FK Krajina Cazin

jojs28
Kontakt:

Re: FK Krajina Cazin

Post Postao/la jojs28 » 06 nov 2012, 18:36

Kako sad stvari stoje igracima nece bit isplacena niti jedna plata,stoga postoji mogucnost da igraci ne odu u Bugojno,igracima je dopizdilo vise....moj kolega igra tamo i kako mi kaze niko od uprave poslije utkm nije dosao da cestita pobjedu nad bivsim premijerligasem Slobodom,na treninzima opet nikog...ZALOSNO sta su ljudi uradili od kluba sa velikom tradicijom !!!!

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 06 nov 2012, 22:53

Stanje je ovakvo.... Para u klubu nema,ni jednog jedinog pfeninga. Opcinsko vijece ili ko vec treba,nije jos usvojilo opcinski budzet,tako da ni Krajina ne moze dobiti jos lovu koja ih sljeduje. A ljudima koji su do sad vodili klub,koji su bili u upravi,nekoliko privatnika,vjerovatno je dopizdilo vise izdvajati svoje pare u ovu rupu bez dna. Ne mogu reci da me bas zaboli za igracima,ali strpljenje nebi bilo lose. Pogledajte Troglav. Momci duraju godinu ili dvije cak bez marke.

Ja igrace razumijem,ali dok je bilo para i dok im je uprava stimala utakmice da pobjeduju zbog njihove vlastite nesposobnosti onda je sve bilo ok. Sad odjednom im ne odgovara nista. Ovo nije profesionalna liga,ugovori ne postoje,tako da,mili moji,uvijek mozete otici. Zbogom :)

A ako opstina i ljudi u Cazinu ne zele Krajinu,sto se mene tice,zbogom i Krajino. Ugasi se.

Bugojno20
Kontakt:

Post Postao/la Bugojno20 » 06 nov 2012, 22:57

FKKrajina je napisao/la:Stanje je ovakvo.... Para u klubu nema,ni jednog jedinog pfeninga. Opcinsko vijece ili ko vec treba,nije jos usvojilo opcinski budzet,tako da ni Krajina ne moze dobiti jos lovu koja ih sljeduje. A ljudima koji su do sad vodili klub,koji su bili u upravi,nekoliko privatnika,vjerovatno je dopizdilo vise izdvajati svoje pare u ovu rupu bez dna. Ne mogu reci da me bas zaboli za igracima,ali strpljenje nebi bilo lose. Pogledajte Troglav. Momci duraju godinu ili dvije cak bez marke.

Ja igrace razumijem,ali dok je bilo para i dok im je uprava stimala utakmice da pobjeduju zbog njihove vlastite nesposobnosti onda je sve bilo ok. Sad odjednom im ne odgovara nista. Ovo nije profesionalna liga,ugovori ne postoje,tako da,mili moji,uvijek mozete otici. Zbogom :)

A ako opstina i ljudi u Cazinu ne zele Krajinu,sto se mene tice,zbogom i Krajino. Ugasi se.

Slicna situacija kao i u Iskri sto je bila ! :S

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 06 nov 2012, 23:06

Jbg,takva je sudbina vecini klubova u ovoj ligi. Ljuti se zasite i onda klub pocne da tone. Love nema,sponzora nema,opstina ne pomaze,a ljudi naravno nece vise da izdvajaju iz svog dzepa.

gerijatrija
Kontakt:

Post Postao/la gerijatrija » 07 nov 2012, 15:41

Pa sjedi onda ti sa njima u autobus putuju cijeli dan nazad i ponesi sebi 20KM da imas za puta, i tako svaki vikend odvoji za klub putuj 13-15sati, ja sam na strani igraca, plati il ga zatvori, ili brate dragi ako nema para ima ko glazgov, u zadnju ligu i stvar rijesena, ali nece oni tako, oni su doveli tudju djecu iz ne znam ni ja sve od kud su ti igraci i obecali im plate premije ili na ruke kako to vec ide i nestali. Cujem da su im rekli strpite se do izbora :lol: mozda su mislili na Americke pobijedio je Obama, steta da je Romni plate bi bile do petka, sala mala. Igracima pozdrav, rezimskim novinarima, uvlakacima :oops:

diesel
Kontakt:

