HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Filip je drama dobar ima lažnjak, fintu kad zamahne drama
, mora još malo raditina dinamici..

Zamolio bi da ovi na sportsport ba malo izmjene tablicu jer mi (hsk Zrinjski) imamo 3 poraza a ne 4 i takodjer imamo utakmicu manje od vodecih!
Takodjer urednik je garant neki Manijak zesci,danas izvjestaj o Manijacima sto su jeli i kada su obavljali nuzdu
a tablica im netocna na sred stranice!

Takodjer urednik je garant neki Manijak zesci,danas izvjestaj o Manijacima sto su jeli i kada su obavljali nuzdu

1. Sarajevo 12. 29 bod !
2. Zeljeznicar 12. 26 bod !
3. Zrinjski 11. 22 bod !
Od ukupno 11 utakmica 7 smo za sada odigrali u gostima i to redom protiv Leotara(0:1),Travnika(1:0),Zvijezde (0:2),
Slavija (1:1),Gosk (1:0),Celiki (0:2),Gradina (1:0)
Znaci gostujuci skor 3 pobjede,1 nerjesen i 3 poraza!Ostalo nam je jos gostovanje protiv Sarajeva gdje bi pobjedom uz naravno domace utakmice mogli se nadati jesenskoj tituli sto nitko ama bas nitko nije ocekivao!
Od domacih utakmica ostaju nam Rudar u ponovljenoj,Olimpic koji je veoma nezgodan lani nas je savladao pod B.B te nasi dragi susjedi Velezovci koji su sve samo nisu lak plijen jer se oni od svih utakmica u sezoni "napale" samo na Zrinjski!
Treba napomenuti ako se pobjedi Olimpic da bi se moglo njima pobjeci na 9 bod. a Siroki i Borac igraju medjusobno tako da bi i tu nekakvu bodovnu zalihu mogli napraviti ovom pobjedom nad euro konkurentima,iako za nas europa jos nije pogotovo sa ovakvom losom igrom eto valja izaci u nju samo radi novca koji bi nam dobro dosao!
Iza nas su Slavija ,Borac,Siroki i Olimpic koji imaju euro ambicije ,Siroki ima najgori raspored kao i Slavija tako da su pobjede nuzne barem na domacem terenu kako bi se mirno otislo u zimsku pauzu pa onda lagano i planski dovesti kojeg provjerenog igraca ako titula bude blizu!
2. Zeljeznicar 12. 26 bod !
3. Zrinjski 11. 22 bod !
Od ukupno 11 utakmica 7 smo za sada odigrali u gostima i to redom protiv Leotara(0:1),Travnika(1:0),Zvijezde (0:2),
Slavija (1:1),Gosk (1:0),Celiki (0:2),Gradina (1:0)
Znaci gostujuci skor 3 pobjede,1 nerjesen i 3 poraza!Ostalo nam je jos gostovanje protiv Sarajeva gdje bi pobjedom uz naravno domace utakmice mogli se nadati jesenskoj tituli sto nitko ama bas nitko nije ocekivao!
Od domacih utakmica ostaju nam Rudar u ponovljenoj,Olimpic koji je veoma nezgodan lani nas je savladao pod B.B te nasi dragi susjedi Velezovci koji su sve samo nisu lak plijen jer se oni od svih utakmica u sezoni "napale" samo na Zrinjski!
