Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

BigBigBang
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la BigBigBang » 06 nov 2012, 13:19

Pa to i mi kazemo, necemo mi preplacivati sad neke igrace bespotrebno bitna je ekonomska racunica.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 06 nov 2012, 14:42

Monolog je napisao/la:Gourcuff je precijenjen.
Od onog trenutka kada je Bordeaxuov dres zamijenio Lyonovim, pokazao je koliko (ne)umije. Jednostavno, on je za manjih sredina gdje će biti bog i batina, a ne za klubove u kojima je tek jedan od jedanaest. Mislim da je povezan sa Arsenalom isključivo zbog pasoša, a ne zbog nekih hvale vrijednih igara. :D
Mene to sve vise i vise iritira. Konstantno dovodjenje Francuza i spekulacije u Francuzima.
Jos malo pa ce Francuza u Arsenalu biti vise od Engleza, ako vec nije. Mislim, nije me briga koga je vise ali pricu o stvaranju tima mi niko ne treba da prica.
Protiv Shalkea je u Arsenalu u prvih 11 bilo 0 Engleza a protiv Uniteda samo jedan, na kojeg je stavljen ogroman teret od strane navijaca, medija, kluba.... Momak je dobio crveni, sto je i bilo za ocekivati. Ja sam u prvom poluvremenu govorio da bi ga trebalo vaditi, vidjelo se da puno zeli ali da je nemocan i zato iziritiran.
Arsenal je isto kao i City i Chelsea i United "kupljen" tim. Samo sto je razlika u kvalitetu igraca i u cifri za koju su dovedeni ogromna. Sve drugo je manje vise isto. Tako da prica o "umjetnim" klubovima pada u vodu.
J@bali ga vise Francuzi!!!!!!!!!!!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 06 nov 2012, 14:49

SamoZeljo je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Gourcuff je precijenjen.
Od onog trenutka kada je Bordeaxuov dres zamijenio Lyonovim, pokazao je koliko (ne)umije. Jednostavno, on je za manjih sredina gdje će biti bog i batina, a ne za klubove u kojima je tek jedan od jedanaest. Mislim da je povezan sa Arsenalom isključivo zbog pasoša, a ne zbog nekih hvale vrijednih igara. :D
Jos malo pa ce Francuza u Arsenalu biti vise od Engleza, ako vec nije.
Francuzi, redom: Sagna, Koscielny, Squillaci, Diaby, Coquelin, Giroud.

Englezi: Gibbs, Wilshere, Frimpong, Ox, Walcott
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 nov 2012, 14:52

Citam ove engelske medije to analize o Arsenalu opsta panika ukoliko Walnut ne potpise ugovor :lol: sta ti glupi englez kad precjeni svoje mediokritete, zato nikad nemaju uspjeha cuj treba wenger ovom klaunu dati 100k funti, pa neka se udara nogom u guzicu za ovih 70k sto mu se nudi realna njegova plata je 10k funti.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 06 nov 2012, 15:05

Panika je naravno kada ti odlaze najbolji igraci, te kada ti igraci ne zele produziti ugovor s timom...
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 nov 2012, 15:07

Naravno da nije, svaki igrac se moze zamjeniti a Walnut je smijsan igrac kojeg smo vec zamjenili jer je standardan na klupi.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 06 nov 2012, 15:36

Pod ovo ' kada TI igraci ne zele produziti ugovor', mogao si misliti samo dvije stvari, a jedna od njih je suluda :?

Prva, ako si mislio, na to da je najbolji igraca Arsenala Walcott, posto si prije spomenuo najbolje igrace, onda ja stvarno ne vidim svrhu pisanja postova ovdje. 99,9 % nas je ovdje napisalo da je svejedno je li Walcott ide ili ostaje, a ne vidim razloga zasto bi bila neka panika ako on ode, pa kao da je on neki specijalan igrac, a svi znamo da nije.

Drugo, ako si mislio, na to da Arsenalu igraci ne zele produziti ugovor. To je vec druga, i istinita stvar, i sa tim se moramo nositi, pa sad Boze moj, nek bude sta treba biti.

