Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Dzoni
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Dzoni » 06 nov 2012, 02:44

anonymousHD je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ovo je bilo moćno :D
Sjecam se ove utakmice,cini mi se da je tek negdje oko 10 pocela,a konstrukcija gola je pala za vrijeme intoniranja himne lige prvaka.
Sutradan se pricalo kako je sve to nastimano kako bi Real stekao neku psihicku prednost u odnosu na rivala.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 06 nov 2012, 11:19

Rivo i Roni-dva najbolja igraca koje sam ja gledao . Dominantno osvojeno prvenstvo 2002 . Milina ih je bilo gledati , jednostavno niko im nije bio dorastao kao protivnik .
Ako me sjecanje sluzi ,jedino ih Turska posteno namucila ,ostalo su rutinski rijesili u svoju korist . Iako sam misljenja da bi tadasnja Furija,da nije bila pokradena protiv domacina ,mogla dostojno da im se suprostavi .
Osvojili bi i prvenstvo u Francuskoj da je Denilson igrao od pocetka,te da Ronaldo noc prije finalne utakmice nije bio otrovan . U finalu je odigrao kriminalno . Mozda bi bolje bilo da nije ni igrao jer Bebeto je bio na klupi . Rivu smatram najvecim i najboljim fudbalerom . Samo mi je krivo sto je zapao u onu generaciju sa luzerima Holandjanima i Van Galom kao trenerom ,radi kojeg je kasnije i napustio Barcu . Ali eto, i u takvoj Barceloneti , isticao se majstorijama,golcinama,i individualno je nagradjen 1999 ,te je tako ispravljena nepravda iz ranije sezone kada je takodje bio ubjedljivo najbolji na svijetu ali nije dobio nagradu . Sada covjek u svojoj 40oj god. Postigne na 20 meceva 11 golova, dok ovdasnji talenti odnosno igraci u najboljim godinama ne mogu zabiti vise od 15 golova u ovim amaterskim ligama ex ju .

Da ne bude skroz offtop. Mislim da ce Real slaviti veceras i siguran da ce proci u knockout fazu . Ipak,zbog fudbala nadam prolasku Dortmunda jer ljudi igraju prelijep fudbal ,imaju strasne navijace . Zasluzili su ;) 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 06 nov 2012, 12:23

Pomalo sam i barcelonu simpatisao dok je bila predvođena Rivaldom, ono bili su mi jako drag klub. valjda jer nije bilo toliko padavičara i glumaca u njoj kao danas, i nisu joj sudili svaku drugu utakmicu sudije koje sude njima pa se nakon te utakmice izgube.
naprijed rejal

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 06 nov 2012, 12:29

[youtube][/youtube]

8-) 8-) 8-)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 06 nov 2012, 13:55

Očekivani sastavi za poslasticu večeri na Bernabeu 8-)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 06 nov 2012, 15:48

slika
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

korisnik1
Kontakt:

Post Postao/la korisnik1 » 06 nov 2012, 16:12

Sveti je napisao/la:Pomalo sam i barcelonu simpatisao dok je bila predvođena Rivaldom, ono bili su mi jako drag klub. valjda jer nije bilo toliko padavičara i glumaca u njoj kao danas, i nisu joj sudili svaku drugu utakmicu sudije koje sude njima pa se nakon te utakmice izgube.
ti si neki kompleksas veliki.

a sta su ronaldo,di maria,pepe,marcelo - zar i oni nisu padavicari?

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 06 nov 2012, 16:14

A ti prvo pa muško,mogo si se vala i neklonjirati
Takvih padobranaca ima ovdje za izvoza.Čuj ti malehnog.Pizzde iz som i serem ekipe su nenadhebive u glumi i prevarama na terenu zato briši dok nismo pips donijeli...
Don Alfredo Di Stefano

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 nov 2012, 16:47

Sveti je napisao/la:Pomalo sam i barcelonu simpatisao dok je bila predvođena Rivaldom, ono bili su mi jako drag klub. valjda jer nije bilo toliko padavičara i glumaca u njoj kao danas, i nisu joj sudili svaku drugu utakmicu sudije koje sude njima pa se nakon te utakmice izgube.
Ja sam za tu Barsu navijao, onu koja je imala raznih problema, i nešto kasnije Ronaldinjovu, zbog najljepšeg fudbala.... Ovu sad onako niti volim niti mrzim... Svejedno mi je, ne volim taj dosadni fudbal...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 06 nov 2012, 18:35

