako da stanu uz reprezentaciju, su krivi.... :roll:
Prvi nisam nikakav poštovalac Arkana,štaviše, ali Mihajlović sasvim sigurno ne sme dobiti prefiks arkanovo... ;)
Slažem se s tvojim stavom oko ostalog... Ali u srpskom fudbalu,to je valjda svima jasno je evidentno da se javni interes stavlja ispod interesa zvaničnika,da se radi mira među raznim komisijama,dovode uglavnom nestručna i iznuđena rešenja...

Kao što je već nekoliko nas zaključilo ---- Blamaža iz ovih kvalifikacija imaće posledice ne samo u 2013oj,već i verovatno u 2015oj... :(
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 06 nov 2012, 12:51

Ovaj hebe, ne vadi... :mrgreen:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 nov 2012, 15:35

underPFC je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:A drugi Nemanja odlazi iz reprezentacije.

Prvi nisam nikakav poštovalac Arkana,štaviše, ali Mihajlović sasvim sigurno ne sme dobiti prefiks arkanovo... ;)
Prva greska u koracima,neki bi ti svirali i tehnicku za to. :lol: :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 06 nov 2012, 18:15

Odvratni su mi igrači koji se ponašaju ovako kao ovaj Matić. Ne znam šta je frajer sebi umislio.
YNWA!

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 06 nov 2012, 18:28

Nije ništa umislio već je čovjek Čavi za ovu trojicu Faljijevaca što igraju ispred njega.

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 06 nov 2012, 18:45

Ma čisti egoizam, danas mu smeta što neigra, sutra će mu smetati što nije kapiten, prekosutra što ga selektor nije pohvalio na presici itd.. Sjedi i Subotić na klupi i mnogo je veči igrač od ovog hajvana koji je odigrao par solidnih partija za osrednji evropski klub, pa se ne qrči. Frajer u čitavih 5 utakmica nije dobio šansu i neče više da se odaziva. Papak.
YNWA!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 06 nov 2012, 18:56

ako je neko veliki egoista onda je to mihajlović.
matić ima pravo da se ljuti jer ne igra, a konkurenti za mjesto u timu su mu Ignjovski koji nikako ne igra u werderu, te fejsa i mićko koji nisu ništa bolji igrači od njega. pri tome je matić standardan u ne bilo kakvom timu, nego u benfici.
ipak, slažem se da je matić napravio bezveze potez time što je odbio da se odaziva na okupljanja repke.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 nov 2012, 19:08

underPFC je napisao/la:Prvi nisam nikakav poštovalac Arkana,štaviše, ali Mihajlović sasvim sigurno ne sme dobiti prefiks arkanovo... ;)
Naravno da jeste bio arkanovac, a ponasanje mu je u nivou 1 goveda (pljuvanje, rasizam, nacionalizam), uz to je klasican destruktivac tima kojeg vodi.

Devil je napisao/la:Prva greska u koracima,neki bi ti svirali i tehnicku za to. :lol: :mrgreen:
Ti bi ga nagradio aplauzom, pretpostavljam :?: :roll:
alan_kardec je napisao/la:ako je neko veliki egoista onda je to mihajlović.
matić ima pravo da se ljuti jer ne igra, a konkurenti za mjesto u timu su mu Ignjovski koji nikako ne igra u werderu, te fejsa i mićko koji nisu ništa bolji igrači od njega. pri tome je matić standardan u ne bilo kakvom timu, nego u benfici.
Upravo tako.

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 06 nov 2012, 19:18

Ja se u potpunosti slažem sa svim kritikama upućenim na račun selektora ali nikad nisam i neću podržavati ovakve gestove igrača.
YNWA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 nov 2012, 19:24

MaGiCa je napisao/la:
Devil je napisao/la:Prva greska u koracima,neki bi ti svirali i tehnicku za to. :lol: :mrgreen:
Ti bi ga nagradio aplauzom, pretpostavljam :?: :roll:
Tvoje pretpostavljanje je negde na granici 0,mozda ipak malo vise u minusu. ;)
Sam si rekao da je bio Arkanovac jel' tako ?
Kako bi ga onda ja nagradio aplauzom ako sam ja demantovao ono sto je napisao @UnderPFC ? :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 06 nov 2012, 19:25

Mihajlović je običan sujetni ljigavac,koji je umislio da je srpski Murinjo... Svakim danom svojim ispadima i blamovima još više ionako lošu situaciju pogoršava...