Eto reci nam sta si mislio, da se razumijemo odmah ;)
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 06 nov 2012, 15:46

Mislio sam na taj dio koji se ponavlja iz godine u godinu da igraci Arsenala ne zele produziti ugovor pa odu za male pare. Walcott bio dobar ili ne, da nije u ovakvom stanju sa ugovorom prodao bi se dosta bolje...
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 nov 2012, 15:49

Da Walcott nije pred istekom ugovora tj. da ima visegodisnji ugovor niko ga ne bi ni htio dovesti. Male ekipe gdje bi on bio standardan ne bi imale pare, a velike ga ne zele, cak ni Mancini u Januaru nece popustiti foru, vec je doveo jednog flopa Sinclaira.

emix14
Kontakt:

Post Postao/la emix14 » 06 nov 2012, 18:57

- Trenutno trpimo dosta kritika na račun naše igre u subotu, moramo ih uzeti u obzir ali se ne smijemo “raspasti” zbog toga nego kao momčad skupiti glave i odgovoriti na terenu. Od deset utakmica, šest smo igrali u gostima, pazite sad, protiv Cityja, Liverpoola, Uniteda i Stokea kao zahtjevnijih momčadi. Nije to nimalo lak put. Vjerujem da ćemo odgovoriti pozitivno kao momčad i da ćemo uskoro pronaći ritam i zaigrati puno bolje – rekao je Wenger uoči utakmice protiv Schalkea.
Arsenal danas ne može računati na prva dva vratara tako da Manonne nastavlja na vratima. Gervinho je ozlijeđen, a tu su još Diaby, Oxlade-Chamberlaine i Gibbs. Najbliži povratku je Rosicky za kojeg je predviđeno da bi se trebao vratiti 10. studenog. Najnoviji udarac doživio je Wenger u subotu kad je iz igre morao izvaditi Ramseyja zbog ozljede prepona i njega večeras definitivno neće biti niti na klupi.

to sam pokupio sa ove stranice...http://4fudbal.com/schalke-arsenal-prenos/ :twisted: :twisted: :twisted:
Fanatik je osoba koja ne može promeniti mišljenje, a ne želi promeniti temu razgovora.

Vinston Cercil

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 06 nov 2012, 19:11

dobro je pa ramsey neće igrati, a kad skontas kakvi su nam doktori momak se neće vratiti na teren zadugo
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 06 nov 2012, 19:12

Harun93 je napisao/la:dobro je pa ramsey neće igrati, a kad skontas kakvi su nam doktori momak se neće vratiti na teren zadugo
A kad skontas kakvi smo mi pehovi,vratit ce se vec protiv Fulhama !

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 06 nov 2012, 19:35

A kad skontate vas dvojica da nije samo Ramsey kriv za lose rezultate, tad ce i Arsenal da procvjeta, a to ce biti nikad
Arsene Wenger

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 06 nov 2012, 19:41

vedofeelgood je napisao/la:A kad skontate vas dvojica da nije samo Ramsey kriv za lose rezultate, tad ce i Arsenal da procvjeta, a to ce biti nikad
On je jedan od razloga,a probleme treba rjesavat postepeno,on bi mogao biti samo pocetak :P

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 06 nov 2012, 19:55

Arsenal XI: Mannone, Sagna, Koscielny, Mertesacker, Vermaelen. Arteta, Wilshere, Cazorla, Podolski, Giroud, Walcott

Eto desilo se ono što smo očekivali, a iskreno ja sam i priželjkivao... :mrgreen:
..Nema Santosa, znači nema propuha više lijevo 8-)
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 nov 2012, 19:56

Zasto su se ovi imbecili u medicinskom osoblju usutili po pitanju Diabya i Gibbsa? Rekli su da ce se vratiti za 2-3 sedmice najvise, a jos ih nema a sto je najbolje nema ni nikakvih vijesti isto ko su ih vanzemaljci oteli. Nije valjda da svoju nesposobnost i nestrucnost (pored najboljih tehnologija koje posjeduju) kriju tako sto se samo usute i nista ne govore o dva igraca valjda i onda samo odjednom postave vijest sa nekom novom prognozom i dijagnozom?

emix14
Kontakt:

Post Postao/la emix14 » 06 nov 2012, 19:57

evo prenosa ko nema na TV-u http://4fudbal.com/uzivo-prenosi/
Pozzz :roll: :roll: :roll:
Fanatik je osoba koja ne može promeniti mišljenje, a ne želi promeniti temu razgovora.

Vinston Cercil

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 06 nov 2012, 19:58

Jel ovo možda malo preofenzivno?
Keep walking.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 06 nov 2012, 20:17

Sve ocekivano. Samo sto sam ja ocekivao jos Arshavina tu u prvoj al hajd o tom potom. Wenger ne mjenja formaciju ni taktiku ni pristup utakmici, fino fino. Za taktiku i formaciju sam siguran da nije promjenjena, a za pristup utakmici cemo da vidimo u prvih 20 minuta tekme... Ionako opet kazem da nista ne ocekujem al hajd da se malo nadigravamo
Arsene Wenger

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 06 nov 2012, 20:20

Treba se cuvati Ibre i farfana po stranama, sposobni su oni praviti probleme ovoj odbrani Arsenala. Doduse kladionice, recimo, to i ocekuju, 4.2 na Arsenal u Superponudi kod Premiera. Da ga hebes nema logike al` hajde, navukli su i mene. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.