Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Blatche mijenja sve, moze igrati lik i PF i C, momak je izuzetan talenat, istina malo blentav, ali i kao takav dokazao je da moze igrati u NBA, a Mirza tek treba da se dokaze jbg. Amerikanci sigurno vise vole svoje nego Evropljane.azTer je napisao/la:pa zar nisu ispred njega samo humphries i evans, blatche mijenja lopeza, a bogans je trojka?
btw. može li vama otvorit sliku na njegovom profilu:
http://www.nba.com/playerfile/mirza_tel ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
u mene ne može da očita, a sve ostale igrače može
azTer je napisao/la:pa zar nisu ispred njega samo humphries i evans, blatche mijenja lopeza, a bogans je trojka?
btw. može li vama otvorit sliku na njegovom profilu:
http://www.nba.com/playerfile/mirza_tel ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
u mene ne može da očita, a sve ostale igrače može
i na to sve jos izborio loptuYucca je napisao/la:Evo ga ulazi![]()
evo zakucavanja
![]()
![]()
Prozva se ga komentatori MTV ILI MT3![]()
![]()
Steta za buzzer beater jbg. Dobro je da mu Williams vjeruje i da mu daje posljednji sut u cetvrtini.delko je napisao/la:i na to sve jos izborio loptuYucca je napisao/la:Evo ga ulazi![]()
evo zakucavanja
![]()
![]()
Prozva se ga komentatori MTV ILI MT3![]()
![]()
Odbranu lose igra,bezz ispada.... da imaju +30 na poluvremenu opet ne bi bio siguran da ce pobjedit,za minutu prime 10 kosevadelko je napisao/la:odbrana mu je slaba skroz, stalno ispada :/ i kretanje naprijed isto mora da malo popravi :/
iskljucujuci udvajanja pustio je jednom igraca koji je poentirao trojku a kad sam rekao odbranu mislio sam i na def skokove - mozda nisam trebao trpati u istu kategorijudziza_23 je napisao/la:Ma priki se mozda prispalo, pa ne vidi dobro. Ovo sto je odigrao u odbrani je dosad najbolje sto sam vidio od njega ukljucujuci predsezonu, vidi se napredak. Problem je u skoku i zatvranju skoka, al' doce i to na red
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.