Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Na naslovnoj stoji greska da je igrao 8 min. Koliko vidim igrao je 4 min.
Humphries 2 p. za preko 20 min. Samo nek nastavi tako...i dobice Mirza finu minutazu.
Humphries 2 p. za preko 20 min. Samo nek nastavi tako...i dobice Mirza finu minutazu.
- TheVerminator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
tebe smatram ozbiljnim forumasem koji se razumije u kosarku, ali ovakva izjava ti zaista ne trebastorm_raider je napisao/la:Netsi ove godine tesko mogu do playoffa.

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Big M!!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
A zasto mu ne treba?KK_Bosna je napisao/la:tebe smatram ozbiljnim forumasem koji se razumije u kosarku, ali ovakva izjava ti zaista ne trebastorm_raider je napisao/la:Netsi ove godine tesko mogu do playoffa.
evo 7 ekipa koje su bolje od Netsa.
Miami, Boston, Indiana, Philadelphia, New York, Atlanta, Chicago.
Borit ce se za 7, 8 mjesto. Zavisi kako ce se Bynum uklopiti u 76erse i kako ce Chicago ove godine igrati bez Rosea i Bench Mob-a.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
A na osnovu cega zakljucujes da su ovih 7 bolji od Netsa, na osnovu ove dvije utakmice sto su odigrali ? Pa polako ljudi, duga je sezona, ovo je novi tim, dosta novih igraca, mora to da se slegne. Ako ne bude nemilih dogadjaja, naravno da ce doci do playoffsa, pa dovoljan je backcourt sa Dwillom i JJ-om da to osigura 

Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
pirke, ocito se ne razumijes u kosarku ako mislis da je atlanta bolja od netsa 

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Gledate tabelu nakon dvije,nekome tri utakmice.Bravo.
Nad tobom sunce najljepše sja
mozda ne zna ,da je najbolji iz atlante upravo u BrooklinuKK_Bosna je napisao/la:pirke, ocito se ne razumijes u kosarku ako mislis da je atlanta bolja od netsa

da netsi imaju dobar tim, dokazali su sinoc gdje su vodili 3/4 ito vecinom sa 20+, al jednostavno se nisu na kraju kockice poklopile i to je to
al doce sve to na svoje
p.s. eto i lakersi imaju extra tim (po imenima) a sve gube sto ne znaci da su losi
polako, ima vremena
ima tu jos 80 utakmica - nije to malo 

p.s. eto i lakersi imaju extra tim (po imenima) a sve gube sto ne znaci da su losi

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
KK_Bosna je napisao/la:pirke, ocito se ne razumijes u kosarku ako mislis da je atlanta bolja od netsa
Ja nepratim NBA ligu od 1995, nikako.mozda ne zna ,da je najbolji iz atlante upravo u Brooklinu

Nisam znao da su Jeff Teague, Josh Smith i Al Horford presli u Brooklyn? Kada se je to desilo...
Joe Johnson ima najgori ugovor u ligi odkako je Rashard Lewis zavrsio svoj. Ako imas maksimalni ugovor, to neznaci da si najbolji igrac.
Josh Smith, Jeff Teague, Al Horford, Louis Williams su -zajedno- bolji od Williamsa, Johnsona, Lopeza i Wallacea.
Josh Smith ove godine igra za ugovor. Mozete ocekivati dobru sezonu.
Vidjet cete ove sezone kakav je Johnson igrac. Zavoljet cete Ballotelia.

Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 06 nov 2012, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Ne! Nikako negledam tabelu poslje ove dvije utakmice. Gledam po imenima igraca drugo, a prvo gledam kako igraju zajedno (i koliko dugo igraju zajedno).dziza_23 je napisao/la:A na osnovu cega zakljucujes da su ovih 7 bolji od Netsa, na osnovu ove dvije utakmice sto su odigrali ? Pa polako ljudi, duga je sezona, ovo je novi tim, dosta novih igraca, mora to da se slegne. Ako ne bude nemilih dogadjaja, naravno da ce doci do playoffsa, pa dovoljan je backcourt sa Dwillom i JJ-om da to osigura
Netsi su nova ekipa. Joe Johnson nije nikakav "game changer". On je jako dobra 2. koja ce pomoci ekipi da se poboljsa od sezone u kojoj su pobjedili 22 utakmice (od 66 odigranih).
U ovom slucaju ste ih uporedili sa Hawksima, koji vec godinama igraju zajedno. Kazes da je backcourt sa DWillom i JJom dobar da osigura playoff... Moze biti, nekazem da nece osigurati PO, nisam to nigdje rekao, ali sam rekao da ce se boriti za 7-8 mjesto. Frontcourt sastavljen od Horforda i Smitha je puno bolji nego backcourt od DWilla i Johnsona. U napadu su tu negdje, ali odbrani Johnson i DWill zajedno nisu bas nesto (posebno JJ)!
Samo sam stao u odbranu momku kojeg ste napali zato jer je rekao da ce Netsi tesko uci u Playoff....
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Prika Pirke, ti imas svoje misljenje, mi svoje, vidjecemo posle 82 utakmice na kojem ce mjestu zavrsiti 

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Bar ovaj Williams nije ko Silva, on dodaje Teletovicu i tako umanjio spominjanje majke 

Anfernee "Penny" Hardaway #1
Hajde reci na kojem ce mjestu zavrsiti po tebi.dziza_23 je napisao/la:Prika Pirke, ti imas svoje misljenje, mi svoje, vidjecemo posle 82 utakmice na kojem ce mjestu zavrsiti

I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Bice prvi, Teletovic mvp 

pali su prvi bosanski koševi u nba , ostalo ce biti historija 

Meni je drago da će Mirza u Netsima zaraditi masne pare i obezbijediti egzistenciju i sebi i potomcima. Nadam se da će dobijati sve više i više prilike u igri. Nadam se da će naučiti dosta, popraviti sve segmente igre, od šuta gdje je dobar do odbrane, gdje baš i niije. Nadam se da će na EP biti još jači Mirza nego što smo do sad navikli. A hoće li Netsi u Play Off zanima ma isto kao koliko je palo snijega lani u Tunguziji.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ja ti kazem da ce zavrsiti u Top-5 na istoku, smijem se kalditi u sto hoces.Pirke je napisao/la:Hajde reci na kojem ce mjestu zavrsiti po tebi.dziza_23 je napisao/la:Prika Pirke, ti imas svoje misljenje, mi svoje, vidjecemo posle 82 utakmice na kojem ce mjestu zavrsiti
A kazes da gledas po imenima, pa kako onda da ne vidis sjajna imena u Brooklynu, Williams, Johnson, Wallace, Hump i Lopez, plus odlicne rezerve Brooks, Blatche i Evans u odbrani a Bgm. ni Teletovic nije za baciti. Po meni je ovo prejak sastav, ne znam koliko pratis NBA ali mi nije jasno kad kazes da gledas po imenima i onda da ih stavis na 7-8. poziciju.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Iskreno, mislim da će biti 6. na Istoku.Pirke je napisao/la:Hajde reci na kojem ce mjestu zavrsiti po tebi.dziza_23 je napisao/la:Prika Pirke, ti imas svoje misljenje, mi svoje, vidjecemo posle 82 utakmice na kojem ce mjestu zavrsiti
Miami, Boston, Chicago, NY, Indiana, Netsi, Philadelphia, Atlanta.
Bilo kako bilo, mislim da će propustiti PO samo u slučaju težih povreda Williamsa, JJ-a i Wallacea.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”