Post Postao/la diesel » 08 nov 2012, 20:31

Sve je to ok.svugdje je isto nemojte zezati...dečki će odigrati do kraja i završiti sezonu...A hasumi koji pametuju i mole Boga da se nešto loše desi,bojim se da će se razočarati...Svi su mislili protiv Slobode da je kraj,a ono ..... ;)
Tako da što se Krajine tiče nebrinite prijatelji.... :geek:
Bosanska Krajina :)

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 10 nov 2012, 17:02

Igrači Krajine iskazali nezadovoljstvo situacijom u klubu, naime kada je sudac dao znak da utakmica krene oni su sjeli na teren.... http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 8741_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 10 nov 2012, 17:10

bh_navijac je napisao/la:Igrači Krajine iskazali nezadovoljstvo situacijom u klubu, naime kada je sudac dao znak da utakmica krene oni su sjeli na teren.... http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 8741_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
:lol: :lol: :lol: joj kraljeva
A zar je toliko lose u vasem klubu? Da i ovo vidim, podrska od mene za Krajinu!

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 10 nov 2012, 17:13

Maniaacs je napisao/la:
bh_navijac je napisao/la:Igrači Krajine iskazali nezadovoljstvo situacijom u klubu, naime kada je sudac dao znak da utakmica krene oni su sjeli na teren.... http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 8741_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Koliko i u drugim klubovima :D Plate kasne,para nema :) Ljudi nece vise da daju svoje vlastite pare,dopizdilo i to :)

Ovako bi trebalo 90 % ekipa u ovoj ligi. Sta reci za Troglav,oni bi jadnici trebali lezati 45 minuta. Nisu pfeninga dobili :D

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 10 nov 2012, 17:20

NK Iskra : FK Krajina 3:0 (2:0)
http://www.bug.ba/nk-iskra-fk-krajina-30-20.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 10 nov 2012, 17:32

FKKrajina je napisao/la:
Maniaacs je napisao/la:

Koliko i u drugim klubovima :D Plate kasne,para nema :) Ljudi nece vise da daju svoje vlastite pare,dopizdilo i to :)

Ovako bi trebalo 90 % ekipa u ovoj ligi. Sta reci za Troglav,oni bi jadnici trebali lezati 45 minuta. Nisu pfeninga dobili :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ma joj, pa sta je uradio sudija kad su ovi sjeli? :P

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 10 nov 2012, 17:34

Pa šta će uraditi, nije ovo prvi put u svijetu da su igrači sjeli na teren radi novca kojeg nigdje na vidiku nema. Dešavalo se u Primeri, kamoli u Prvoj ligi Federacije.

Nije nimalo smiješno, već žalosno što je do ovoga uopće došlo.

Ovdje se zna koje ljude Krajina ne zanima a i dalje sjede na pozicijama...

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 10 nov 2012, 17:48

Mene cudi da vise ikog zanima Krajina. Ovi ljudi koji su sad na pozicijama i u upravi,a to je svega njih 3,4 su se potrosili,kako finansijski tako i fizicki i psihicki i emotivno i svakako........ Slaba pomoc opstine,slab odaziv ljudi,sve katastrofa. Cazin ne zasluzuje Krajinu i nogomet. I to je to.

Ljudi su se borili koliko su imali snage,zelje i finansija. Ne moze sav teret podnijeti par ljudi. I niko od navijaca i ostalih nema pravo reci vi igrali 3 za 3 ,vi ovo ,vi ono. Borilo se je za Krajinu,da prezivi,davali se vlastiti novci. Ljudima koji su digli Krajinu s dna treba podijeliti zahvalnice. Ali vidi se da su i oni istroseni na svaki nacin.

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 10 nov 2012, 17:52

FKKrajina je napisao/la:Mene cudi da vise ikog zanima Krajina. Ovi ljudi koji su sad na pozicijama i u upravi,a to je svega njih 3,4 su se potrosili,kako finansijski tako i fizicki i psihicki i emotivno i svakako........ Slaba pomoc opstine,slab odaziv ljudi,sve katastrofa. Cazin ne zasluzuje Krajinu i nogomet. I to je to.

