GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

MakeTZ
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la MakeTZ » 01 nov 2012, 00:46

[youtube][/youtube]

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 01 nov 2012, 12:16

Video je u redu neka si ga stavio, makar je stavljen prije 2, 3 stranice isti. Onda cu postaviti nekoliko pitanja dodatnih. Da li se vlast promijenila u medjuvremenu, da li je Mamic javno podrzavao HDZ prije 4 god. Kako to da ovaj SDP tocnije onaj ministar sporta koji je toliko lajao kako ce sve pocistiti nije napravio nista. Jasno mi je da onaj tko ima novac ima i moc upravljanja ali ne vjerujem da ima bas toliku moc jer nije toliko bogat da bude prvi covjek drzave jbg. I Sanader se sastajao sa Bajicem pa je ovaj podigrao optuznicu, Kerum je isto bogat cak i bogatiji pa se politika okrenula protiv njega i sada spasava sto se spasiti da ..... to nista ne mora znaciti sto zna suce, politicare i Platinija, priroda posla je takva da je dobro da ih znas :lol:

Eto odgovorite mi na tih nekoliko pitanja i biti cu zadovoljan jer mi vec muka slusati on krade, on je nasmrkan, on je primitivan, on krsi statut, on nema stila, on ima veliku glavu, ne posluje na tradicionalnoj poslovnoj zagrebackoj izvrsnosti i ostale gluposti :)

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 01 nov 2012, 13:20

Insect_terminator je napisao/la:on ima veliku glavu,
MAŠALA!!!

Ne kradi! :mrgreen:
Insect_terminator je napisao/la:ne posluje na tradicionalnoj poslovnoj zagrebackoj izvrsnosti i :)
DAS SEX! :lol:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 01 nov 2012, 15:41

[youtube][/youtube]
nemam veze s dinamom al evo naletio sam na ovo pa nek nam purgeri kazu sta misle o ovima?

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 01 nov 2012, 17:43

Kako vam nije mrsko stalno pričati o istim stvarima.

Počastite nas ostale i nogometom s vremena na vrijeme. Čak je i poželjno.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 01 nov 2012, 19:46

dubrava je napisao/la:Kako vam nije mrsko stalno pričati o istim stvarima.

Počastite nas ostale i nogometom s vremena na vrijeme. Čak je i poželjno.
a kojim nogometom? o čemu ćemo pričati?

kako smo spušili od zadra,kako smo sramota lige prvaka ili šta ne znam više.od poraza protiv zadra je bitnije to što se mamić spustio na klupu i pričao na terenu s igračima,a niej uzapisniku utakmice.on nema to pravo.toga nema ni u amaterskoj ligi yebote.da je neki navijač tako otišao do terena spičili bi mu kaznu samo takvu.

u dinamu je nogomet odavno u drugom planu,a trener i igrači i dalje rade da tako ostane.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 nov 2012, 19:48

Insect_terminator je napisao/la:Video je u redu neka si ga stavio, makar je stavljen prije 2, 3 stranice isti. Onda cu postaviti nekoliko pitanja dodatnih. Da li se vlast promijenila u medjuvremenu, da li je Mamic javno podrzavao HDZ prije 4 god. Kako to da ovaj SDP tocnije onaj ministar sporta koji je toliko lajao kako ce sve pocistiti nije napravio nista. Jasno mi je da onaj tko ima novac ima i moc upravljanja ali ne vjerujem da ima bas toliku moc jer nije toliko bogat da bude prvi covjek drzave jbg. I Sanader se sastajao sa Bajicem pa je ovaj podigrao optuznicu, Kerum je isto bogat cak i bogatiji pa se politika okrenula protiv njega i sada spasava sto se spasiti da ..... to nista ne mora znaciti sto zna suce, politicare i Platinija, priroda posla je takva da je dobro da ih znas :lol:

Eto odgovorite mi na tih nekoliko pitanja i biti cu zadovoljan jer mi vec muka slusati on krade, on je nasmrkan, on je primitivan, on krsi statut, on nema stila, on ima veliku glavu, ne posluje na tradicionalnoj poslovnoj zagrebackoj izvrsnosti i ostale gluposti :)
Već sam ti par puta rekao: pravac ****.Dečki će ti sve lijepo objasnit,meni se više neda.Mogu vas jedino prijavit zbog konstantnog trolanja i(li) spama.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 01 nov 2012, 23:48