Treba napomenuti ako se pobjedi Olimpic da bi se moglo njima pobjeci na 9 bod. a Siroki i Borac igraju medjusobno tako da bi i tu nekakvu bodovnu zalihu mogli napraviti ovom pobjedom nad euro konkurentima,iako za nas europa jos nije pogotovo sa ovakvom losom igrom eto valja izaci u nju samo radi novca koji bi nam dobro dosao!
Iza nas su Slavija ,Borac,Siroki i Olimpic koji imaju euro ambicije ,Siroki ima najgori raspored kao i Slavija tako da su pobjede nuzne barem na domacem terenu kako bi se mirno otislo u zimsku pauzu pa onda lagano i planski dovesti kojeg provjerenog igraca ako titula bude blizu!
Ti Fakat mislis da ce Rudar Prijedor Ponoviti tekmu s vama? ? '? Lijepo se je nadati al niko nije lud burazeru,ima UEFA I FIFA pa rijesit ce se i taj problem..Po mom misljenju tesko da Rudar ponovi utakmicu pogotovo cijelu kao sto stimate jer realno je jedino ponoviti ono malo vremena sto je ostalo do kraja drugacije nikako POZZbekicamir je napisao/la:Pobjeda protiv Rudara pa protiv neugodnog Olimpica i ima da gori u gradu,nikada vise bodova sa budimo realno losijom igrom!![]()
Tko je mislio pred pocetak prvenstva da cemo biti 3. na tablici i u cetvrfinalu kup-a!
Iskren je napisao/la:Ti Fakat mislis da ce Rudar Prijedor Ponoviti tekmu s vama? ? '? Lijepo se je nadati al niko nije lud burazeru,ima UEFA I FIFA pa rijesit ce se i taj problem..Po mom misljenju tesko da Rudar ponovi utakmicu pogotovo cijelu kao sto stimate jer realno je jedino ponoviti ono malo vremena sto je ostalo do kraja drugacije nikako POZZbekicamir je napisao/la:Pobjeda protiv Rudara pa protiv neugodnog Olimpica i ima da gori u gradu,nikada vise bodova sa budimo realno losijom igrom!![]()
Tko je mislio pred pocetak prvenstva da cemo biti 3. na tablici i u cetvrfinalu kup-a!
Gdje si ti zivo proteklih dana,odluka je donesena na temelju video zapisa jer se svaka utakmica snima a vjerujem da sesteroclana komisija gdje sjede i vasi i nasi i njihovi nije toliko maloumna pa da glasa 5 na prema 0 dok je jedan clan bio suzdrzan!
Igra se nova utakmica a fifa i ueffa nisu nadlezne za ovakve stvari unutar saveza!
Bok,Bok!
Pravedna odluka je donesena !
nek ne ponovi... 3-0 za zelenim i zdravo..Iskren je napisao/la:Ti Fakat mislis da ce Rudar Prijedor Ponoviti tekmu s vama? ? '? Lijepo se je nadati al niko nije lud burazeru,ima UEFA I FIFA pa rijesit ce se i taj problem..Po mom misljenju tesko da Rudar ponovi utakmicu pogotovo cijelu kao sto stimate jer realno je jedino ponoviti ono malo vremena sto je ostalo do kraja drugacije nikako POZZ