S jedne strane smatram da nema šta ko Karadžića kriviti,Tole je prije imenovanja poslao zvaničnu pismenu verziju na koju su oni odgovorili da se slažu da Siniša bude selektor.. Dakle 100% su uprave prvoligaša odobrile taj potez.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 06 nov 2012, 19:30

HOPLIT je napisao/la:Ja se u potpunosti slažem sa svim kritikama upućenim na račun selektora ali nikad nisam i neću podržavati ovakve gestove igrača.
Zasto ih ne bi podrzavali?! Nije Matic malouman pa da sjedi na klupi Micku, Fejsi...i da ga hebe ko stigne! Da su Ivanovic, Kolaarov, Subotic... iole pametni, uradili bi isto, pa nek se onda Tole, Miha, Ramadani i co. uhvate pod ruku i igraju moravac.. ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 06 nov 2012, 19:35

HOPLIT je napisao/la:Ja se u potpunosti slažem sa svim kritikama upućenim na račun selektora ali nikad nisam i neću podržavati ovakve gestove igrača.
S ovim djelom se slažem... Dakle bez obzira na situaciju,bez obzira na atmosferu u i oko nacionalnog tima, svaki profesionalac - fudbaler, je dužan ukoliko mu to fizičke i psihičke stavke dozvoljavaju odazvati se u svakom momentu na poziv selektora državne selekcije,makar isti na svakom treningu psovao mater istom.... ;)

I na kraju krajeva, velike plate svi oni dobijaju u poređenju sa običnim smrtnicima,evidentno fali obrazovanja da bi se ponašali u skladu sa nekim osnovnim načelima.....

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 nov 2012, 19:38

@Diavolo

OK onda. My bad. 8-)

@marconato

Izgleda da je to jedini nacin da se u ovoj tragicnoj zemlji sacuva dignitet. Tek ce neke naredne generacije videti velicinu cina Nemanje Vidica, kod oprastanja od repke. Jednostavno, coveku puklo da se na njemu sve lomi, a guraju se menadzerski igraci i nepismeni prostaci, pardon: treneri. Jedino mu zameram sto to nije javno saopstio, nego je "uvio u oblande". E sad, da je to uradio, danas ne bi bilo sinekure zvane "Skola FSS za trenere".

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 06 nov 2012, 19:40

ne odaziva se on mihajloviću, već svojoj zemlji u kojoj je rođen, svojoj domovini, narodu... to mu treba neko reći, ako već ne zna. mlad je ipak, valjda će naučiti.
nacionalna osvješćenost ravna nuli.

ovako je samo dao razlog više siniši da forsira ove igrače koje je do sad forsirao.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 06 nov 2012, 19:45

@MaGiCa

Slazem se u potpunosti za Vidica! Jedina zamjerka mu je sto nije izasao u javnost i rekao, necu da igram zbog lopova i selektora marioneta i ljombera! Opet, ruku na srce, njegova porodica i familija zivi u Srbiji, nije to bas tako jednostavno! ;)

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 06 nov 2012, 19:45

@ marconato

1. Ivanovića i Kolarova bih razumeo pošto se Sliniša (ako je vjerovati štampi) već bio lično obrušio na njih.
2. Matić je još daleko od pomenute trojice, treba još da se dokazuje da bi mogao u istu rečenicu sa Subotićem, Kolarovim i Ivanovićem.

@ samoradnik

Slažem se sa svim osim sa pominjanjem matere, ipak ni reprezentacija nije iznad ljudskog dostojanstva.
YNWA!

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 06 nov 2012, 19:48

alan_kardec je napisao/la:ne odaziva se on mihajloviću, već svojoj zemlji u kojoj je rođen, svojoj domovini, narodu... to mu treba neko reći, ako već ne zna. mlad je ipak, valjda će naučiti.
nacionalna osvješćenost ravna nuli.

ovako je samo dao razlog više siniši da forsira ove igrače koje je do sad forsirao.
to je to
YNWA!

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.