SiamoNoi je napisao/la:
Već sam ti par puta rekao: pravac ****.Dečki će ti sve lijepo objasnit,meni se više neda.Mogu vas jedino prijavit zbog konstantnog trolanja i(li) spama.
Meni se ne ide na taj forum hr .... nepregledan je i nije samo sportski forum. Reci ti deckima sa tog foruma neka mi objasne na ovom ili jos bolje kako si majstor copy pastea kopiraj mi odgovore i zakelji ih. Par min posla sveukupno ali sa odgovorima a ne glupostima kao onaj video od cize koji objasnjava frustriranost jednog navijaca svojom obespravljenoscu. Ja ti mogu bubnut video kako ljudi 2007 prosvjeduju zbog prodaje trojca i varanja javnosti zbog najavljivanja ulaska u LP, a 2010 prosvjeduju zbog marginaliziranja legendi poput zajeca, a 2010+ zbog obespravljenosti obicnog navijaca tj od kada se pojavila inicijativa. Nije onaj transparent 1 clan = 1 glas od 2005 i lige za bedaka :lol:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 nov 2012, 12:17

Insect_terminator je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:
Meni se ne ide na taj forum hr .... nepregledan je i nije samo sportski forum.
Lijepo sam ti stavio link od teme.Da te zanimaju odgovori otišao bi tamo i pitao,ali ne tebi je zanimljivije ovdje mlatit u prazno.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 02 nov 2012, 15:41

dao si mi link od teme koja ima 197 stranica reci na kojoj su stranici odgovori na pitanja i procitat cu ih. Ne mislim citati 101 stranicu, nemam toliko volje :)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 nov 2012, 17:03

Ma ne trebaš čitat sve.Neznam ni ja gdje ima odgovora i ne mislim tražit.
Samo postaj kaj te zanima i dobit ćeš odgovor na pitanja.

EDIT:

Kako i zašto se učlanjujem u NK Dinamo?!

http://www.zajednozadinamo.com/novosti.php?aktualno=78" onclick="window.open(this.href);return false;

Iznos članarine
http://www.gnkdinamo.hr/%C4%8Dlanstvo#anchor" onclick="window.open(this.href);return false;

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 nov 2012, 22:05

Zabranjeno je kaciti navijacki sadrzaj.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 05 nov 2012, 13:00

slika

:o :o
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 06 nov 2012, 14:15

"BBB"izgleda fasovali batine od "BB" ,dosta ih je u zatvoru. :roll:
"Indija,Pakistan..."

korisnik1
Kontakt:

Post Postao/la korisnik1 » 06 nov 2012, 16:15

soba 39 je napisao/la:"BBB"izgleda fasovali batine od "BB" ,dosta ih je u zatvoru. :roll:
kazu BBB da su ovi bjezali pred njima,ali to je nevazno.

vazno je da ovi sto su otisli u pariz sami sebi pucaju u nogu.sad ce se opet stvorit atmosfera kako drzava mora pomoci mamicu u borbi protiv huligana jer on jadan vise ne moze.

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 06 nov 2012, 16:22

korisnik1 je napisao/la:
soba 39 je napisao/la:"BBB"izgleda fasovali batine od "BB" ,dosta ih je u zatvoru. :roll:
kazu BBB da su ovi bjezali pred njima,ali to je nevazno.

vazno je da ovi sto su otisli u pariz sami sebi pucaju u nogu.sad ce se opet stvorit atmosfera kako drzava mora pomoci mamicu u borbi protiv huligana jer on jadan vise ne moze.
ma izgleda da to nisu ni bili BBB već lokalni Hrvati koji žive u Francuskoj
"Indija,Pakistan..."