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Jel majke ti bilo gdje su obavljali nuždu? Ne mogu nikako pronaći taj članak?bekicamir je napisao/la:Zamolio bi da ovi na sportsport ba malo izmjene tablicu jer mi (hsk Zrinjski) imamo 3 poraza a ne 4 i takodjer imamo utakmicu manje od vodecih!![]()
Takodjer urednik je garant neki Manijak zesci,danas izvjestaj o Manijacima sto su jeli i kada su obavljali nuzdua tablica im netocna na sred stranice!

Filip Arežina: Hvala navijačima što nas bodre gdje god igramo
Junak Zrinjskog na jučerašnjoj utakmici sa FK Gradina odigranoj u Gradačcu bio je Filip Arežina koji je svojim pogocima donio Plemićima pobjedu.
Evo što za naš portal kaže Filip nakon jučerašnje utakmice, a uoči susreta sa Zvijezdom u okviru Kupa BiH.
Možeš li prvo prokomentirati utakmicu sa Gradinom?
Bila je to jako teška utakmica za nas prije svega jer su svi očekivali tri boda jer je Gradina zadnja u prvenstvu. Odigrali smo jednu tešku, ali dobru utakmicu i najvažnije je da smo došli do nova 3 boda.
Kako si se osjećao nakon utakmice s obzirom da si riješio utakmicu i donio Zrinjskom bodove?
Osjećaj je predivan i naravno da sam presretan, ali ipak najvažnije je da smo pobijedili i osvojili tri bodove.
Nakon svega da li zadovoljan minutažom koju dobivaš u ovoj sezoni?
Sigurno da sam zadovoljan minutažom ove sezone s obzirom na prošlu. Trener mi je do sada ukazao povjerenje i ja se trudim maksimalno da to iskoristim svojim dobrim igrama.
Može li se Zrinjski upustiti u borbu za naslov i može li ugroziti Sarajevo na vrhu ljestvice?
Naravno da možemo ugroziti Sarajevo na vrhu ljestvice, i to smo pokazali dobrim igrama do sada. Samim time boriba za naslov je realnost Zrinjskog.
Pred vama je utakmica u Kupu BiH, što navijači mogu očekivati od te utakmice i općenito od ovogodišnjeg kup natjecanja?
Sigurno je da ćemo dati sve od sebe da što bolje odigramo tu kup utakmicu. Mi idemo na pobjedu u toj utakmici kao i u svakoj sljedećoj koja nas očekuje.
Nakon tvojih dobrih igara pojavile su se špekulacije da je za tvoje igre zainteresiran Široki, pa da li ima istine u tome?
O tome vam ne bih mogao reci ništa jer zaista ne znam ništa o tome.
Poruka navijačima i našim čitateljima?
Želio bih se zahvaliti svim našim navijačima koji su uvijek u svakoj utakmici uz nas i koji nas bodre gdje god igramo. Mi ćemo dati sve od sebe da ostvarimo što bolje rezultate i tako ih obradujemo za svu što daju Zrinjskom.

Junak Zrinjskog na jučerašnjoj utakmici sa FK Gradina odigranoj u Gradačcu bio je Filip Arežina koji je svojim pogocima donio Plemićima pobjedu.
Evo što za naš portal kaže Filip nakon jučerašnje utakmice, a uoči susreta sa Zvijezdom u okviru Kupa BiH.
Možeš li prvo prokomentirati utakmicu sa Gradinom?
Bila je to jako teška utakmica za nas prije svega jer su svi očekivali tri boda jer je Gradina zadnja u prvenstvu. Odigrali smo jednu tešku, ali dobru utakmicu i najvažnije je da smo došli do nova 3 boda.
Kako si se osjećao nakon utakmice s obzirom da si riješio utakmicu i donio Zrinjskom bodove?
Osjećaj je predivan i naravno da sam presretan, ali ipak najvažnije je da smo pobijedili i osvojili tri bodove.
Nakon svega da li zadovoljan minutažom koju dobivaš u ovoj sezoni?
Sigurno da sam zadovoljan minutažom ove sezone s obzirom na prošlu. Trener mi je do sada ukazao povjerenje i ja se trudim maksimalno da to iskoristim svojim dobrim igrama.
Može li se Zrinjski upustiti u borbu za naslov i može li ugroziti Sarajevo na vrhu ljestvice?
Naravno da možemo ugroziti Sarajevo na vrhu ljestvice, i to smo pokazali dobrim igrama do sada. Samim time boriba za naslov je realnost Zrinjskog.
Pred vama je utakmica u Kupu BiH, što navijači mogu očekivati od te utakmice i općenito od ovogodišnjeg kup natjecanja?
Sigurno je da ćemo dati sve od sebe da što bolje odigramo tu kup utakmicu. Mi idemo na pobjedu u toj utakmici kao i u svakoj sljedećoj koja nas očekuje.
Nakon tvojih dobrih igara pojavile su se špekulacije da je za tvoje igre zainteresiran Široki, pa da li ima istine u tome?
O tome vam ne bih mogao reci ništa jer zaista ne znam ništa o tome.
Poruka navijačima i našim čitateljima?
Želio bih se zahvaliti svim našim navijačima koji su uvijek u svakoj utakmici uz nas i koji nas bodre gdje god igramo. Mi ćemo dati sve od sebe da ostvarimo što bolje rezultate i tako ih obradujemo za svu što daju Zrinjskom.

