Emire, to sam ja zbog tola postavio, ne furam ja takve tene.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nije sve u cijeni,slažem se.Kažem općenito za onu odjeću što se preko ebay-a može uzeti i stvarno je drama.Znaš kako kažu lijepoj osobi sve lijepo stojiOTNYS_YNWA je napisao/la:Nije sve ni u cijeni, ako si papak pa ne znaš da se središ. Može ono biti i preskupo, ali to ne znači da je automatski i lijepo, i da ti 'čuči'. Ja sam sebi kupio na Ciglanama cipele i tole boli glava, vjerujte da me svi pitaju gdje sam uzeo kako je dobro. Bitno je imati dobar ukus, i odabrati ono što ti dobro stoji. Problem mi je veličina, visok sam 2 metra, imam raspon ruku ko Albatros krila.
Emire, to sam ja zbog tola postavio, ne furam ja takve tene.
valjat' ce za muzeja ubrzoSultanSulejman je napisao/la:Nije sve u cijeni,slažem se.Kažem općenito za onu odjeću što se preko ebay-a može uzeti i stvarno je drama.Znaš kako kažu lijepoj osobi sve lijepo stojiOTNYS_YNWA je napisao/la:Nije sve ni u cijeni, ako si papak pa ne znaš da se središ. Može ono biti i preskupo, ali to ne znači da je automatski i lijepo, i da ti 'čuči'. Ja sam sebi kupio na Ciglanama cipele i tole boli glava, vjerujte da me svi pitaju gdje sam uzeo kako je dobro. Bitno je imati dobar ukus, i odabrati ono što ti dobro stoji. Problem mi je veličina, visok sam 2 metra, imam raspon ruku ko Albatros krila.
Emire, to sam ja zbog tola postavio, ne furam ja takve tene.![]()
Ovo su one staaaaaaaaare gojzerice ja mislim što su se poslije rata odmah nosile ono po snijegu ili kako većNema ko ih nije nosio,nisu one loše samo što su daaaaaaaaaaavno isfurane i baš niko ih ne nosi ama baš niko.Mada čuvaj ih
kume, ja sam dugo godina trenirao rukomet tako da znam sta je hummeltyler durden je napisao/la:Cuj skupaBosniacum Lilium je napisao/la:
dobra, samo skupa, 140 KMKupujes Hummelovu jaknu i govoris skupa
![]()
ajd me ti sveznajuci prosvijetlianonimni je napisao/la:bašma on ne zna šta je Hummel
gojzerica je napisao/la:
Odlicna alpha za military style, ko voliOTNYS_YNWA je napisao/la:gojzerica je napisao/la:
Klošarska prava
braco je napisao/la:
Imal' gdje u Sarajevu kupiti nešto na ovaj fazon?
new yorker ti je ko da na pijaci kupuješBosniacum Lilium je napisao/la:kume, ja sam dugo godina trenirao rukomet tako da znam sta je hummeltyler durden je napisao/la:Cuj skupaBosniacum Lilium je napisao/la:
![]()
pravis se pametan na svaku. Ja sam prije 2 godine u new yorkeru jaknu platio 60 KM, pretopla, prava zimska i uvijek je u fazonu
ajd me ti sveznajuci prosvijetlianonimni je napisao/la:bašma on ne zna šta je Hummel
Zasto svi na forumu shvataju licno sta god im kazes ? Pravim se pametan na svaku? pa ti ispadas krembil kad govoris da je 140 km za zimsku TOP-BRANDIRANU jaknu , skupo ?Bosniacum Lilium je napisao/la:kume, ja sam dugo godina trenirao rukomet tako da znam sta je hummeltyler durden je napisao/la:Cuj skupaBosniacum Lilium je napisao/la:
![]()
pravis se pametan na svaku. Ja sam prije 2 godine u new yorkeru jaknu platio 60 KM, pretopla, prava zimska i uvijek je u fazonu
![]()
to je najveca glupost koja postoji, dati za jaknu 500 KM a ista funkcionalnost kao ona jakna nor. od 80 KM. A svi se zale da nemaju posla i da su na granici siromastvaSheyi je napisao/la:Svako uzima u skladu sa svojim mogućnostima.
da krenemBosniacum Lilium je napisao/la:ajd me ti sveznajuci prosvijetlianonimni je napisao/la:bašma on ne zna šta je Hummel
Jesam li ja rekao da je markirana stvar i dobrA? Ili si ti to rekao?Bosniacum Lilium je napisao/la:a ti si panj kad kazes da to nije skupo, i top brendirano. Znaci ako je markirana stvar, onda je i dobra? Moze biti ali i ne mora !
Odakle ti znas da ja kupujem u new yorkeru? Vecinom je smece ali se moze naci na snizenjima solidnih stvari. I odakle znas da sam bosnjo? Nek' si ti pacifista, roker, "A u krugu" i sl. gluposti
A ako te zanima gdje ja kupujem stvari, to su najcesce Azel, Waikiki, Oviesse i Haris ExportNajbolja i najjeftinija roba, ko hoce markirane stvari, eno mu treceklasirani adidas jakna za 500 KM
upravo tako. nekome je za jaknu puno dati 150 Km, a nekome nije problem niti 600...Sheyi je napisao/la:Svako uzima u skladu sa svojim mogućnostima.