DANTES je napisao/la:
Ja sam za tu Barsu navijao, onu koja je imala raznih problema, i nešto kasnije Ronaldinjovu, zbog najljepšeg fudbala.... Ovu sad onako niti volim niti mrzim... Svejedno mi je, ne volim taj dosadni fudbal...
Sjećam se jednom na TopGol-u, ako možda znaš(a znaš sigurno) ona sportska emisija na našem programu što je do skoro bila, gledao sam utakmicu barce kada su dali gol penala za pobjedu, ali je sudija naknadno nakon istog gola, konsultovao se sa pomoćnikom te poništio i penal i gol jer odbrambenog igrača je lopta pogodila u rame ne u ruku. Tad sam ko klinjo to gledo, i sjećam se da mi je bilo žao jer nisu pobijedili, ali su imali strašnu ekipu. Kasnije kada dolazi Ronaldinho, ponovo osjećam afinitet prema timu, jer isti donosi postavlja novu stepenicu u tehničkom fudbalu, te sam ga simpatisao jer je svaki put bio nevjerovatno vedar i raspoložen. A to ti dovoljno govori zažto mi je današnja Barcelona omrznula.
naprijed rejal

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 06 nov 2012, 18:43

Veceras hendikep.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

emix14
Kontakt:

Post Postao/la emix14 » 06 nov 2012, 18:48

Teski su SVABI drama, al imam CR da to rijesi sa dva gola i to je to :twisted: :twisted:
Fanatik je osoba koja ne može promeniti mišljenje, a ne želi promeniti temu razgovora.

Vinston Cercil

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 06 nov 2012, 19:11

Mislim da ćemo ih dobit barem 2 razlike. (2:0 ili 3:1)

emix14
Kontakt:

Post Postao/la emix14 » 06 nov 2012, 19:52

evo naso sam na ovoj stranici prenos pa ako neko nema na TV nek gleda bar ovako VELIKU POBJEDUUUUUU
http://4fudbal.com/uzivo-prenosi/ POzdrav i sa srecom veceras odo ja :twisted: :twisted: :twisted:
Fanatik je osoba koja ne može promeniti mišljenje, a ne želi promeniti temu razgovora.

Vinston Cercil

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 06 nov 2012, 20:06

Casillas; Ramos, Pepe, Varane, Arbeloa; Xabi, Modric, Di María, Özil, Cristiano e Higuaín.

slika
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 06 nov 2012, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 06 nov 2012, 20:23

Ocekujem 3 boda veceras.
Borusija jest nezgodna,ali domaci teren je domaci teren,plus cinjenica da BVB nije pobjedio u gostima (evropska takmicenja) jos od 2003,a Real posljednjih 7 utakmica kuci dobio uz 24 (cini mi se) postignuta gola,tako da...
Zadovoljan sam sastavom.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 nov 2012, 20:50

pa sta vam radi ovih 70-tak hiljada navijaca..mrtva tisina ..samo se "zuti" cuju..ja navijaca i g o v a n a.. :oops:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 06 nov 2012, 21:31

mma_hz je napisao/la:pa sta vam radi ovih 70-tak hiljada navijaca..mrtva tisina ..samo se "zuti" cuju..ja navijaca i g o v a n a.. :oops:
a eto spanija je poznata po velikom navijanju pa su sad madridisti podbacili :s
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 06 nov 2012, 21:31

E znači gledam i ne vjerujem kako levatski ispadamo u obrani, znači primamo 2 ista gola. Pa ovo je nevjerovatno. Šta rade ova 2 levata u obrani, gdje izljeću na 40 metara skakat kad ne znaju dobiti duel. A nek idu u pm
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 06 nov 2012, 21:32

Toxicity je napisao/la:E znači gledam i ne vjerujem kako levatski ispadamo u obrani, znači primamo 2 ista gola. Pa ovo je nevjerovatno. Šta rade ova 2 levata u obrani, gdje izljeću na 40 metara skakat kad ne znaju dobiti duel. A nek idu u pm
Plus Arbeloa (majke mu ga nabijem) kasnio ko zeljeznica BiH kod oba gola.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.