[youtube][/youtube]
Filipe svaka ti dalaanonym0us je napisao/la:[youtube][/youtube]

Kakav ugovor imamo sa Arežinom?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Kad je dosao, potpisao je na 5 godina.
Točno ,evo upravo sam našao 2011 potpisano na 5 godina , znači do 2016 je našanonym0us je napisao/la:Kad je dosao, potpisao je na 5 godina.

8.studenog ,napunit će 20 godina.Odlično!
Sta je ovo, Musa ga sad oce u Siroki, a dok je bio u Zrinjskom Ivesic mu igrao a Arezina nije.
Kako sam ja čuo ,ne znam je li istina , Musa ga je i doveo u Zrinjski i kod njega je imao debi za prvi tim protiv Drine 2011.Nije čudo što ga hoće ali kako sam pročitao momak ima ugovor sa Zrinjskim do 2016.Prema tome, ništa od toga.anonym0us je napisao/la:Sta je ovo, Musa ga sad oce u Siroki, a dok je bio u Zrinjskom Ivesic mu igrao a Arezina nije.
Možda bi mi trebali pokušati vratiti Barišića i Kožulja?

sutra po pobjedu idemo,nema druge
moramo gol dati

moramo gol dati
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Sutra moramo dobiti s dva razlike jer izgleda da mi u kakvoj smo formi ne možemo dobiti Boljavu kućiRosas7 je napisao/la:sutra po pobjedu idemo,nema druge![]()
moramo gol dati

Šalu na stranu ali gol se mora zabiti jer teško ćemo nadoknaditi bilo kakav zaostatak u Mostaru.Ovo zaključujem prema našoj trenutnoj formi ali iz kola u kolo ekipa me iznenadi rezultatima pa se nadam da će i sada rezultat biti bolji od igre.Tješim se i kada smo gubili nismo bili nešto extra nadigrani ali Zvjezda se opasno digla ,igraju vrlo dobro,kompletni su a protiv Sarajeva su odigrali u najmanju ruku ravnopravno i to dobar dio sa igračem manje.Koliko se sjećam sa igračem manje su i izjednačili.Zato sutra ne bi me iznenadilo da dobijermo tekmu a ne bi za mene bilo iznenađenje i da bude uvjerljiv poraz (jezik pregrizo) ali takva smo ekipa trenutno.
Ja već vidim cirkus od utakmice sa Olimpicom u nedjelju

- Jack777Pott
- Kontakt:
Sad da primite jos 3 imate dobar rezultat, al mislim da je ovdje pobjeda vasa i to da cete zabit jos koji gol
. Nek vam je sa srecom, da za razliku od prethodne 3 sezone netko drugi osim Borca i Zelje osvoji nesto 

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Rano je za neko slavlje.Ima još puno da se igra ali osnovni cilj smo ispunili i zabili gol i sada je puno lakše.Lazo kraljJack777Pott je napisao/la:Sad da primite jos 3 imate dobar rezultat, al mislim da je ovdje pobjeda vasa i to da cete zabit jos koji gol. Nek vam je sa srecom, da za razliku od prethodne 3 sezone netko drugi osim Borca i Zelje osvoji nesto

E je.bi.ga Filipe.Žuti karton i nema ga protiv Olimpica.

Hoćeš li mi reći gdje pratiš utakmicu?acovic1 je napisao/la:E je.bi.ga Filipe.Žuti karton i nema ga protiv Olimpica.![]()
![]()
![]()
![]()
Βασιλεὺς Βασιλέων Βασιλεύων Βασιλευόντων
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.