Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Dok ga zdravlje sluzi neka ga, to su doduse i njegove rijeci takodjer. Pocinje bgmi lagano hvatati strah od njegovog odlaska, bog sami zna sta ce biti nakon toga.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Vise bi volio da ga nasljedi neka legenda kluba,nego Mourinho,Pep ili neko treci.Jer dolaskom "vanjskog"trenera klub bi naravno promjeno politiku,i dosta vremena bi trebalo da se privikem na to..Naravno nije iskljuceno da i pod Solskerom se promjeni nacin igre,ali igraci koje je SAF poducavao uvjek ce pokazivati njegovo ucenje,pa makar i u malim kolicinama.Znaci vec vidim Solskera kao nasljednika

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- ruudminator
- Kontakt:
Hvala dragom bogu sto sam rodjen na vrijeme i sto cu uvjek moc rec da sam gledo Fergusonov United,od osvajanja trostruke krune,pa onda Arsenalov nepobjedivi tim ,pa smo i rusku igracku isfurali pa shinawatru pa i one Arape smo naucili neke lekcije,a najvaznije od svega toga je prestizanje onih iz beatles boysa....nek je nama nas Fergie ziv abd jos 100 godina.... G.G.M.U
United is life the rest are mere details....Champ19ns
Ferguson dobiva kip na Old Traffordu! Respect! 

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- waynerooney
- Kontakt:
FERGUSON ZIVA LEGENDA !
Nadam se da ce ostati na klupi Uniteda jos jedno 2,3 sezone. Taman dok se Ole Gunnar malo usteli sa ovim poslom
Nadam se da ce ostati na klupi Uniteda jos jedno 2,3 sezone. Taman dok se Ole Gunnar malo usteli sa ovim poslom

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Smalling ponovno u sastavu.Travelling squad: De Gea, Lindegaard; Rafael, Evans, Ferdinand, Buttner, Smalling, Evra; Cleverley, Giggs, Anderson, Nani, Valencia, Carrick, Young, Powell; Rooney, Welbeck, Chicharito, van Persie.

Nekoliko slika sa zadnjeg treninga :
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- ruudminator
- Kontakt:
[urlhttp://mixturesport.com/wp-content/uploads/2012/11/article-2186058-147A2C65000005DC-356_634x440.jpg][/url]Malo i o FERGIE TIME file:///C:/Users/user/Downloads/551416_270057846411260_117337108350002_629734_542446948_n.jpg
Al ovako ne može nikako..ruudminator je napisao/la:[urlhttp://mixturesport.com/wp-content/uploads/2012/11/article-2186058-147A2C65000005DC-356_634x440.jpg][/url]Malo i o FERGIE TIME file:///C:/Users/user/Downloads/551416_270057846411260_117337108350002_629734_542446948_n.jpg

- ruudminator
- Kontakt:
**** ....BICE BOLJE DRUGI PUT....HAHAHHANarin je napisao/la:Al ovako ne može nikako..ruudminator je napisao/la:[urlhttp://mixturesport.com/wp-content/uploads/2012/11/article-2186058-147A2C65000005DC-356_634x440.jpg][/url]Malo i o FERGIE TIME file:///C:/Users/user/Downloads/551416_270057846411260_117337108350002_629734_542446948_n.jpg
Ja bih s Bragom malo experimentisao. Pa i po cijenu gubljenja 2 boda, nista strasno. Za vikend nas ceka gostovanje Aston Villi koje treba shvatiti ozbiljnije + tekma je u subotu. Dakle, malo kombinovati sastav. RvP-a na klupu, Andersona i Buttnera od prve minute, Nani od pocetka mozda uz Hernandeza i Danca na golu. Svjezinu ocuvati a mislim da kombinovana ekipa moze ostvariti povoljan rezultat u Portugalu posebno ako uzmemo u obzir da Braga u nedjelju ide na vruce gostovanje Sportingu u Lisabon.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Sir Matt
- Kontakt:
Možda i ne može pretrčat od Engleske do Kine ali imam valjan evidence da je za jedan meč nogometne lige prvaka sposoban pretrčati urednih 11km , dva puta u dvadeset dana . Naravno , neću zaboravit - prije toga vrlo dobar vs Newcastle u COCu gdje je perfektno igrao holdinga i pokrio ogroman dio terena u prvoj utakmici nakon pauze .Rooney88 je napisao/la: Covjek ne moze da trci! Jedva hoda po terenu a borbenost i zalaganje su ga prije cinili igracem.
Nadalje ..... ne samo da je neobično već je neobično glupo posuđivat dokazanog igrača i čovjeka koji ti dakako treba do samog kraja sezone jer u igri imaš 40 i neku utakmicu .
Tu je Fletcher ljudi , odavno trenira kao i svi drugi , svaki dan , svaki drugi , ovisi i samim tim ne gubi puno već su u međuvremenu neki igrači , prije svega Cleverley napredovali da se usereš pa još uvijek čeka reda . I zadnja stvar , koga to United posla na posudbu da zgrabi formu ? Alo bre .
edit: ovo za Wigan , iskreno , sram me kvotat .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
- waynerooney
- Kontakt:
Ni ja ne ocekujem sutra dvojac Rooney-RVP u startnih 11. Ocekujem prije svega da Chica starta, a za Welbecka cemo vidjeti. Jednostavno Chica je ugrabio odlicnu formu u zadnjih mjesec dana, a isto tako slijedi 6,7 laksih utakmica gdje ce on sigurno dobiti priliku da igra. Fergi je definitivno na slatkim mukama za sutra.
Neznam Fletcovu dijagnozu,mislim da je neizljeciva bolest,ali moze jos dvi-tri sezone igrati.E sad nece nikad imat prijasnu snagu,koja je pogotov bitna u duelima,ali bit ce korisna alternativa sredini...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
nek bude ovakva statua

