Rivo i Roni-dva najbolja igraca koje sam ja gledao . Dominantno osvojeno prvenstvo 2002 . Milina ih je bilo gledati , jednostavno niko im nije bio dorastao kao protivnik .
Ako me sjecanje sluzi ,jedino ih Turska posteno namucila ,ostalo su rutinski rijesili u svoju korist . Iako sam misljenja da bi tadasnja Furija,da nije bila pokradena protiv domacina ,mogla dostojno da im se suprostavi .
Osvojili bi i prvenstvo u Francuskoj da je Denilson igrao od pocetka,te da Ronaldo noc prije finalne utakmice nije bio otrovan . U finalu je odigrao kriminalno . Mozda bi bolje bilo da nije ni igrao jer Bebeto je bio na klupi . Rivu smatram najvecim i najboljim fudbalerom . Samo mi je krivo sto je zapao u onu generaciju sa luzerima Holandjanima i Van Galom kao trenerom ,radi kojeg je kasnije i napustio Barcu . Ali eto, i u takvoj Barceloneti , isticao se majstorijama,golcinama,i individualno je nagradjen 1999 ,te je tako ispravljena nepravda iz ranije sezone kada je takodje bio ubjedljivo najbolji na svijetu ali nije dobio nagradu . Sada covjek u svojoj 40oj god. Postigne na 20 meceva 11 golova, dok ovdasnji talenti odnosno igraci u najboljim godinama ne mogu zabiti vise od 15 golova u ovim amaterskim ligama ex ju .
Da ne bude skroz offtop. Mislim da ce Real slaviti veceras i siguran da ce proci u knockout fazu . Ipak,zbog fudbala nadam prolasku Dortmunda jer ljudi igraju prelijep fudbal ,imaju strasne navijace . Zasluzili su

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