Ljudi su se borili koliko su imali snage,zelje i finansija. Ne moze sav teret podnijeti par ljudi. I niko od navijaca i ostalih nema pravo reci vi igrali 3 za 3 ,vi ovo ,vi ono. Borilo se je za Krajinu,da prezivi,davali se vlastiti novci. Ljudima koji su digli Krajinu s dna treba podijeliti zahvalnice. Ali vidi se da su i oni istroseni na svaki nacin.
Haj reci to ovoj većini, pa da te dočekaju na nož. Ljudi ne shvataju kolika je kotizacija za jednu polusezonu, koliko košta odlazak na gostovanje, koliko košta organizacija domaće utakmice, koliko koštaju kartoni (pogotovo kad se to nagomila) i svašta ponešto. Savez neće da trpi niti je kad trpio, a igrači moraju i zbog toga i dalje trpe.

Umjesto da je došlo dvije hiljade ljudi gledati Slobodu, svima je draže doći na vatromet ili pisati po internetu protiv sadašnje Uprave.

Uostalom, nije Uprava kriva, zna se šta su i koliko uradili, problem su oni koji se pojave u prostorijama kluba od sastanka Skupštine do obilježavanja male ceremonije 80. godišnjice. Dakle jednom ili dvaput godišnje.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 10 nov 2012, 17:56

@FKKC1932

Uzet cu sebi za pravo i reci steta sto nije vise ovakvih kao nas dvojica :)

Ne shvatam pojedince na nasoj temi,jel se prave glupi ili su stvarno glupi da ne razumiju sve to sto si nabrojao. A mozda su i potpuni neznanci sto se tice nogometa i znaju samo sjesti za komp i pisat gluposti.

Svaka cast. Ali u jedno sam siguran, Cazin ne zasluzuje i ne zeli Krajinu,to se vidi. Ali zato imamo na vatrometima,kestenijadama,paprikasijadama i koridama hiljade i hiljade ljudi :D
Svako ko ima nesto protiv ovih ljudi koji danas vode Krajinu neka iznese ovdje svoje argumente,a ne da govori 3 za 3 i te gluposti. Neko jasnije argumente.

gerijatrija
Kontakt:

Post Postao/la gerijatrija » 10 nov 2012, 20:41

Nije mi jasno da ovi novinari nisu objavili da su igraci Krajine sjedili prije tekme narocito na cazinnetu gdje izgleda vlada cenzura. Sloboda novinarstvu! http://www.bug.ba/nk-iskra-fk-krajina-30-20.html" onclick="window.open(this.href);return false;

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 11 nov 2012, 13:33

Ti gerijatrija ciljano ideš da ovdje indirektno prozivaš pojedince. De samo malo razmisli, mućni glavom i to je dosta.

aleXBIH
Kontakt:

Post Postao/la aleXBIH » 11 nov 2012, 20:03

Komsije,kakvo je stanje pred Jedinstvo ? Halid Delic nece igrati, odr u Belgiju, a kazu mi da vasi nece ni trenirati do subote. Hoce li biti popunjen stadion ? Ne vjerujem da ce biti 3 za 3.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 11 nov 2012, 23:47

Nikakvo :) rasulo totalno. Pomirenje da se ispada iz lige,nema druge. Igraci ne treniraju,uprave kao da nema,i njima dokurcilo vise. Opstina se ne brine nikako. Mislim da je ova sedmica tacka na i za ovu sezonu vec. Ende :)

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 12 nov 2012, 00:06

Delić je veliki gubitak ako ne bude igrao.I onako Krajina može dobiti Jedinstvo jednim golom a imamo i jaku kontru.Što se tiče postova @gerijatrija vidis i sam da cazin.net objavljuje samo lijepe stvari.Asfalitiranje puteva,izgradnja kružnog toka te slike istih,onda one slike svake subote u gradu "ludi" provodi i tako iz dana u dan a na kraju kad se vise nema šta ,pljuju po Dodiku.Najlakše je krivicu za ovakvo stanje prebaciti na drugoga i govoriti kako ljudi nemaju razloge da kažu neke stvari.Treba stvari pogledati realno i naci greške i naci načine da se ljudi privuču,samo bojim se zato trenutno nema interesa.Svaka čast igračima neka odigraju jos ovo kolo pa onda šta bude nije bitno.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.