adointer je napisao/la:
Nekoj budali se posrecilo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
A jos se jednom bilo "posrecilo" kada je neko igrao Inter-Bologna 0-3, hajde jednom slucajnost ali ovo je vec previseNedved11 je napisao/la:adointer je napisao/la:
Nekoj budali se posrecilo
i ona nas ljudi nazivaju trolovima.A vec godinama pocinjes kao i onaj @baresi, a mi se budale uhvatimo raspravljat s vama i ispadnemo gori.E moj pajdoadointer je napisao/la:nije se nista iscekivalo,samo se potvrdilo,,svi su znali da je Inter jaci i bolji od Juventusa,jedino nas Siena zeza,,
ok okadointer je napisao/la:reci sta ti nije jasnO?pa znao si da ce Inter pobjedit jer ima najbolji napad u Serie A,nisu nijednu izgubili u gostima,toliko zaredom dobili,Guarin razvalio protiv Sampe,Handanovicu ne moze niko nista(osim iz ofsajda),Strama preinteligentan za Alessia,,ne kontam sta je cudno?
21-03-2012 Tuttosport: "Il Milan non ha assolutamente violato lo Juventus Stadium. La partita è finita 2 a 2, a nulla servono le lamentele dei rossoneri che rivendicano la vittoria nei novanta minuti regolamentari."
04-11-2012 Tuttosport: "L'Inter non è assolutamente la prima squadra a violare lo Juventus Stadium, già il Milan lo scorso marzo era riuscito nell'impresa battendo la Juve 2-1 in coppa Italia nei novanta minuti regolamentari."
Tuttoshitadointer je napisao/la:21-03-2012 Tuttosport: "Il Milan non ha assolutamente violato lo Juventus Stadium. La partita è finita 2 a 2, a nulla servono le lamentele dei rossoneri che rivendicano la vittoria nei novanta minuti regolamentari."04-11-2012 Tuttosport: "L'Inter non è assolutamente la prima squadra a violare lo Juventus Stadium, già il Milan lo scorso marzo era riuscito nell'impresa battendo la Juve 2-1 in coppa Italia nei novanta minuti regolamentari."![]()
Jos gotivnija stvar je ta da se Del Piero uspio oprostit od Juventusa bez poraza.Fantasticno.Nedved11 je napisao/la:
Furthermore, from June 1986 to September 1989, Steaua ran a record 104-match undefeated streak in the championship, setting a world record for that time and a European one still standing.[7]
Ja citao i takve stvari, ali ne u naslovu, vec u tekstu.LateraleSinistro je napisao/la:Ej znas kad bi ja smatrao GDS manjim smecem od Tuttoshita, kad jednom napisu naslov da je Juve ostecen, poslao bi im zahvalnicu na adresu.A Steaua dominira al ne u "TOP" ligama.Iako je skotska liga sve samo ne top decenijama.
zaboravio si El Mundo DeportivoMaGiCa je napisao/la:Isuvise je GdS okrenuta milanskim klubovima, da bi Juventusova steta bila na naslovnicama, sem kad nije evrotekma u pitanju. Ali, za TS su 1 combo a la L'Equipe+Marca+Bild licno.
fora je da na tuttosportu neces nikad nista nac na naslovnoj vezi drugih klubova a da o juvetu ne pise nista,,LateraleSinistro je napisao/la:Ej znas kad bi ja smatrao GDS manjim smecem od Tuttoshita, kad jednom napisu naslov da je Juve ostecen, poslao bi im zahvalnicu na adresu.A Steaua dominira al ne u "TOP" ligama.Iako je skotska liga sve samo ne top decenijama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.