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 06 nov 2012, 16:25

Bilić u Dinamu slika

http://www.politikaplus.com/novost/6680 ... a-navijaca" onclick="window.open(this.href);return false; ;)
U članku fali još podatak da je sin uhićenog Mlinara zbog odavanja službenih tajni, pod ugovorom s Dinamom. Prvo posuđen Lokomotivi, a trenutno Interu iz Zaprešića.
Frano Mlinar,jel.

http://www.zajednozadinamo.com/upload/Malcic1V.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; ;)

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 1106_n.png" onclick="window.open(this.href);return false; ;)

O sukobu u Parizu imate na temi o navijačima.
Već vidim kako će sad krenut priče iz kluba da su ljudi iz ZZD-a sudjelovali u neredima i oni bi kao vodili klub :lol: :roll:

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 06 nov 2012, 23:17

Tuga, sta drugo. Prvo poluvrijeme sasvim solidno, igralo se jako dobro, stvorile neke prilike, PSG uopce nije dominirao, a onda u drugom dijelu pad. Kao da je nestalo motivacije, a i onaj prvi gol je totalno bezveze primljen, al vidjelo se barem da Dinamo moze kad oce i kad se potrudi. To veseli, ali rastuzuje to sto Dinamo slabo zeli i nikad nece. Pod hitno dati vise prilike Halilovicu.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 08 nov 2012, 16:37

1.Zdravko Mamić (Dinamo Zagreb)
2.Aurelio De Laurentiis (Napoli)
3.Sam Hammamm (Wimbledon/Cardiff)
4.Luciano Gaucci (Perugia)
5.Ken Bates (Chelsea/Leeds)
6.Ratko Butorović (Fk Vojvodina)
7.Maurizio Zamparini (Palermo)
8.Aldo Spinelli (Livorno)
9.George Reynolds (Darlington)
10.Ken Richardson (Doncaster Rovers)

To je prema izboru casopisa Who Ate All The Pies rang lista najludjih sportskih djelatnika (predsjednici klubova, direktori i vlasnici) :lol: :lol:

Za Mamica navode:
"Preziran od većine Dinamovih navijača, izvršni predsjednik Mamić i skandal su praktički sinonimi. Zao, nestrpljiv i fizički strašan čovjek, Mamić je zaposlio i dao otkaz 15-orici različitih trenera unatoč što je zasjeo na čelo kluba 2003. Tijekom godina Mamić je napravio niz incidenata - od udaranja direktora Hrvatskog nogometnog saveza, naganjanja bivšeg direktora Dinama preko ograde, čelnika gradskog poglavarstva udarao je štakama te je slavio Dinamovu pobjedu nacističkim pozdravom.
Također prezire novinare te ih je nasilno napadao u nekoliko navrata. Vrhunac njegove vladavine izjava je 'I onaj YouTube nabijem na ku..'. Nekoliko navijača na licu mjesta izrazilo je nezadovoljstvo njegovim ponašanjem."

Na 24sata prema anketi trenutno 94% ljudi misli da Mamic zasluzuje ovu titulu :lol:
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 08 nov 2012, 17:30

Jack777Pott je napisao/la:1.Zdravko Mamić (Dinamo Zagreb)
2.Aurelio De Laurentiis (Napoli)
3.Sam Hammamm (Wimbledon/Cardiff)
4.Luciano Gaucci (Perugia)
5.Ken Bates (Chelsea/Leeds)
6.Ratko Butorović (Fk Vojvodina)
7.Maurizio Zamparini (Palermo)
8.Aldo Spinelli (Livorno)
9.George Reynolds (Darlington)
10.Ken Richardson (Doncaster Rovers)

To je prema izboru casopisa Who Ate All The Pies rang lista najludjih sportskih djelatnika (predsjednici klubova, direktori i vlasnici) :lol: :lol:

Za Mamica navode:
"Preziran od većine Dinamovih navijača, izvršni predsjednik Mamić i skandal su praktički sinonimi. Zao, nestrpljiv i fizički strašan čovjek, Mamić je zaposlio i dao otkaz 15-orici različitih trenera unatoč što je zasjeo na čelo kluba 2003. Tijekom godina Mamić je napravio niz incidenata - od udaranja direktora Hrvatskog nogometnog saveza, naganjanja bivšeg direktora Dinama preko ograde, čelnika gradskog poglavarstva udarao je štakama te je slavio Dinamovu pobjedu nacističkim pozdravom.
Također prezire novinare te ih je nasilno napadao u nekoliko navrata. Vrhunac njegove vladavine izjava je 'I onaj YouTube nabijem na ku..'. Nekoliko navijača na licu mjesta izrazilo je nezadovoljstvo njegovim ponašanjem."

Na 24sata prema anketi trenutno 94% ljudi misli da Mamic zasluzuje ovu titulu :lol:
zdravkec je zmaj :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.