"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Ako je tebe sram kvotat (Sir Matt je napisao/la:Možda i ne može pretrčat od Engleske do Kine ali imam valjan evidence da je za jedan meč nogometne lige prvaka sposoban pretrčati urednih 11km , dva puta u dvadeset dana . Naravno , neću zaboravit - prije toga vrlo dobar vs Newcastle u COCu gdje je perfektno igrao holdinga i pokrio ogroman dio terena u prvoj utakmici nakon pauze .Rooney88 je napisao/la: Covjek ne moze da trci! Jedva hoda po terenu a borbenost i zalaganje su ga prije cinili igracem.
Nadalje ..... ne samo da je neobično već je neobično glupo posuđivat dokazanog igrača i čovjeka koji ti dakako treba do samog kraja sezone jer u igri imaš 40 i neku utakmicu .
Tu je Fletcher ljudi , odavno trenira kao i svi drugi , svaki dan , svaki drugi , ovisi i samim tim ne gubi puno već su u međuvremenu neki igrači , prije svega Cleverley napredovali da se usereš pa još uvijek čeka reda . I zadnja stvar , koga to United posla na posudbu da zgrabi formu ? Alo bre .
edit: ovo za Wigan , iskreno , sram me kvotat .

Niko njega i ne tjera da trci od Engleske do Kine, niko ga, doduse, ne tjera da trci od Manchestera do Wigana kao sto ga ja i "ne tjeram" iz kluba. (Pod troduple navodnike)
On jednostavno prijatelju moj nema snage za bilo kakvu jacu utakmicu, prehodao je tekmu sa Svrakama, rijesi previse, totalno nepotreban prvom timu dok ne udje u formi. 28 mu je godina, nije on jos odigrao svoje siguran sam ali trenutno on nema sta traziti u prvom timu Uniteda niti u bilo kojem drugom u EPL-u.
Treba nama Fletcher, slazem se. Duga je sezona. Ali nam treba onaj stari Skot koji trkom "ore" teren i jos stigne zasadit.

Dokazan? Prije, tacno. Sada? 0 bodova, ma koliko on meni, licno, bio drag od realnosti ne mozes pobjeci. Da citiram tvog miljenika (

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Thunderstruck
- Kontakt:
ruudminator je napisao/la:[urlhttp://mixturesport.com/wp-content/uploads/2012/11/article-2186058-147A2C65000005DC-356_634x440.jpg][/url]Malo i o FERGIE TIME file:///C:/Users/user/Downloads/551416_270057846411260_117337108350002_629734_542446948_n.jpg

mislio je ovako

http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Sir Matt
- Kontakt:
Totalna neistina . Igrao je vrhunski tu tekmu , kao što rekoh holdinga - evidence . Po goal.comu igrač utakmice također . Samo se džaba penješ po staklima i koristiš ad hominem bez ama baš ikakvog razloga .Rooney88 je napisao/la: On jednostavno prijatelju moj nema snage za bilo kakvu jacu utakmicu, prehodao je tekmu sa Svrakama, rijesi previse, totalno nepotreban prvom timu dok ne udje u formi.
Slučajno ako ne znaš , Fletcher zna igrati nogomet i bez oranja , to mu je samo plus kod navijača i već sad ga neki žele gledat kao kapitena , barem čru fanovi jer pored Ria i pored svega navedenog , jedini je u stanju zapičkarat i sudiji i protivniku . Druga stvar , treba nam i Vidić u formi pa ? Sredi mu ili ti ili Cartman probne treninge u Hullu . Pa Nani , Evra , Valencia van forme - sve to potjerat na kaljenje razumiješ me .Rooney88 je napisao/la: Treba nama Fletcher, slazem se. Duga je sezona. Ali nam treba onaj stari Skot koji trkom "ore" teren...
Daj ono , unistalirajte manager .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
Nego, je li se meni čini ili Unitedu ne treba novi veznjak više? Je li moguće da je Ferguson opet složio tim tako da je solidno pokrivena sredina terena, te da je gorući problem trenutno u odbrani (ovo je i više nego očito ove sezone)? Mada će se i to djelimično riješiti povratkom Smallinga i Jonesa.Sir Matt je napisao/la:Totalna neistina . Igrao je vrhunski tu tekmu , kao što rekoh holdinga - evidence . Po goal.comu igrač utakmice također . Samo se džaba penješ po staklima i koristiš ad hominem bez ama baš ikakvog razloga .Rooney88 je napisao/la: On jednostavno prijatelju moj nema snage za bilo kakvu jacu utakmicu, prehodao je tekmu sa Svrakama, rijesi previse, totalno nepotreban prvom timu dok ne udje u formi.
Slučajno ako ne znaš , Fletcher zna igrati nogomet i bez oranja , to mu je samo plus kod navijača i već sad ga neki žele gledat kao kapitena , barem čru fanovi jer pored Ria i pored svega navedenog , jedini je u stanju zapičkarat i sudiji i protivniku . Druga stvar , treba nam i Vidić u formi pa ? Sredi mu ili ti ili Cartman probne treninge u Hullu . Pa Nani , Evra , Valencia van forme - sve to potjerat na kaljenje razumiješ me .Rooney88 je napisao/la: Treba nama Fletcher, slazem se. Duga je sezona. Ali nam treba onaj stari Skot koji trkom "ore" teren...
Daj ono , unistalirajte manager .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.